To vidt forskjellige omganger ga uavgjort mellom Gjelleråsen og Skjetten

0
666
Marius Pande jubler etter at han fikset poeng mot Skjetten (Foto: Espen Bråthen)

I sola på Li ble det en merkelig fotballkamp. Skjetten rundspilte Gjelleråsen i 1. omgang, og det ble motsatt i 2. omgang. Taktiske feil er svarene til de vidt forskjellige omgangene.

Les også: Direkte fra kampen

Foran 200 tilskuere ble det en merkelig kamp. Skjetten gikk ut i 100, og kjørte over hjemmelaget. Den største årsaken var at de tok ut Marius Pande helt av kampen. Både Bilal Khan og Jonas Kordahl var flinke på ta ut ballfordeleren til Gjelleråsen.

Skjetten klart best

Har Pande kontroll på ballen, så kan Gjelleråsen flytte opp indreløperne høyt i banen for så å skape to mot en enten på kant med vingen eller sentral sammen med spiss. Det tillot ikke Skjetten, så Gjelleråsen så helt paralyserte ut. De fikk nesten ikke til noe som helst.

Og da Kristian Bjørndalen løp i offside 63 ganger i løpet av kampen ble det tøft for GIF.

Allerede etter åtte minutter tok Skjetten ledelsen. Panda mistet ballen, og Skjetten gikk i angrep. Innlegget traff ei hånd inne i feltet, og dommeren blåste straffe. Kordahl banket den, men keeper Fredrik Hauffen var ikke langt unna den.

 

Fajfric med klassescoring

Gjelleråsen prøvde og prøvde, men de kom ingen vei mot Skjetten. Bortelaget stod høyt og det var menn mot gutter i 1. omgangen. Skjettens andre scoring kom etter en fantastisk prestasjon av Vuk Fajfric. Mellom Pande og Normann vendte han strålende inne i feltet, og han scoret alene med Hauffen.

Vuk Fajfric scorer for SKjetten mot Gjelleråsen (Foto: Espen Bråthen).

Det siste kvarteret av omgangen kom Gjelleråsen mer med. Mye på grunn av at Marius Pande beveget seg på litt større områder. Han var ikke like enkel å markere, og han begynte å vinne dueller.

– Vi år aldri ordentlig flyt i spillet, Skjetten presser oss bra og leder fortjent 2-0.
I 2. omgang får vi litt mer flyt i spillet og spiller litt mer som vi ønsker, sier Marius Pande til Lokalfotballen.

Så snudde alt seg

Alt snudde seg i 2. omgang. Skjetten la seg av en eller annen merkelig grunn litt høyere etter pause, og de slapp markeringen på Pande. Dermed fikk Gjelleråsen bedre plass, og kunne spille sitt vante spille. Allerede etter tre minutter smalt det. William berg slo inn til Joakim Hjelkerud og Christensen reddet strålende halvvolleyen til Hjelkerud. Thomas Ryden smalt returen rett i tverrliggeren.

Åtte minutter senere kom reduseringen. Etter et frispark får Hjelkerud god tid og han lempet ballen gjennom til Pande som var alene med keeper. Pande bredsidet ballen vakkert i nærmest hjørne. Nå var det full kamp igjen.

Marius Pande scorer for Gjelleråsen mot Skjetten (Foto: Espen Bråthen).

Kvarteret ut i omgangen kom utligningen. Innbytter Jonas Mathisen smalt avgårde et dårlig skudd, men ballen spratt frem ved bakerste stolpe. Der dukket en helt umarkert Pande opp og sendte ballen i mål via stanga.

Store sjanser til begge lag

Gjelleråsen fortsatt å skape sjanser, og spesielt William Lloyd var nærme da headingen hans ble reddet på streken av en Skjetten-forsvarer. Også Skjetten kunne stukket av med seieren. Jørgen Slorafoss slo gjennom Ole Moltzau og alene med keeper Hauffen var keeperen for god i den situasjonen.

Det endte 2-2 på Li, og begge lag kan vel kanskje være fornøyde med ett poeng hver. Likevel så er det nok ikke full fest i Skjetten-leiren i kveld. Det å miste ledelsen på den måten er for svakt. Stor ros til Gjelleråsen som klarte å komme seg inn i kampen. De er fortsatt ubeseiret i 3. divisjon.

– Skjetten sitt press lykkes ikke på samme måte og vi scoret to mål etter dødball-situasjoner. Kampen kan vel vippe begge veier til slutt, så greit med 2-2, avslutter Pande.

Uavgjort for Turn

Eidsvold Turn spilte 1-1 borte mot Kvik Halden. Innbytter Piotr Gawecki utlignet for Turn i 2. omgang, og de har nå 10 poeng på fire kamper.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.