«Pål Enger» stakk av med seieren i 5. runde i Fantasy Romerike

1
641

Pål Enger tok Skrik for mange år siden, og nå tok han hjem rundeseieren i Fantasy Romerike. Ydmykt nok så leder Lokalfotballen totalt. Her er tall og statistikk etter runde 5.

Les også: Eirik Haugen beste spilleren totalt – Remi Rød velges av flest managere

«Pål Enger», eller Håkon Nerdrum som spilleren heter, tok en suveren seier i den 5. runden av Fantasy Romerike. Det vil si 500 kroner inn på Coolbet-kontoen som gevinst.

Topp 10 – serierunde 5

– Jeg gikk jo først og fremst for at Kløfta skulle holde nullen, men da skjærte seg jo. Men redda seg med at Haugen scoret og holdt nullen med Aurskog-Høland. Hadde jo Vetle Eriksen i Hauerseter som billig spiller og når han klinka til med 15p så var jo det en gave for meg. Ellers så leverer A. Nazari bra med poeng om dagen. Jeg har vært tro til Svardahl som (c) og han har levert helt på det jevne med poeng, men ikke noe målshow fra han ennå. Har gått for to dyre spisser og en billig en. Samler poeng jevnt hos alle tre. , sier Nerdrum om laget sitt i 5. serierunde.

Noen tips om den 6. serierunden?

– Neste runde synes jeg er veldig vanskelig da FUVO og Kløfta møtes. Det er en kamp hvor jeg tror veldig mange har 4+ spillere. Jeg har gått for å ha få forsvarere fra disse klubbene bakover akkurat i denne kampen, og har gått tungt inn på Aurskog-Høland-forsvarere. Svardahl fortsetter som kaptein da jeg tror han kommer til å levere på det jevne, svarer Nerdrum, som er fra Eidskog men bor i Elverum.

Imponerende at en kar utenfor Romerike har slik kontroll på Fantasy Romerike.

Lokalfotballen leder sammenlagt

Denne totalledelsen lar vi skli pent forbi. Lokalfotballen leder, men kan selvfølgelig ikke vinne premiene. Men, det burde være såpass og nå jinxer jeg meg selv bort.

Det vil altså si at Håkon Nerdrum leder totalt etter 5. serierunde, men det er veldig jevnt i toppen. Daniel Amundsen (dommer), Remi Rød (Kløfta), Martin Wiker (Skjetten), Andre T. Nordlie (Eidsvold Turn) og Simen Kristiansen (Blaker) er hakk i hæl.

Deadline for serierunde er lørdag kl. 15:00. Første kamp er FUVO mot Kløfta som spilles 16:00 lørdag.

Les også: Eirik Haugen beste spilleren totalt – Remi Rød velges av flest managere

Spill Fantasy Romerike

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.