Gress, trøkk og toppkamp – det er klart for FUVO-Kløfta

0
871

Lørdag kommer årets første skikkelige toppkamp i 4. divisjon. FUVO får besøk av serieleder Kløfta. Kampen skal spilles på gress, så det her blir moro.

Det er ingenting som er bedre enn en toppkamp på gress. Spillet endrer stor karakter i forskjell til disse kunstgress-kampene hvor duellspillet nesten ikke er tilstede. Nå kommer det til å smelle.

Les også: Vinn et par Adidas Deadly Strike fra Comet Sport

– Det er fordel FUVO med gress, men vi klarer å spille bra der også vi, sier Wazgel Saleh til Lokalfotballen. Kløftas nummer ti er fornøyd med seriestarten til Kløfta.

– Jeg synes vi har gjort det veldig bra, og spesielt fornøyd med at alle spillerne har fått muligheten i løpet av de kampene som har vært.

Remi Rød og Kløfta jubler etter scoring (Foto: Espen Bråthen)

Entusiasme og trøkk

Før sesongen var FUVO store favoritter, men serieåpningen har ikke vært optimal.

– Serieåpningen synes jeg er brukbar. Spillemessig er det tidvis ganske bra, mens det lugger litt i andre perioder. Litt typisk seriestart. Poengfangsten er også brukbar, men synd vi ikke klarer å avgjøre mot 10 mann mot Hauerseter, ellers har vi full pott, sier FUVOs kaptein Stian Westheim til Lokalfotballen.

Slaget om 4. divisjon, for å være litt flåsete, kommer til å bli en skikkelig batalje. FUVO gir aldri ved dørene, og styrken til Kløfta er entusiasmen og trøkket.

– Jeg tror vi må gjøre det vi er gode på, og det er å bruke ballen og være aggressiv i forsvaret. Så har vi flere enkeltspillere som kan avgjøre kampen enn de, og det er stor fordel med tanke på at vi kan putte nesten på alt, sier en optimistisk Saleh.

Lagene har ikke trua på hverandre

Westerheim holder litt informasjon tilbake foran toppkampen.

– For å slå Kløfta må vi opp mot vårt beste, og legge innsats og trøkk i bånn. Hvordan vi skal løse det taktisk får dere se lørdag.

Kløfta leder altså serien, foran Ull/Kisa 2 og Aurskog-Høland. FUVO er like bak, men har spilt to færre kamper enn Kløfta. En av de to kampene er mot Aurskog-Høland.

– Jeg tror Kisa tar det hvis de vil opp, ellers så tror jeg Aurskog-Høland og Kløfta kommer til å være med helt inn. Jeg tror ikke FUVO klarer å være med hele veien, hvis ikke de sprenger banken i sommer og henter 2-3 spillere til, svarer Saleh på hvilket lag som rykker opp fra 4. divisjon i år.

Westerheim, som Saleh, har ikke helt trua på motstanderen denne lørdagen.

– Er flere lag som kan være med å kjempe helt inn, og Kløfta har jo fått en meget god start. Den satser jeg på at vi stopper i morgen. Vi ønsker å rykke opp, og jeg har god tro på at vi kan klare det. Så jeg må nesten svare oss selv som den største favoritten, avslutter Westerheim.

Kampen spilles klokken 16:00 på Opakermoen, og det er meldt godt vær. Det er bare å ta på seg trøya og komme seg på kamp.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.