– Det blir krig mot Skjetten – og Samba er tilbake for fullt

0
604

Gjelleråsen møter Skjetten til sitt første lokaloppgjør hjemme i 3. divisjon på Li lørdag. Hjemmelaget forventer krig, og bortelaget har med Samba.

Les også: Vinn et par Adidas Deadly Strike

Hjemmelaget har startet sesongen overraskende bra med sin ene seier og to uavgjorte. Grønntrøyene, som hadde mye finere drakter i fjor, har derimot mistet poeng på slutten, og det ønsker ikke toppscorer Thomas Ryden å ha noe av igjen.

– Serieåpningen har vært helt grei. Vi har spilt en god omgang av seks mulige og har fortsatt ingen tap. Noe som tilsier at vi har en del å gå på. Selvfølgelig er det kjedelig når vi selv mener vi burde hatt tre seire, men så står vi igjen med en seier og to uavgjort, sier Ryden til Lokalfotballen. Backen som har blitt testet som spiss og ving det siste halvåret har virkelig imponert.

– Min egen åpning på sesongen vil jeg si har vært ganske god. De å score fire mål på tre kampen er en god start, men jeg har hatt sjansen til å sette enda flere enn de jeg har scoret. Da hadde vi hatt flere seire enn den ene vi har, forklarer Ryden.

På motsatt side venter det Samba. Altså Mats «Samba» Jarnbjo.

– Kallenavnet fikk jeg i Ull/Kisa, men jeg er usikker på hvorfor. Kanskje fordi jeg har så enorm teknikk, sier Jarnbjo og ler. Han er fornøyd med de tre første kampene.

– Serieåpningen har vært bra den. Tre tøffe kamper i starten, og vi burde ha slått Kvik men sløser med sjansene. Valdres var for gode den dagen og det ble stortap, forklarer «Samba».

Ser man på innbyrdes oppgjør er Skjetten storfavoritter. Siden 2010 har Skjetten vunnet fem av seks i serieoppgjørene. De vant begge oppgjørene i 2014 da Skjetten rykka opp til 3. divisjon.

Les også: Gress, trøkk og toppkamp

Krig eller samba?

– For å slå Skjetten skal vi vinne krigen, for å så spille vårt spill som vil gi oss mange sjanser til å score. Vi må stenge igjen bakover, for da trenger vi ikke for mange mål for å vinne kampen, sier Ryden.

Jarnbjo kjører den korte og enkle varianten.

– For å slå Gjelleråsen må vi score flere mål enn de, enkelt og greit.

Backen har vært litt til og fram de siste årene, men nå er han endelig tilbake igjen.

– Det har vært kjempebra å komme tilbake igjen. Samba begynner å finne formen, så da kommer det til å bli morsomt å trille ball denne sesongen, avslutter Jarnbjo til Lokalfotballen.

Møt opp på kamp!

Kampen spilles på Li kunstgress lørdag kl. 14:00. Det er som vanlig suveren kiosk og bra trøkk på Li. Det er meldt om knallvær, så her må de fotballinteresserte komme seg på kamp for å støtte den lokale fotballen.

Les også: Vinn et par Adidas Deadly Strike

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.