onsdag, mars 29, 2023

Aurskog-Høland vant duellkampen mot Rælingen

Date:

Share post:

Det ble ingen severdig kamp mellom Rælingen og Aurskog-Høland. Regnet truet over Marikollen, men kom aldri. Litt slik go’spillet aldri kom ute på banen. Bortelaget vant 2-0.

Les også: Direkte fra kampen

Foran kampen hadde begge lag ni poeng, men AHFK en kamp mindre spilt, og det ble en jevn kamp i Marikollen. Det bikket fram og tilbake i 94 minutter.

Tjernsli dominerte

I starten av kampen av Rælingens spiss Adrian Tjernsli strålende. Han fintet og herjet i perioder med AHFKs forsvar. Vi må nok ut å leite etter Lars Kopperud og Christian Helbostad i de sene nattetimer. Makan til finter og vendinger er det lenge siden vi har sett. Utofrdringen til Tjernsli de siste årene har vært alle de brente sjansene. Slik var det i kveld også.

To ganger var han helt alene med keeper, men han avsluttet rett på gode Ahmed Jouini i AHFKs mål. Tjernsli hadde også en fantastisk brasse, men Jouini slo den over tverrliggeren. To herlige prestasjoner.

Årets klareste røde kort ble kun gult

35 minutter ut i kampen fikk Lars-Eirik Svardahl straffe i en duell med Nahum Tesfu. Etter at dommeren blåste og Svardahl satt på bakken og tok ballen i henda, så kom keeper Atle Wilhelmsen i full fart og meia ned Svardahl. En overfall av keeperen på Svardahl. Av en eller annen merkelig årsak valgte dommeren å gi gult kort. Det var årets klareste røde kort.

 

Straffa satte kaptein Eirik Haugen i mål, og AHFK tok en viktig ledelse før pause. På overtid reddet Wilhelmsen strålende to ganger i ei mølje etter en dødball.

Bortelaget gikk rett i angrep i 2. omgang og skapte to store sjanser. Både Jonas Grahn og Eirik Haugen burde utnyttet sjansene bedre. Kvarteret ut i 2. omgang var det Rælingen som prøvde seg. Begge gangene stusset Tjernsli ballen gjennom til Erik Torud, men Torud klarte ikke å stokke beina.

Vestreng i fokus

Spillet bølget frem og tilbake og begge lag skapte sjanser. Ola Vestreng hadde flest, men som så ofte før brenner unggutten for mange sjanser. Men vingen skulle få scoringen sin. Yad Swar bommet på ballen, og Vestreng kom alene med keeper. Han banket ballen ned i motsatt hjørne. Rælingen kom med store protester fordi de mente Vestreng tok ballen med seg med hånda.

Lufta gikk litt ut av begge lagene, og det endte med 2-0-seier til Aurskog-Høland.

– Dette var deilig. Det var en skikkelig krigekamp. Vi gjør jobben, og vi er jo gode i slike duellkamper, sa AHFKs kaptein, Eirik Haugen, etter kampen til Lokalfotballen.

Nok en krigekamp, Eirik?

– Det flyter ikke godt nok for oss offensivt ennå, og da blir det slik. Vi er som sagt gode i duellspillet, så det er greit for oss at det blir slik. Det viktigste er tre poeng, og moro at vi holdt nullen, avsluttet Haugen.

Andre kamper:

Blaker vant 2-1 over Strømmen 2. Martin Nordseth scoret to mål for Blaker, og Petter Olsen scoret for strømmen 2. På Jessheim holdt juniorlaget til Ull/Kisa 2 på å slå FUVO. Rutinerte FUVO snudde kampen etter to mål av Kim Brenna, et selvmål og Ørjan Hopen. Fredrik Ullersmo og Sander Forø scoret for Kisa. Kveldens siste kamp så fortsetter Kløfta kjøret. De vant 3-1 etter scoringer av Remi Rød, Ole Westheim og Christian Westad.

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Tabelltips for 4. divisjon – 1. plass til og med 5. plass

Nå kommer de øverste plassen i årets tabelltips. Lokalfotballen tror et 2. lag tar opprykket, og et 2....

PODKAST: Full fokus på 4. divisjon med Isetorp og Arstad

Ny podkast er ute der du hører på podkast. Lokalfotballen har hatt besøk av Stian Isetorp og Mats...

Tabelltips for 4. divisjon – 6. plass til og med 10. plass.

Tabelltipset for 4. divisjon fortsetter med plassene seks til og med nummer ti. Her er det mye erfaring...

Tabelltips 4. divisjon – 11. plass til og med 14. plass

4. divisjon denne sesongen ser enormt sterk ut, og det blir en vanvittig kamp både i toppen og...