Tips og kommentarer foran den 5. serierunden i 4. divisjon

0
1028
Petter Blaker og Jonas Grahn

Nå er vi allerede en måned inn i 4. divisjon. Tabellen begynner å ta form, men vi føler at mye er åpent i kampene. Her er kommentarer og tips.

Ull/Kisa 2 – FUVO

FUVO er heldige. Ull/Kisa 2 kommer med juniorlag i kveld, ettersom det er cup på onsdag for Ull/Kisa. De hadde også seriekamp i går, og har noen småskader.

Som nevnt flere ganger tidligere så er juniorene til Ull/Kisa gode, og de blir bare bedre og bedre. Det blir ingen enkelt kamp for FUVO, men her skal det bli en enkel borteseier.

For FUVO er troppen så å si full. Viktige Kristian Edøy Hanssen er tilbake etter skade. Otto Dahl (ute resten av sesongen) og Preben Finstad mangler. Kim Brenna mot juniorer? Høres gøy ut for spissen som alltid blir bedre og bedre utover i sesongen.

Mitt tips: 0-3 Brenna 2 og Sistek for FUVO.

Kløfta – Skedsmo 2

Kløfta fortsetter seiersrekken, men mot Eidsvold IF sist sleit de mer enn antatt. Likevel vant Kløfta og de er serieleder sammen med Ull/Kisa 2.

Dessverre for Kløfta er Steffen Nystrøm ute. Han er nok Kløftas viktigste spiller og vil være et stort savn. De svart og hvit-stripete skal uansett ha så bred stall nå at de skal håndtere det. Hiwa Poor mangler også.

Skedsmo 2 kommer med fire mann fra a-stallen. Bjørkeng, Habberstad, Bjurholt og Moheim er med, men ellers er det stort sett juniorer. De har litt skader i a-troppen, pluss at det ikke akkurat går bra for førstelaget om dagen. Det fokuseres nok ikke mye på 2. laget nå.

Mitt tips: 3-1 Rød, Hovde og Damstuen for Kløfta. Moheim for Skedsmo 2.

Strømmen 2 – Blaker

Blaker er ikke heldig, til tross for at Strømmen spiller cup mot Bærum på onsdag. De kommer med sju OBOS-spillere. Det blir sikkert bare 45 eller 60 minutter på noen av de, men balansen i laget er bedre nå så her blir det seier.

Blaker har så å si full tropp, og gjør en endring siden siste. Gjelsvik går ut og Egeberg inn. Blaker har hengt godt med i alle kampene i år, men de har tapt tre av kampene med ett mål. Det har vært merkverdig lite mål i kampene til Blaker også i år.

Mitt tips: 5-1 Solum 2, Pedersen, Martin og Olsen For Strømmen 2. Karlsson for Blaker.

Torbjørn Dahlum Nilsen inne i HSKs felt

Rælingen – Aurskog-Høland

Rælingen har åpnet sesongen bra med tre seire på de fire første kampene. De er gode defensivt og vanskelige å spille mot. De ligger kompakte i 4-2-3-1 og er gode på overganger. De savner en skikkelig midtspiss, men en styrke er at flere kan score.

Bortelaget har ikke imponert spillemessig i år, men de har vist en god moral og har tre strake seire. Når man veit at Lars-Eirik Svardahl ikke har våknet helt, så ser det jo bra ut for Arne Henrik Vestreng og hans AHFK.

De varierer mellom 4-3-3 og 4-4-2 så det er ikke like enkelt å forholde seg til AHFK heller om dagen.

Dette blir en jevn kamp, så her må sjansene settes.

Mitt tips: 1-2 Manea for Rælingen. Svardahl og Studsrud for AHFK.

Coolbet har markedsledende 4.50 på Rælingen-seier, og det er god verdi. Dette blir en jevn kamp og kan gå begge veier. Nordicbet har 4.05 på Rælingen.

Onsdag:

Fet – Sørumsand
Eidsvold IF – Raumnes & Årnes
Eidsvold Turn 2 – Hauerseter

3. divisjon

Eidsvold Turn – Strømsgodset 2

Turn har fått en god serieåpning med to strake seire. Med en storseier tar de over serieledelsen. Vi regner med at Godset kommer med et svekket lag på grunn av cupen denne uka.

Eidsvold Turn har ikke lagt ut stallen, men det sies at ikke blir de store endringene fra forrige kamp da de vant 3-2 mot Kråkerøy.

Mitt tips: 3-1 Økland, Dabove og Kolbjørnsrud for Turn.

Oddsen på over 3.5-scoring til 1.70 på Coolbet er et godt spill. Det blir mye mål når disse to lagene spiller. Turn offensive og Godset unge.

Hvilken kamp skal du på i kveld?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.