Kommentarer og tips foran 3. serierunde i 3. divisjon

0
605

Et herlig lokaloppgjør er i vente, Skjetten – Skedsmo, og tre andre Romerike-lag spiller denne lørdagen. Her er kommentarer og tips.

Skjetten – Skedsmo

Et av årets herligste oppgjør. Disse to lagene liker ikke hverandre, og det er som regel drama.

Ingen av lagene har startelleverne klare, men de fleste spillerne er klare. Det er noe smårusk i begge lag. Den store duellen blir nok Mostue mot Edvardsen/Rosenkilde – der kommer det til å smelle. Det laget som også vil mest sentralt på midten, og klarer å styre kampen, vinner denne kampen.

Lagene har kommet, men de publiserer ikke før 20 minutter før kampstart.

Begge lag har hatt en tung serieåpning, så det er nesten mer enn tre poeng på spill her. Skjetten tapte en jevn kamp mot Kvik og fikk bank av Valdres. Skedsmo spilte uavgjort mot Østsiden og tapte mot Vestfossen.

Mitt tips: 2-2 Fajfric og Moltzau for Skjetten. Mostue og Mork for Skedsmo.

(Foto: Espen Bråthen).

Lørenskog – Kvik Halden

Lørenskog har fått en strålende start på årets sesong. De har to seire i serien og er videre til 2. runde i NM – der de møter Lillestrøm SK.

Det er imponerende de to første seirene mot to gode lag som Kråkerøy og Strømsgodset 2. Den siste seieren kom etter en strålende vending der de lå under med 1-3 og vant 4-3. Spissen Riki Alba er allerede godt i gang med scoringer, og han må fortsette å levere.

Det unge Lørenskog-laget har virkelig imponert, og det blir spennende å se hvor langt det holder i år. Spesielt unge Tobias Paulsen har vært strålende. Viktige Amir Daush ble skadet sist, men er på benken i dag.

Kvik slo Skjetten i første kamp, men tapte mot LSK 2 i forrige. Kvik er fortsatt opprykksfavoritt, men taper de i dag blir det en lang vei opp til topplagene allerede.

Mitt tips: 1-0 Alba for Lørenskog.

Michael Singh jubler etter scoring for Lørenskog (Foto: Espen Bråthen).

Vestfossen – Gjelleråsen

Gjelleråsen har egentlig startet strålende, men den litt bitre uavgjorten mot Østsiden sist ødelegger litt for de grønne. Der ledet de 3-0, men det endte 3-3.

Gjelleråsen er trofaste i sin 4-3-3, og nå går det enda raskere. Markus Kaasa er ute, og da kom Kristian Bjørndalen og Thomas Ryden inn. Der går det unna, så GIF blir enda farligere i lengderetningen. De mangler litt duellkraft med Kaasa ute, så det er jo både positivt og negativt. Også Jonas Mathisen og Jaran Vefring mangler i dag.

Vestfossen har startet med en seier og et tap. Sist slo de Skedsmo.

Mitt tips: 1-2. Selvi for Vestfossen. Ryden og Bjørndalen for GIF.

Lillestrøm 2 – Valdres

LSK 2 kommer ikke med like sterkt lag i dag, som de gjorde i seieren mot Kvik sist. De har med et par mann tra a-stallen, blant annet Gran og Moses. De er så høy klasse at Valdres vil få trøbbel.

Valdres har startet strålende og leder serien.

Mitt tips: 3-1 Moses 2 og Kolstad for LSK 2. Spence for Valdres.

Eidsvold Turn spiller på mandag mot Strømsgodset 2.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.