Effektive Skjetten banket rivalen Skedsmo

0
928

Det var ingen vakker kamp på Skjetten, men hjemmelaget var effektive og til slutt ble det en skikkelig 5-0-storseier mot nabo Skedsmo.

Denne kampen var veldig viktig, og i begge leirene var de klare på at de måtte vinne denne for å snu den dårlige trenden. Til slutt var det klasseforskjell på lagene.

Skjetten lå defensivt og Skedsmo klarte ikke å skape mye de heller. Lørdagens første scoring var ei perle fra Bilal Khan. Midtbanespilleren vendte bort en mann, og fra hjørnet av seksten plasserte han ballen vakkert opp i motsatt hjørne. Men, hvor var presset fra Skedsmo.

2-0 var like dårlig fra Skedsmo. Vuk Fajfric fikk gå opp helt alene etter en corner, og det stod 2-0 på Skjetten.

Vuk Fajfric (nr 19) header inn sin første scoring for Skjetten mot Skedsmo (Foto: Espen Bråthen).

Den andre omgangen ble mer åpen, men det var ikke mange sjanser. Skedsmo fikk ikke til noe som helst, og trener Vidar Gundersen var sint som en lemen på sidelinja. Det hjalp heller ikke, og Skjetten fortsatte å være effektive.

Nummer tre kom også på dødball. Jonas Kordahl sneik seg inn på bakerste stolpe og dytta ballen i mål etter en stuss. Den neste scoringen var strålende. Fajfric dro en herlig vending og plasserte ballen ned i hjørnet bak Mundal.

Skjetten jubler etter Jonas Kordahl sin scoring (foto: Espen Bråthen)

Den siste scoringen var det Skedsmos Kristoffer Langerud som var uheldig. Midtstopperen satte ballen i eget mål etter innlegget fra Daniel Holt.

Skjetten er igang

– Det er moro å vinne 5-0 mot naboen, og også etter en tung start på sesongen. Viktig for å komme oss opp igjen, sa Skjettens trener, Martin Wiker til Lokalfotballen.

– Nå har vi kommet oss i gang, og det er slik det skal være, sa en av banens beste spillere, Bilal Khan.

Det var lite som minnet om et lokaloppgjør på Skjetten. Den dårlige kunstgressbanen ødelegger sikkert litt, men det var ikke mye trøkk. Skjetten kjempet best, og en enkel seier til slutt.

Vuk Fajfric jubler og Martin Wiker er fornøyd med spissen sin.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.