– Det blir en kamp som byr på en haug av dueller

1
767

På lørdag smeller det. Rivalene Skjetten og Skedsmo braker sammen, og det blir en kamp med garantert drama og en haug av dueller. Didrik Mostue og Marius Edvardsen er klare!

Skjetten og Skedsmo er ikke bestevenner. Det smeller alltid i kampene. De gule og røde kortene florerer. I fjor var Det Lars Jørgen Mork som klinket, overtent, inn i en takling og ble utvist. Etter utvisningen ble det et tamt oppgjør på Skedsmo og det endte 0-0. På høsten vant Skjetten 2-1.

Lars Jørgen Mork blir geleidet ut av banen av dommeren i oppgjøret Skedsmo – Skjetten i 2017 (Foto: Espen Bråthen).

Duellen mellom Mostue og stopperne Edvardsen og Rosenkilde

Lokalfotballen tok en prat med Skedsmos spiss Didrik Mostue og Skjettens midtstopper Marius Edvardsen. Det kommer det til å smelle lørdag.

– Det blir en kamp som byr på en haug av dueller. Edvardsen og Rosenkilde er to duellstyrke midtstoppere som gir mye juling, men det er jeg blitt veldig vant til. Elsker kamper som den i morgen. Jo mer dueller jo mer passer det meg, sier Mostue før lokaloppgjøret til Lokalfotballen.

Skjetten jubler etter Marius Edvardsen-scoring (Foto: Espen Bråthen).

– Duellen mot Mostue blir tøff, men vi kan ikke bare fokusere på Mostue da det er mange andre gode spillere på Skedsmo, svarer Edvardsen.

Dårlige serieåpninger

Både Skjetten og Skedsmo har hatt en svak serieåpning. Skjetten har tapt sine to første, og Skedsmo har ett poeng på de to første kampene.

– Vi må for det første begynne å score på sjansene våre. For de er det veldig mange av. Jeg har selv brent altfor mange hittil. Det håper jeg at løsner mot Skjetten, da blir det fyr i teltet, sier Mostue, som har en scoring til nå.

Hos Skjetten ligger den dårlige åpningen i bakhodet, og bare tre poeng er godt nok.

– Det er alltid viktig å slå Skedsmo, men ekstra viktig i år med tanke på starten vi har hatt på sesongen. Denne kampen kan definere sesongen litt for oss, sier Skjettens gode midtstopper.

Vennskapet legges bort i 90 minutter

Mange av spillerne kjenner hverandre godt, men alt vennskap legges igjen i garderoben.

– Kampen mot Skjetten er et spesielt oppgjør. Mange som kjenner hverandre på tvers av lagene. Trur det er folk i Skjetten-ledelsen som prøver å få gratisbilletter til Latter også, da de prøver å være morsomme på sosiale medier på vår bekostning. Det pirrer bare ekstra til oppgjøret i morgen. En ting som er sikkert er at de tre poengene som det spilles om i morgen betyr ekstremt mye for begge lag, avslutter Mostue.

Didrik Mostue skal prøve skuddlykken mot Skjetten (Foto: Espen Bråthen).

Edvardsen kjører den lit mer kjedelige versjonen.

– Vi skal slå de ved å krige dem ut av stilen, samtidig som vi skal spille vårt eget spill når vi har ball. Det er typisk Mostue å svare slikt, men vi får se hva som skjer i kampen, avslutter Edvardsen med et smil.

Møt opp på Skjetten

Kampen spilles på Skjetten stadion kl. 14:00, og vi håper fotball-Romerike viser sin besøkelsestid. Møt opp og støtt den lokale fotballen.

Spillerne lå strødd etter duellene i Skedsmo – Skjetten i fjor (Foto: Espen Bråthen).

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.