Målfest da Skjetten 2 slo AFSK

0
750

Det ble en merkelig kamp mellom AFSK og Skjetten 2. Bortelaget lekte med hjemmelaget i perioder, men en sluttspurt av AFSK ga oss drama. Skjetten holdt unna til 4-3-seier.

Les også: Direkte fra kampen

Skjetten kom til Aurskog med et godt 2. lag. Flere av spillerne har smakt på 3. divisjon. Og klasseforskjellen var stor i perioder. De trillet ball i hatt med et lavtliggende hjemmelag. Det var heller lite moral i hjemmelaget og da blir det ikke lett.

Skjettens gode midtstopper Marius «Eddy» Edvardsen headet bortelaget opp i ledelse etter en god corner av Jørgen Slorafoss.

Marius «Eddy» Edvardsen header inn Skjettens først scoring (Foto: Espen Bråthen)

Skjetten fortsatte å trille ball, men det var noen ganger nonchalante i pasningsspillet. Det utnyttet AFSK. De vant ballen høyt, og Sander Aas prøvde å lobbe over keeperen. Keeperen var på ballen, men AFSKs klart beste spiller denne kvelden, Robert Krolikowski headet returen i det åpne målet.

Robert Krolikowski setter inn 1-1 for AFSK (Foto: Espen Bråthen).

Like før halvtimen var spilt gikk Skjetten opp i ledelsen igjen. Bilal Khan suste gjennom på venstre og banket ballen i mål nede i motsatt hjørne.

Dårlig moral

Den scoringen gir AFSK trøbbel. Moralen i laget faller til bunns, og de gjør mye rart. Ikke får de mye hjelp av en svak dommer heller. Skjetten rundspilte AFSK i denne perioden, og nummer tre kom.

Marcus Arnesen hadde show på høyresiden, og innlegget var perfekt til Mohammed Qadri. Spissen dyttet ballen i mål fra to meter.

Enveiskjøring

Martin Wiker jubler etter scoringen

I starten av 2. omgang var det enveiskjøring mot Henrik Michelsen i AFSK-buret. Sjansene florerte. 4-1 til Skjetten satte a-lagets hovedtrener, Martin Wiker, inn på en slags brasse. Jørgen Slorafoss lobbet ballen over forsvaret og Wiker klinket til.

Moralen til AFSK var lav, men det var den også til Skjettens Bilal Khan. Han sendte noen håpløse meldinger til trenerne på benken etter at han prøvde å filme seg til ei straffe. Trenerne ropte at han skulle skjerpe seg, men det falt ikke i god smak for Khan. Skjetten byttet ut Khan, og det var bra etter den håpløse oppførselen.

Skjetten ble dermed litt svakere, og AFSK kom litt mer med inn i en kamp som virket avgjort.

AFSK løftet seg

25 minutter ut i den andre omgangen smalt i andre enden. Først avanserte Sander Aas og smalt til fra 24 meter, og ballen suste i tverrliggeren og ned på streken. AFSK beholdt presset og Szymon Krolikowski satte inn reduseringen til 2-4.

AFSK løftet opp laget sitt, og begynte å skape sjanser. Både Håkon Lundberg og Szymon Krolikowski hadde gode sjanser til å redusere nok en gang. Det var hawaii-fotball i den perioden, fordi Skjetten var også alene med keeper to ganger uten uttelling.

Jon Petter Bore redder fra Håkon Lundberg (Foto: Espen Bråthen)

Uttelling fikk Ivan Rojo. Han klinket til fra 20 meter og ballen suste i mål og det stod 3-4. AFSK kastet alt i angrep, og de fikk et par sjanser. Den største da Kristian Lundberg løp gjennom og keeperen til Skjetten grisetaklet Lundeberg på sekstenmenter-streken. Det ble bare et frispark, og det banket Szymon Krolikowski over mål.

Det ebbet ut med Skjetten-seier, og det var ingen god stemning på Aurskog etter kampen. Hjemmelaget følte seg snytt av dommeren. Lokalfotballen måtte til og med hente ei drakt som ble kastet mot en container, for å levere den tilbake. Breddefotballen engasjerer!

AFSK viste at når de gidder og vil så er det trøkk i laget. Robert Krolikowski er strålende i hele kampen. God defensivt og veldig bra når han trøkker til i angrep. Unge Sander Aas var positivt, og hvis Szymon Krolikowski gir seg med å klage på dommeren så er han klasse på dette nivået. Det samme gjelder Lundberg-brødrene. Det blir mange poeng på AFSK hvis de fortsetter innsatsen fra det siste kvarteret i dag.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.