Lekestue for Sørumsand mot Eidsvold IF

0
1001
Sørumsand jubler etter scoring

Det var stor forskjell på lagene da Sørumsand fikk besøk av Eidsvold IF i kveldens 4. divisjonskamp. Det ble til slutt lekestue i 4-2-seieren.

Les også: Direkte fra kampen

Det var to lag som har hatt mye motgang i serieåpningen. Sørumsand har gått på to leie smeller, og ønsket revansje mot EIF. Bortelaget har halve laget ute med skade, og det var merkbart også mot Sørumsand.

Allerede etter fem minutter knotet Eidsvold IF det til. Keeper Glenn Wilsgård felte Saeed Rahim. Spissen tok selv straffa og trillet ballen i mål.

Solberg med målpoeng

Sørumsand trillet ball og hadde full kontroll, men som så ofte tidligere så begynte Mohammadi og Nazari å tråkle mye på ballen og EIF fikk brudd. Sørumsand kåla det til for seg like etter kvarteret var spilt. Eiven Solberg tok ballen og trillet den på bakerste til spissmakker Fredrik Kristiansen. Eidsvold IFs nummer 15 plasserte ballen i det åpne målet.

Eiven Solberg og Fredrik Kristiansen

Sørumsand kviknet til igjen, og like etter utligningen løp Magnus Kolbjørnsrud seg fri. Alene med keeper vant keeper Wilsgård duellen. Returen satte Rahim over mål fra 10 meter.

Sørumsand i ledelsen

Nummer to kom for Sørumsand. Først avanserte midtstopper Eirik Engebretsen høyt opp og banket til med venstra. Eidsvolds gode keeper, Glenn Wilsgård, slo ballen til corneren. Marius Kornbakk slo en god corner og Engebretsen headet ballen i mål.

Det var en fortjent ledelse til pause for Sørumsand, og det skulle bli verre for EIF. GOde Magnus Kristengård måtte gå av i pausa, og det svekket bortelaget vesentlig. I andre omgang hadde Sørumsand full kontroll.

Nazari med to scoringer

3-1 banket Arman Nazari inn. Han fikk ballen av Mohammadi, avanserte, og klinket ballen i tverrliggeren og ned på streken før den gikk i mål via krysstanga. Herlig scoring. Nazari var ikke ferdig med den. TI minutter senere dro Benjamin Furberg seg ned på venstre, og slo et godt innlegg. Samme Nazari møtte ballen på seksten, og han banket like så godt den ballen knallhardt i mål også.

EIdsvold IF fikk et trøstemål ved 34-åringen Lars Kristiansen, da han headet inn en corner fra Eiven Solberg.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.