Bruker aggresjonen riktig ute på banen nå

0
720
Jonas Grahn i duell for AHFK mot HSK

Jonas Grahn har blitt som en totalt forvandlet fotballspiller. Før kjeftet og taklet han på seg mange kort, men nå brukes aggresjonen riktig. AHFK snudde og vant 3-2 mot Hauerseter.

Les også: Direkte fra kampen

18-åringen fra Bjørkelangen har i noen år pådratt seg mange gule og røde kort på grunn av sitt temperament, men denne sesongen har fokuset vært noe helt annet.

– Jeg var sint, rett og slett, og pådro meg dumme kort. Jeg har blitt eldre, og jeg bruker aggresjonen på en helt annen måte, forklarte Grahn til Lokalfotballen.

Midtbanespilleren har også fått mye hjel av Aurskog-Hølands trener Arne Henrik Vestreng. Den tidligere midtbanekrigeren på Bjørkelangen hadde også et heftig temperament ute på banen.

Jonas Grahn

– Jeg kan takke Arne Henrik og Bengt (Krogstad) for mye. De var tøffe typer selv, og de veit hvordan jeg har hatt det og hvordan det er å være så sint. De har hjulpet meg med å bruke temperamentet på en god måte, sa Grahn.

Trener Vestreng er fornøyd med unggutten.

– Jonas har blitt en a-lagsspiller, og en viktig spiller for oss. Nå bruker han aggresjonen i fotballen, i duellene og i den tunge jobben. Han bruker det riktig nå, og har blitt en bedre spiller, er Vestrengs skryt av unggutten.

Tilbake fra skade

Grahn er også tilbake etter en langvarig skade. Han fikk en lei kneskade i slutten av 2016-sesongen, men er nå tilbake for fullt.

– Det tok lang tid, men nå er kroppen bra. Jeg har trent veldig bra i vinter. Så nå er det moro å trøkke til og vinne dueller.

Drama – som vanlig

Og trøkke til gjorde Grahn mot Hauerseter. Aurskog-Høland var klart bedre enn gjestene på Høland stadion, og de skapte mange sjanser. Likevel var det Hauerseter som tok ledelsen. Vetle Eriksen satte inn en keeperretur og 0-1.

AHFK fortsatte presset og til slutt kom utligningen. Stian Skjeggenes kastet seg fram og satte inn 1-1. Jubelen skulle ikke vare lenge. Nevnte Eriksen var i en duell med keeper Ahmed Jouini, og sistnevnte dyttet Eriksen i bakken. Straffe. Vegard Knudsen var sikkert og sendte HSK opp i ledelsen igjen.

Som alltid er det masse drama når disse to lagene møtes. Det ble det i kveld også. 2-2 kom etter at AHFK fikk straffe. Eirik Haugen banket inn straffa. Minuttet før slutt kom 3-2 til hjemmelaget. Martin Vestreng klinket til fra hjørnet av seksten og ballen suste ned i motsatt hjørne.

Det var en fortjent seier til Aurskog-Høland, men HSK ga aldri opp. Et herlig drama avsluttet denne uken med 4. divisjonsfotball.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.