Kommentarer og tips foran mandagens kamper i 4. divisjon

0
970

Det spilles fem kamper i 4. divisjon denne kvelden. Her er Lokalfotballens kommentarer og tips foran denne herlig mandagen.

4. divisjon

FUVO – Strømmen 2

Kampen er utsatt!

Raumnes & Årnes – Kløfta

Hjemmelaget kommer med full tropp. De har hatt en tung start på sesongen med null poeng på de tre første kampene. Spillemessig har det i perioder vært bra, men de scorer lite. Defensivt har det heller ikke vært slik som R&Å har framstått de siste årene. Mads Hansen har derimot tre scoringer, og det er en god start for spissen.

For Kløfta har det vært fest fra mars til nå. Nå kommer hverdagen, så får vi se hvor Kløfta står. I kveld mangler de Magnus Hovde og Sondre Haugen. Det er to store tap, men troppen har klart seg bra uten de to i de to første kampene.

Oppdatering: Sondre Haugen er nå i troppen til Kløfta.

Mitt tips: 2-2 M. Hansen og Holum Hansen for R&Å. Nystrøm og Rød for Kløfta.

Det er veldig høy odds på R&Å hos Coolbet – 6.00. Det er det verdi i.

Fet – Eidsvold Turn 2

Kampen spilles på Myhrer, fordi det er trøbbel med kunstgresset på Fedrelandet.

Turn 2 kommer med blant annet Madsen og Gawecki i troppen, så ikke det aller beste laget til Turn. Fet har med full tropp til Eidsvoll. Begge lagene har hatt en tung start på årets sesong.

Mitt tips: 2-1 E. Søgård og Bergan Foss for Fet. Gawecki for Turn 2

Sørumsand – Eidsvold IF

Sørumsand imponerte veldig mot Strømmen 2, men så gikk alt galt i de to siste kampene. Beshad Nazari er utestenget etter sitt røde kort. Inn kommer Kristian Bredesen på høyreback, og kaptein Benjamin Furberg flyttes opp på midtbanen.

Eidsvold sliter fortsatt med skader, men Magnus Iversen er tilbake i kveld. EIF har kun to poeng på de to første, og burde ordne en tre-poenger snart. På torsdag er det borte mot Kløfta, så rødtrøyene kan ikke tape begge disse to også.

Mitt tips: 3-2 Rahim 2 og Mohammadi for SIF. Solberg og Kristiansen for EIF.

Kaldt for Kolbjørnsrud og Nazari (Foto: Espen Bråthen)

Rælingen – Blaker

Rælingen har seks poeng på de tre første. De hang med i perioder mot FUVO sist, men de manglet det siste lille i begge boksene – og det er jo relativt viktig. Rælingen har full tropp i dag, og de må jo bare sette inn Erik Torud fra start etter det gode innhoppet mot FUVO. Mikael Aunemo er også tilbake.

For Blaker er det også tilnærmet full tropp, uten langtisskadde Martila. Thoreid og Gjelsvik går inn i elleveren etter tapet mot Hauerseter sist.

Mitt tips: 2-1 Tjernsli og Torud for Rælingen. Karlsson for Blaker.

Skedsmo 2 – Ull/Kisa 2

Dette blir en god kamp. Flere spillere fra førstelagene i begge troppene. Dermed er uansett Ull/Kisa stor favoritt med blant annet Cisse, Jørstad, Rognerud, Garnås og Kristiansen i elleveren. Minuset for Kisa 2 er at de er litt unge på topp.

Mitt tips: 1-4 Thaqi for Skedsmo 2. Forø, Jørstad, Kristiansen og Ullersmo for Kisa 2.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.