Sondre er kongen på Haugen i Fantasy Romerike

Annonse

Kløftas midtstopper, Sondre Haugen, tok første stikk i Fantasy Romerike. Med sine 74 poeng leder han foran Simen Holter og Simen Kristiansen.

Les også: Kløfta dominerer Fantasy Romerike

Kløfta er i fin flyt om dagen på fotballbanen, og det er de i Fantasy Romerike også. Haugen har selvfølgelig plukket ut seg selv, og sammen med Wazgel Saleh og Remi Rød på laget ble det masse poeng.

– Jeg har brukt mye tid, og endret på laget attpåtil flere ganger. Det har vært noen selvfølger på laget mitt, men vært mye frem og tilbake på de andre åpne plassene for å finne de beste fantasy-spillerne. Det har godt mye tid til å se på posisjoner og laguttak på de første seriekampene, forklarer Sondre om suksessen i første runde.

Internt i Kløfta er det også mye diskusjoner om Fantasy om dagen.

– Det er mye diskusjoner, og følges flittig på de andre kampene i divisjonen. Mye spenning i hvem som har scoret og hatt assist, sier Haugen.

Hvorfor tok du ut deg selv på laget?

– Jeg syntes det egentlig bare er veldig morsomt å kunne velge seg selv på laget, så følte det var bare noe jeg måtte gjøre. I tillegg mener jeg at jeg kan bidra med noen målpoeng og holde nullen.

Ikke med i Coolbet-ligaen

Dessverre for Sondre Haugen har han ikke lagt seg til Coolbet-ligaen, så han går glipp av rundevinnerpremien der. Det er Simen Holter som får 500,- på spillkontoen sin hos Coolbet. Haugen får en liten trøstepremie av oss. Vi holder på og lager egne Fantasy-trøyer til noen rundevinnere.

Annonse

SVAR

Skriv inn din kommentar
Vennligst fyll inn ditt navn her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.