mandag, januar 30, 2023

Sondre er kongen på Haugen i Fantasy Romerike

Date:

Share post:

Kløftas midtstopper, Sondre Haugen, tok første stikk i Fantasy Romerike. Med sine 74 poeng leder han foran Simen Holter og Simen Kristiansen.

Les også: Kløfta dominerer Fantasy Romerike

Kløfta er i fin flyt om dagen på fotballbanen, og det er de i Fantasy Romerike også. Haugen har selvfølgelig plukket ut seg selv, og sammen med Wazgel Saleh og Remi Rød på laget ble det masse poeng.

– Jeg har brukt mye tid, og endret på laget attpåtil flere ganger. Det har vært noen selvfølger på laget mitt, men vært mye frem og tilbake på de andre åpne plassene for å finne de beste fantasy-spillerne. Det har godt mye tid til å se på posisjoner og laguttak på de første seriekampene, forklarer Sondre om suksessen i første runde.

Internt i Kløfta er det også mye diskusjoner om Fantasy om dagen.

– Det er mye diskusjoner, og følges flittig på de andre kampene i divisjonen. Mye spenning i hvem som har scoret og hatt assist, sier Haugen.

Hvorfor tok du ut deg selv på laget?

– Jeg syntes det egentlig bare er veldig morsomt å kunne velge seg selv på laget, så følte det var bare noe jeg måtte gjøre. I tillegg mener jeg at jeg kan bidra med noen målpoeng og holde nullen.

Ikke med i Coolbet-ligaen

Dessverre for Sondre Haugen har han ikke lagt seg til Coolbet-ligaen, så han går glipp av rundevinnerpremien der. Det er Simen Holter som får 500,- på spillkontoen sin hos Coolbet. Haugen får en liten trøstepremie av oss. Vi holder på og lager egne Fantasy-trøyer til noen rundevinnere.

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Alle overganger i lokalfotballen på Romerike – fra 2. divisjon til og med 5 divisjon

Det er som vanlig hektisk på overgangsmarkedet lokalt på Romerike. Her er den fullstendige oversikten på alle overganger. Meld...

Treningskamper i lokalfotballen på Romerike vinteren 2023

Verdens lengste pre season er i gang, og her har du full oversikt på alle treningskamper fram til...

– Jentene fortjener så mye mer, og det skal Lørenskog sørge for fremover

Med flere viktige brikker på plass skal Lørenskog satse på jentene og kvinnene fremover, selvfølgelig samtidig som fokuset...

Nå er oversikten for NM klar for de lokale lagene

Norges Fotballforbund har nå lagt ut oversikten på hvilke lag som får NM og de som får NM-kvalik. Her...