Kløfta dominerer første runde i Fantasy Romerike

1
754

Etter litt starttrøbbel er Fantasy Romerike godt igang. Kløfta er den dominerende klubben i poeng på spillere, og rundens beste «manager» fra Kløfta.

Første runde er avsluttet i Fantasy Romerike. 205 ivrige «managere» har satt lagene sine, og her kommer resultatene for den første tellende runden.

Spill Fantasy Romerike

Kløfta var den store vinneren, hvis det kan kalles vinnere. 6-0-seieren mot Sørumsand sendte fire spillere rett til topps på spillerstatistikken. Trioen Wazgel Saleh, Remi Rød og Christian Westad har 13 poeng, og Steffen Nystrøm følger på 4. plass med 10 poeng.

Mange hadde Remi Rød som kaptein etter fyrverkeriet han har hatt foran mål i serieåpningen, og kapteinen gir som nevnt i reglene doble poeng.

Les også: Sondre er kongen på Haugen i Fantasy

Første ikke-Kløfta-spiller er også fra Ullensaker. Unggutten Julian el Gazi stod for en scoring og en målgivende for Ull/Kisa 2.

Rundens lag:

Rundens lag er tatt ut i en 4-4-2. Ved lik poengsum så er det vel egentlig ingen standard for hvem som går foran, men vi kan vel si at dataen plukker ut. Her er da selvfølgelig også mange Kløfta-spillere.

Kløfta-spiller i toppen

Og jaggu meg er det en Kløfta-spiller som leder Fantasy Romerike også. Kløftas unge midtstopper Sondre Haugen leder med 74 poeng. Bak han kommer Simen Holter, som spiller for Raumnes & Årnes. Det er også en 4. divisjonsspiller på 3. plass – Simen Kristiansen i Blaker.

Vi i Lokalfotballen må bare si at 8. plass er mer enn godkjent. Nå går det bare nedover.

Spill Fantasy Romerike

PS! Det har sneket seg inn en feil i rankingen slik den er nå. Det vil snart fikses så det blir riktig.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.