Tabelltips for 3. divisjon avdeling 2

0
11157

Du behøver kun å følge med på en 3. divisjons denne sesongen. Alle lagene fra Romerike er i avdeling 2, og her er Lokalfotballens tabelltips

14. Bjørnevatn

De som skal reise lengst i 2018 heter Bjørnevatn. 13 lange flyreiser fra Nord-Norge til østlandet, men det er vel bedre å ta fly enn buss i timesvis.

De er den store «nedrykksfavoritten». Det er vanskelig å hente lokale spillere, så flere av spillerne er fra utlandet. De hadde en god sesong i 4. divisjon i fjor med kun ett tap, og spillere som Randa, Tomkevicius og Babacin er gode spillere på dette nivået.

Med all reising og alt styr det blir med, i tillegg til at de ikke har den beste stallen, så tipper vi at Bjørnevatn må ned i 4. divisjon igjen.

Alle lagene har fått noen spørsmål fra meg, men Bjørnevatn har ikke svart.

13. Selbak

Selbak rykket opp fra 4. divisjon, like foran Råde. De var en tøff kamp om opprykk, så Selbak skal kunne bite fra seg i årets 3. divisjon. Østfoldingene har mistet gode Stedjeberg, men fått inn 4-5 ålreite spillere så bredden er bedre.

De slo Gjelleråsen klart i en treningskamp i vinter, men de røyk mot 4. divisjonslaget Lommedalen i NM.

 

Målsetning for 2018: Holde plassen.

Styrker: God og samspilt tropp, ung og treningsvillig. Kjenner hverandre godt etter å spilt sammen i mange år.

Kan bli bedre på: Avgjøre kamper som vipper. Samt det defensive arbeidet. Blir viktig inn mot sesongen.

Kuriosa: Tja, har vært litt opp og ned mellom 3 og 4 divisjon de siste årene. Håper på å bli der nå. Men ingen krise for klubben om vi skulle rykke ned. Klubben fyller 100 år neste år. Stiftet i 1919 . Veldig mange lokale spillere som har vært i klubben fra barnsben av. Spillere som har gått til FFK og kommet tilbake.

Sportslig leder:
Jonas Pedersen

Trenere:
Jon Morten Skåksrud
Magne Olsen

Keepertrener
Fredrik Selvig

Oppmenn
Bjørn Bergh
Petter Krogh
Gunnar Nygård
Roger Thvorvaldsen

Formann i klubben og alt muligmann
Atle Engsmyr

Keeper
 

Lasse Syversen

Marius Olavesen
Victor Kristiansen NY fra Kvik Halden
 

Forsvar

 

Amund Moe

Peter Moen
Adrian Bergh
Jonas Olsen
Henrik Hansen
Emil Skåksrud
Rayan Doski NY fra Sparta
Ola Jammissen
Harald Jose Haraldsen
Lazkin Barakat
Jonathan Hammerborg Ny fra kråkerøy
Anders Beck
Hans Magnus Kure
Sindre Wormdahl (Kommer til sommeren)
 

Midtbane/Angrep

 

Stian Bergh ©

Kristoffer Sternfoss
Andreas Jonassen
Siako Hamadamin
Bashkim Osmani
Fredrik Thorsteinsen NY fra Lisleby
Mikkel Lorentzen Ny fra Østsiden
Sondre Bøhler Skulbørstad NY fra Trosvik
Jonas Høiden
Akam Rashidi
Oskar Fritzner
Simen Stordahl Kristiansen
Harald Norgren
Niklas Elisassen
Thomas Kolset
Spiller ut:
Peder Stedjeberg (hentet på proffkontrakt til Østsiden)

 

12. Vestfossen

Vestfossen kom på 6. plass i fjor, og det var en god prestasjon. Det var en jevn serie, og de var faktisk kun fem poeng foran nedrykk.  De var gode mot topplagene, men mistet mange «enkle» poeng – litt om Skjetten.

De slo Skedsmo 2-1 i kvalifiseringen til NM, og det viser at de like gjerne kan holde plassen som å rykke ned i denne tøffe avdelingen.

Vestfossen har ikke svart på mine spørsmål.

 

11. Gjelleråsen

Det gjør vondt i hjertet å tippe Gjelleråsen på nedrykk. Grønntrøyene vant 4. divisjon andre året på rad, og endelig bel det opprykk. De bøttet inn mål i sin offensive 4-3-3-formasjon. Likevel så mangler de den nødvendige rutinen til å overleve i 3. divisjon. Vi håper vi tar skikkelig feil, men akkurat nå ser det ut som at GIF går ned.

Gjelleråsen bygger noe bra om dagen. For 4-5 år siden så var GIF den klubben de fleste mislikte på Romerike. Masse røde kort og elendig disiplin. De tok tak, og nå fremstår de som en helt annen klubb. De bygger klubb med mange spillere fra egne rekker, og det kommer flere og flere tilskuere på kampen. Så får vi se om de er medgangssupportere eller blir borte når en mulig motgang kommer.

Troppen er bred, og førsteelleveren kan holde følge med de fleste lagene. De er god konkurranse om keeperplassen etter at Fredrik Hauffen (Kløfta) kom. Jaran Vefring og Lars Billington får en tøff utfordrer. I forsvaret imponerte William Berg på sin venstreback med mange scoringer og målgivende. I forsvaret ellers er Normann ballsentralen og Lloyd mannen som går i krigen. Thomas Ryden og Arben Fera vil få rullere litt.

Midtbanen er god. Marius Pande ligger defensivt og soper opp mye – både langs bakken og i lufta. Rundt seg har han indreløperne Joakim Hjelkerud og nye René Eriksen. Hjelkerud må også i år få opp farta tidlig på målpoengene. Eriksen er en god boks til boks-spiller. GIF beholdt Markus Kaasa og det var et riktig valg av spissen. Han får ta et steg av gangen. En av de mest spennende spillerne i denne avdelingen er Jonas Mathisen. Vingen er en irrasjonell spillere som har fart og teknikk. Mikkhu Måsø spiller i 3. divisjon fordi han ikke slipper ballen ofte nok, men kommer til å plage mange backer i år. Midtbanespillere som Tom Erik Grandre og Michael Limdviksmoen vil få spille en del, og det gjelder den nye spissen Kristian Bjørndalen, Fredrik Larsen og Emil Åkvåg.

De grønne har trent mer på det defensive denne vinteren, fordi de forventer andre kampbilder enn de i fjor. I de to cupkampene vi har sett så er det fortsatt ikke lett for et så offensivt lag å legge seg bakpå. En svak kamp mot Hauerseter ble fulgt opp av en god kamp mot FUVO. Får Gjelleråsen flyten holder de plassen, men de er avhengige av en god start. Og den kan de borte mot Bjørnevatn i første serierunde.

Målsetting: Vi ønsker å etablere oss i divisjonen.

Styrker: Vi har en bred og jevn tropp, og mye fart i laget. Tre gode keepere.

Kan bli bedre på: Kan forbedre alle spillets faser.

Bent Inge Johnsen har svart på spørsmålene.

Viktigste spiller: Marius Pande. Ble omskolert fra midtstopper til defensiv midtbane med stor suksess for to år siden. Pande er også fortsatt en klassemidtstopper. Han har bra tempo, god i duellene og et godt høyrebein.

Se opp for: Michael Lindviksmoen. Vi har varslet om Michael tidligere, men han har ikke helt slått gjennom. Den unge midtbanespilleren har en stor spilleforståelse og et godt pasningsspill. I år slår han gjennom.

Støtteapparat:

Hovedtrener Bent Inge Johnsen
Assistenttrener Aron Aberra
Hjelpetrener Marius Libo
Spillerutvikler
Keepertrener Thomas Gill
Lagleder/Material. Raymond Johansen

 

Troppen:

Arben Fera
Ardijan Fera
Emil Åkvåg
Fredrik Hauffen
Fredrik Larsen
Harald Kristoffer Haagensen
Henrik Bijmolen
Jaran Vefring
Joakim Hjelkerud
Jonas Ask Mathisen
Kevin Johansen
Kim Sørensen
Kristian Emil Bjørndalen
Lars Billington
Lyon Fejzulai
Marius Pande
Markus Kaasa
Michael Lindviksmoen
Mihkku Aslaksen Måsa
Rene Eriksen
Simen Vestgården
Thomas Normann
Thomas Ryden
Thomas Christoffer Bergseth
Tom Grandre
William Berg
William Lloyd

 

Spillere inn
William Lloyd
Fredrik Hauffen
Harald Haagensen (tilbake fra militæret)
Kristian Emil Bjørndalen
Lyon Fejzulai
Rene Eriksen
Thomas Bergseth (tilbake fra militæret)

 

Spillere ut
Adrian Semb (skole)
Brian Dibula
Jørgen Linna (militæret)
Kim Holmen (skadet)
Stian Bottolfs (pause)
Vebjørn Sangnæs (Gjerdrum)

10. Valdres

Valdres holdt plassen greit i fjor. I vinter startet samme prosess som alle år – nye spillere har blitt hentet inn. Det er ikke lett å holde på lokale spillere på grunn av stor utflytting fordi de unge skal gå på skole et annet sted.

Valdres har erfaringen ved å spille i 3. divisjon, og økonomi som er sterk nok til å holde plassen. I år har det blitt hentet inn både engelskmenn, nederlender og spanjol. Kyle Spence og Dominic McGiveron er offensive spennende spillere som har spilt tålig høyt oppe i England. Førstnevntes agent tok faktisk kontakt med bloggen for å spørre om vi kunne lage en sak. Dårlig med romerikegener i han så den stod vi over.

Vi tror Valdres holder plassen på grunn av rutinen i divisjonen, og noen av de nye spillerne.

9. Strømsgodset 2

Dette laget veit jeg fint lite om. Man burde kanskje ikke skrive det, men sånn er det. Av erfaring så har Strømsgodset gode juniorer, og jeg så de i 1,5 treningskamp i fjor. Da var de gode med mye trøkk. I år er a-stallen litt tynnere, og de har leid ut noen av de beste som er under 22 å- og går ikke på den kvoten der de kan kun bruk tre spillere over 22 år.

De holdt på å rykke ned i fjor, men de ønsker nok ikke samme situasjon i år.

Godset 2 har ikke svart på mine spørsmål.

 

8. Lillestrøm 2

2. laget til Lillestrøm kommer til å variere en god del i år også. I fjor var det store variasjoner, men i år blir det færre lange reiser som forhåpentligvis gjør det mer i fair play-ånden.

I fjor holdt de plassen etter sterke lag på slutten, og noe lignende kan fort skje denne sesongen. A-stallen er ikke mye bredere, og juniorene er ok i norsk målestokk. Spillere som Sandberg, Holter, Gran, Ranger, Westerlund og Magnusson kommer til å få mange kamper, pluss innbyttere fra a-laget.

LSK har ikke svart på mine spørsmål.

7. Lørenskog

Lørenskog hadde en tung start på 2017 etter nedrykket fra 2. divisjon. Utover i sesongen ble det bedre og bedre, men de rotet bort en 4. plass i siste serierunde. Det gjorde også at rekruttlaget gikk ned en divisjon, ettersom motstander Skjervøy holdt plassen foran FUVO.

Julian Madsen og co har mistet mange spillere foran denne sesongen. Ouhadou, Torres, Rosinelli, Skårn og Pierau er borte. Den aller viktigste spilleren i klubben, Mads Solberg, har valgt å gå til et lag i Oslo, og det er et stort tap for blåtrøyene. Slike spillere er nesten umulige å erstatte.

På keeperplassen får Ole Drevland konkurranse av Sivert Pieroth, og det er kun positivt. I de bakre rekker kommer Mathias Kvalheim og Keivan Ghaedamini til å dundre opp og ned på backen, og Vetle Rygh får nye Daniel Gullteig som makker.

Amir Daush, Lars Følstad og Noah Skåttun tar nok midtbaneplassene, og det er en god trio. Daush som ballfordeler og kanskje litt mindre kjefting i år. Følstad er klasse – hver eneste dag.

Helt fremme kommer Riki Alba inn, og det var sterkt nødvendig skal de kjempe i toppen. Nye Andreas Romøren blir også viktig, så de to nye må levere som Torres og Ouahadou. Spennende Michael Singh får vi håpe får et gjennombrudd. Tobias Paulsen er også en spiller man må se opp for.

Målsetting for 2018: Målet er å bygge videre på den gode høstsesongen fra 2017, utvikle laget og spillerne. Målet er å være bedre i 2018 enn vi var i 2017.

Generelt om laget: Vi har en ung og sulten tropp, som hele tiden ønsker å bli bedre.

Svarene kommer fra Daniel Westvang i Lørenskog.

Viktigste spiller: Vetle Rygh. Midtstopperen må opp to hakk fra i fjor for å hindre mest mulig av savnet av Solberg. Den kompromissløse stopperen er god i lufta både defensivt og offensivt. Vinnermentalitet!

Se opp for: Michael Singh. Den høyreiste spissen har god teknikk, og har alltid scoret mål. Han må likevel bli mindre nonchalant, og rett og slett vokse opp. Masse potensial.

Julian Madsen Hovedtrener
Daniel Westvang Assistenttrener
Rune Dybvik Fysio/fysisk trener
Vegard Dahl Keepertrener
Tom Kluge Lagleder
Leif Sparby Materialforvalter
Bjørn Berg Materialforvalter
Vegard Paulsen Materialforvalter
Spillertropp:  
Ole Martin Drevland  
Sivert Pieroth  
Tobias Asplund  
Mathias Kvalheim  
Mithu Ima Sritharan  
Keivan Ghaedamini  
Sander Hagen  
Daniel Gullteig  
Erlend Berg Farstad  
Vetle Rygh  
Amir Daush  
Lars Følstad  
Tobias Paulsen  
Sulim Tomov  
Nicklas Aass  
Noah Skåttun  
Paul Driscoll  
Michael Singh  
Andreas S. Romøren

Riki Alba

 

 

Spillere ut

Martin Bjørkeng Lån avsluttet –tilbake til Skedsmo
Alvaro Torres Grorud
Lowrens Rosinelli Kjelsås
Imad Ouadou Grorud
Matarr Kah Skeid
Marco Nazari Sørumsand
Christoffer Skårn Østsiden
Mats Solberg Lagt opp
Marius Pierau Østsiden
Youssef Mahnin Ukjent


Spillere inn

 

Sivert Pieroth Hødd
Erlend Berg Farstad Sortland
Andreas S. Romøren Korsvoll
Daniel Gullteig Lån fra Grorud
Paul Driscoll Skeid

6. Skedsmo

Skedsmo var kun to plussmål over nedrykk, og det skal klubben være veldig glad for. De ledet serien halvveis, men fotball-Norge har vel nesten aldri sett makan til fall utover høsten. Det ble nesten ikke poeng, og med FUVO og Skjervøy sin gode høstform ble det for spennende for Skedsmo.

Foran denne sesongen er Vidar Gundersen hentet inn som ny trener. Han skal prøve å løfte Skedsmo opp igjen, og det blir ingen enkel jobb.

Bakerst har Skedsmo fått inn meget gode Fredrik Mundal på lån fra Ull/Kisa. Han er p ånivå til Emil Fiskvik som gikk til Skeid. Bak han er trofaste Martin Bjørkeng.

I forsvaret har Edmir Asani forsvunnet. En strålende medgangsspiller, men stod ikke opp i krigen for Skedsmo i høst. Nå er Kristoffer Langerud tilbake etter skade, og han spiller stopper sammen med gode Sondre Karterud. Unge Marius Andresen er en herlig spiller. Sjelden jeg har sett en så ung gutt spille med så mye trøkk og vilje. Han tar høyrebacken, og Arber Krasniqi må nok over til venstre.

På midtbanen er Simen Rustadbakken sjefen. Han har vrt mye skadet i vinter, men på vei tilbake. Spiller de 4-2-31- blir nok Nicklas Amundsen makker helt til unge Jostein Kvale har tatt enda et steg.

På kantene blir det to av Anthony Davies, Christoffer Blix, Jesper Kornbakk eller Afrm Thaqi. Lars Jørgen Mork spiller i den offensive midtbaneposisjonen og foran er endelig Didrik Mostue tilbake. Finner Mostue godformen blir det mange mål og Skedsmo kan komme høyere.
Målsetting i 2018: Ambisjoner om opprykk til 2.divisjon (når resultatene tilsier det). På sikt skal vi bli et OBOS-lag.

Styrker i laget:
– Stor lokal forankring.
– Sosialt miljø og gutta trives sammen.
– Ambisiøse og dedikerte.
– Kontinuitet.
– Har en tydelig forankret spillestil.

Svakheter
– Ingen som vi kjenner til.

Kim André Pedersen har svart på spørsmålene.

Viktigste spiller: Simen Rustadbakken. Midtbanespilleren er motoren i laget. Fungerer Simen så fungerer Skedsmo. Ballsentral med gode pasninger og valg, men kan gå litt sakte. Alltid målpoeng.

Se opp for: Marius Andresen. Unggutten har tatt enda et steg og spilt seg inn i startelleveren. En herlig back som ikke viser noe som helst respekt for motstander og dundrer til. Blir mer og mer fornuftig med ballen også, og er alltid villig til å gå fremover.

Støtteapparat:

Vidar Gundersen Hovedtrener
Kristian Hage Trener
Jørn Harethon Trener/G19/rekrutt
Kim Andre Pedersen Sportssjef
Simen Bakke Keepertrener
Jørn Ove Lunder Daglig leder + diverse

 

1.Martin Bjørkeng Keeper
2.Arber Krasniqi Forsvar
4.Nikolai Bjurholt Forsvar
5.Edvard Åretun Forsvar
6.Simen Rustadbakken Midtbane
7.Lars Jørgen Mork Midtbane
8.Nicklas Amundsen Midtbane
9.Didrik Mostue Spiss
10.Jesper Kornbakk Spiss
11.Anthony Davies Spiss/kant
13.Sverre Bjerke Midtbane
14.Robin Moheim Spiss
15.Sondre Karterud Forsvar/midtbane
16.Jostein Kvale Midtbane
17.Christoffer Blix Spiss/kant
18.Martin Fauske Evensen Spiss/kant
20.Afrim Thaqi Midtbane
21.Marius Andresen Forsvar
22.Ibrahim Nashaat Spiss
23.Kristoffer Langerud Forsvar
25.Fredrik Mundal Keeper
26.Sebastien Lobmann Midtbane

 

Spillere inn
Ibrahim Nashaat (Eidsvold Turn)
Edvard Åretun (LSK)
Sverre Bjerke (egen stall)
Fredrik Mundal (Ull/Kisa)
Marius Andresen (egen stall)
Spillere ut:
Edmir Asani (Ikke kjent)
Eirik Thorud (Rælingen)
Emil Fisvik (Skeid)
Mergim Shurdhiqi (Fortuna)
Sander L. Wang (USA)
Ludvik Benco (USA)
Peder Kristiansen (USA)
Glenn Sandvik (Lagt opp)

5. Østsiden

Det er vanskelig å tippe Østsiden i år. Laget har endret mye i stallen, men det har kommet mange spennende spillere inn. De har også gjort det bra i vinter. Ryktene går også at lønna de betaler noen av spillerne er helt vanvittige.

De har en god miks av spillere, og de kan overraske i år. De er veldig gode fremover på banen, og solide bakover. Spesielt Christoffer Skårn passer godt inn, og eks-Lørenskogspilleren har vært hissig foran mål i vinter.

De er også videre til første runde i NM der de møter eliteserie-laget Saprsborg 08 til cupfest.

Østsiden har ikke svart på mine spørsmål.

4. Skjetten

Skjetten jubler etter Marius Edvardsens scoring (Foto: Espen Bråthen).

Skjetten tok en god 4. plass i fjor. Foran denne sesongen har det vært en god del endringer i stallen. Skjetten har kvittet seg med litt daukjøtt (foruten Andreas Eriksen da som jeg ikke kan fatte og forstå har gitt seg).  Martin Wiker rigger seg for å bli et topplag, og det blir de i år.

Bakerst har de fått inn gode Stian Christensen, så keeperplassen er nesten like god som i fjor da Fredrik Mundal stod der. Forsvaret har blitt vesentlig forsterket med Martin Rosenkilde. Den tidligere OBOS-stopperen vil løfte det defensive betraktelig, og sammen med Marius «Eddy» Edvardsen danner de et av 3. divisjons beste stopperpar.

På backene kommer Lars Rydje til å ta venstrebacken, mens Jørgen Slorafoss og Mats Jarnbjo kjemper om høyrebacken. De har også skadeplagede Casper Venstad som backup i forsvaret, sammen med Daniel Holt (som reiser til USA i sommer).

Spørsmålet er hvordan Skjetten stiller på midtbanen i år. De har i flere år brukt en diamant på midten, men i år har de teste flere varianter. Andreas Castilla er sikker som banken på laget. Og Skjetten jakter en midtbanespiller med trøkk. Før de finner han så er Robin Daly, Bilal Khan, Robin Karlsen og nye Oleksandr Vysochenko som kjemper om plassene. Jonas Kordahl kjemper også om en plass i en offensiv midtbaneplass eller spiss.

På topp er nye Vuc Fajfric et førstevalg, og sannsynligvis får han med seg Ole-Christian Moltzau.

Skjetten har en ålreit bredde, men de trenger å få inn en skikkelig midtbanespiller skal de kjempe mot topplagene.

Målsetting i 2018: Være med i teten.

Viktigste spiller: Andreas Castilla. Ballsentralen er viktig i Skjetten. Bevegelsen og det raske pasningsspillet kan sette ut de fleste motstanderne, og skal Skjetten lukte på opprykk må Castilla fungere. Gjør han det blir det morsomt på Skjetten stadion.

Se opp for: Sander Vingelven. Den unge spissen fikk prøve seg litt i fjor, og i Skjetten håper de han tar et steg til denne sesongen. Ryktene sier at LSK prøver å hente han, men han trenger litt voksenfotball for å ta det neste steget.

Troppen:

Bjørn Sletta

Stian Christensen (Jerv)

Luka Fajfric (Rommen)

Daniel Torp Holt (Lsk)

Jørgen Slorafoss

Mats Jarnbjo (Fet)

Lars Rydje

Martin Rosenkilde (Ull/kisa

Casper Venstad

Marius Edvardsen

Andreas Castilla

Robin Karlsen

Robin Daly

Fredrik Fladby

Oleksandr Vysochenko (Fløy)

Mohammed Al Kabra (Halingdal)

Bilal Kahn (Lsk)

Ole-Christian Moltzau

Jonas Kordahl

Vuk Fajfric (Rommen)

3. Kråkerøy

Kråkerøy har i noen år nå satset godt, og de tok en godkjent 5. plass i fjor i en jevn serie. Støtteapparatet er sterkt, og de har en bedre tropp i år. Spesielt den tidligere Sarpsborg 08-kapteinen Ola Heieren Hansen er en sterk signering. Midtstopperen blir veldig viktig.

I fjor ble det også cupfester for østfoldingene da de slo Fredrikstad og holdt ut lenge mot Vålerengen. De møter Moss i årets første cuprunde, så får man se om det blir cupfester i år også. I serien kan de utfordre de to i toppen hvis de får flyt.

Kråkerøy har ikke svart på våre spørsmål.

2. Eidsvold Turn

Skal det lykkes i år for blåtrøyene? Lokalfotballen tror ikke det, men de kommer til å kjempe helt inn i år. I fjor ødela en elendig sesongstart for opprykket. Det ble for langt fram til Stabæk 2. De endte på 3. plass til slutt.

Keeper Peter Rusina har lenge vært førstevalget oppe på Eidsvoll, og slik bli det i år også. Skadeplagete Haagen Einang kommer til å utfordre på den plassen, men han holder seg dessverre sjelden skadefri altfor lenge.

I forsvaret har Turn alltid hatt gode spillere, og slik er det i år også. Robin Edvardsen er i utgangspunktet høyreback, men unge lovende Erik Ruud blir bare bedre og bedre. Foran årets sesong har Turn mistet noen midtstoppere, men stopperduoen i år er bra likevel. André Trandum Nordlie og Runar Heggestad står ikke tilbake for noen stopperpar i serien. På venstresiden herjer 3. divisjons kanskje beste venstreback i Johan Kolbjørnsrud.

I Eidsvold Turn så spiller de som regel 4-2-3-1, og de to dype på midtbanen er duoen Kristoffer Trandum Nordlie og Jon Erik Økland. Klassespillere begge to. Nordlie er arbeidsjernet med en god fot, og Økland er god til det meste. Eks-Ull/Kisaduoen Markus Stensby og Markus Furseth puster de i nakken.

I de fire foran er det mye fart, trøkk og målscorere. Thierry Dabove var rykta bort til HamKam, men har blitt hos blåtrøyene. Jonathan Teigland kan spille både som offensive midtbane og midtspiss, også Økland er strålende bak spissen. På venstre patruljerer Stian Teksum og har et strålende samarbeid med Kolbjørnsrud. Nye Robin Hofer Dahl og Piotr Gawecki kommer til å kjempe om spissplassen.

Det er mange gode spillere i Turn nå, men svakheten er bredden. Skal de rykke opp må de holde de fleste skade- og karantenefrie.

Viktigste spiller: Jon Erik Økland. Ingen tvil her. Klassespiller som har det meste. Et herlig blikk for spillet, målfarlig og finner åpninger overalt.

Se opp for: Erik Ruud. Ruud har vært talent lenge, og blant annet trent med jevnaldrende spillere i Benfica. Trøkk i spillet, bra høyrebein og stor entusiasme.

Støtteapparat:

Hovedtrener: Joakim Dragsten

Assistenttrener: Mikkel Bjørnstad

Oppmenn: Kim Madsen, Trond Martinsen

Fysioterapeut: Terje Røsrud

Administrativt: Wegard Bakkehaug

Daglig leder: Roar Halvorsen

Tropp:

Hågen Einang – keeper

Peter Rusina – keeper

Erik Ruud – forsvar/midtbane

André Trandum Nordlie – forsvar

Runar Heggestad – forsvar

Johan Kolbjørnsrud – forsvar

Robin Edvardsen – forsvar

Kristoffer Trandum Nordlie – midtbane

Markus Stensby – midtbane

Markus Furseth – midtbane

Joakim Madsen – midtbane

Jon Erik Økland – midtbane

Stian Teksum – midtbane/angrep

Thierry Dabove – midtbane/angrep

Robin Hofer Dahl – midtbane/angrep

Jonatan Teigland – midtbane/angrep

Sondre Rustad Rudi – angrep

Piotr Gawecki – angrep

Nye spillere: Runar Heggestad (Ready), Markus Stensby (permanent fra Ull/Kisa), Markus Furseth (Ull/Kisa), Robin Hofer Dahl (FK Tønsberg), Erik Ruud (egen stall)
Spillere i avgang: Henrik Ulseth (pause), Eiven H. Solberg (EIF), Ibrahim Nashat (Skedsmo), Johannes Kvebæk, Liki Sekwat, Kyllian Kouame

1. Kvik Halden

Kvik hadde, som Eidsvold Turn, en svak periode som gjorde at opprykket røyk i fjor. De har nå foran årets sesong forsterket og blir favoritter i 3. divisjon avdeling 2.

Og som de fleste så nevnes spissduoen Björn Berglund og Øystein Næsheim her også som de viktigste spillerne for Kvik i opprykkskampen. Begge scoret 25 mål i fjor. Kvik Halden har også hentet inn Holgar Duurhus fra Færøyene.

Trener for østfoldingene er kjente Kent Bergersen, og kravet fra haldenserne nå er et opprykk. Det blir fotballfest uansett i Halden denne sesongen når Fredrikstad kommer til byen for å spille cup.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.