Takk for maten, og tre poeng til Kollen!

0
830
Adrian Tjernsli er konge i Rælingen (Foto: Espen Bråthen)

Rælingen har fått en strålende start på sesongen i 4. divisjon. Anført av Adrian Tjernsli har blåtrøyene to strake seiere etter den overbevisende 4-0-seieren mot Skedsmo 2.

Rælingen er av mange tippet i bunnen denne sesongen, men etter 1-0 mot R&Å og 4-0 mot Skedsmo 2 har de fått en herlig start på det nye livet i 4. divisjon. Laget har vært solide bakover, og fremover har Adrian Tjernsli styrt taktpinnen.

– Serieåpningen har egentlig vært altfor bra – både for meg og for laget. 0 mål baklengs er vi veldig fornøyd med, og forsvaret har vært veldig bra, sier Tjernsli etter seieren mot Skedsmo 2.

Les også: Rød med hat-trick

– Vi starter kampen greit, og ligger bra i lagdelene og lar Skedsmo trille mye ball. Er heldige og dyktige som får to tidlige scoringer og fortsetter å henge i tøylene. Skedsmo har et par sjanser, men sliter med å skape de helt store. På tross av lite ball kriger vi inn en dødball, fortsetter flyten, og tar med oss 3-0 til pause, forklarer Tjernsli.

Den andre omgangen blir en slags transportetappe for Rælingen. Skedsmo har mye ball, skaper lite.

– Vi er farlige på kontringer og setter 4-0 når det er igjen i underkant av 10 minutter. Takk for maten, og tre poeng opp til Kollen, avslutter Tjernsli.

Storseier

På Jessheim kjørte Ull/Kisa 2 ball i hatt med Sørumsand. Kisas sju OBOS-spillere klinket til fra start, og de fullførte med stil. Hele 10-2 endte det. Ungguttene Herman Henriksen (3) og Martin Søreid (2) scoret halvparten av målene.

Oppe på Råholt tok EIF mot nabo Eidsvold Turn 2. Det endte 2-2 i en underholdende kamp.

Støtt Lokalfotballen med noen kroner

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.