Aurskog-Høland snudde til seier i dramatisk kamp

0
755

Det ble til slutt skikkelig drama på Høland stadion. Blaker kjempet godt, men like før slutt snudde hjemmelaget til seier.

Les også: Direkte fra kampen

1.omgang var et stort gjesp for de 150 tilskuerne som møtte opp, så det er ikke så mye å si om den. Blaker kriget godt, og skapte et par sjanser på kontringer. Hjemmelaget var tamme, men de hadde et par fine sjanser de også.

I 2. omgang fikk vi dramaet som mange av oss hadde bestilt. Blaker kontret inn ledermålet etter et sleivspark av AHFK, og Akselsen og Haugen gikk i en duell. Ballen spretter til Martin Nordseth og han klinker ballen i mål.

Blaker jubler etter scoring mot AHFK

Hjemmelaget løfter Stian Skjeggens høyere i banen, og etter hvert også Eirik Haugen. AHFK løftet spillet høyere opp og smalt inn baller i Blakers felt.

Så smalt det inne i 16-meteren. Ola Vestreng sparkes ned, og det er klar straffe for hjemmelaget. Det blir store protester fra Blaker fordi Vestreng filmer etter kontakten. Vestreng må snart legge fra seg den filmingen.

– Straffa er klar. AHFKs spiller blir hindret og da er det frispark. Innenfor sekstenmeteren er det dermed straffe. AHFKs spiller hjelper til etter situasjonen, men det spiller ingen rolle fordi det var klar straffe, sa dommer Mahir Cagatay til Lokalfotballen etter kampen.

Stian Skjeggenes var sikker som fra 11-meteren, og det stod 1-1 på Høland stadion.

Hjemmelaget fortsatte presset, og Stian Skjeggenes var mye involvert. Han slo ballen inn i feltet og foran keeper dukket innbytter Lars Kopperud opp og stusset ballen i mål. Hjemmelaget tok helt av i jubelen, og Blaker var forbanna fordi de mente det var offside.

 

Til og med Joar Akselsen ble så forbanna at han snakket på seg gult kort, og det er heller sjelden.

– Nå er vi skuffa. Vi mener de to avgjørelsene er feil. Ikke er det straffe og det er offside på det siste målet. Det er synd fordi vi spiller en god kamp. Vi ødelegger helt for AHFK i kveld, og vi får fine brudd, sier en skuffet Joar Akselsen etter kampen.

Hos hvittrøyene var stemningen bedre.

– Det er så deilig. Vi viser igjen god moral på slutten. Ingen sutrer, og det så ut til at vi trengte et slag i trynet med Blakers scoring, sa en jublende glad Stian Skjeggenes etter kampen, og ved sin side hadde han den gladeste treneren i Norge, Arne Henrik Vestreng.

– Tre poeng var det viktigste. Blaker er et godt lag, så vi kan ikke forvente å rundspille de. Vi viser god moral igjen og sliter det i land, sier Vestreng.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.