Tips for 2. serierunde i 4. divisjon

0
1061
Marcus Berg reddet mye mot Kløfta, og var Fets beste spiller (Foto: Espen Bråthen).

2. serierunde startet på lørdag med FUVO – HSK, og i kveld spilles det fire kamper. Her er litt rundt kampen og tips.

Eidsvold IF – Eidsvold Turn 2

Lokaloppgjør. EIF er uten 4-5 viktige mann, så skadetrøbbelet fortsetter hos rødtrøyene. Eidsvold Turn 2 stiller et ungt lag fordi de ikke har startet serien med 1. laget ennå.

Det er fortsatt god offensiv kraft i begge lagene. EIF stiller med flere eks Turn-spillere så det blir forhåpentligvis et heftig oppgjør.

Selv med flere forfall så syns jeg EIF er favoritt. Med Kristengård, Pedersen (er litt usikker), Solberg, Hemat og Kristensen er gode spillere i 4. divisjon.

Mitt tips: 2-1 Kristiansen 2 for EIF. Andresen for Turn 2.

Coolbet tror det blir jevnt, og jeg er enig. Men, 2.10 på EIF er det litt verdi i.

Sørumsand – Ull/Kisa 2

Jeg skrev «stakkars Sørumsand» forrige serierunde. Etter at SIF slo et sterkt Strømmen 2 sist, så møter de flere OBOS-spillere i kveld også. Vangen, Abshir, Rognerud, Jørstad, Kurtovic og Henriksen drar på seg 2. lagstrøya i kveld. I mitt hode er det så enkelt at dette blir en klar borteseier. Dette Kisa 2-laget er mye bedre balansert enn Strømmen 2 sitt.

SIF stiller med samme ellever som sist, og de kommer til å skape sjanser i kveld også.

Mitt tips: 1-4 Rahim for SIF. Henriksen 2, Kurtovic og Stenseth for Ull/Kisa 2.

Marco Nazari takler Petter Olsen (Foto: Espen Bråthen)

Er Kisa 2 så stor favoritt som Coolbet skal ha det til. Ja, jeg tror det.

Fet – Kløfta

Fet stod godt i mot Ull/Kisa 2 i første serierunde. Dessverre for blåtrøyene ble viktige Espen Søgård skadet, og etter det kom det to mål mot. Søgård er dessverre ikke med i kveld. Ellers er det full tropp for Fet.

For Kløfta er det rein halleluja-stemning om dagen. Alt går på skinner. Nå er det tilbake til grasrota igjen etter cupsuksessen. Jeg er spent på hvor mye fokus Kløfta har på LSK. Kjenner jeg Hovde rett så får han nok gutta ned på jorda igjen, og dette skal være tre poeng. Adam Olsen er ute, men der spiller Remi Rød om dagen med stor suksess.

Mitt tips: 1-4 Hallan for Fet. Rød 2, h. Saleh og Hovde for Kløfta.

Skedsmo 2 – Rælingen

Dette er et sterkt Skedsmo 2-lag. Rustadbakken, Krasniqi, Mork, Amundsen, Moheim Nashaat, Babajide, Bjørkeng og Kvale fra 1. lagstroppen er med. God balanse i laget er det også.

Rælingen får dermed en tøff oppgave på Skedsmo. Michael Aunemo mangler, ellers ser det bra ut for Marikollen-gjengen. Det defensive blir viktig her mot et Skedsmo-lag som garantert kommer til å stupe i angrep.

Mitt tips: 3-1 Moheim 2 og Mork for Skedsmo 2. Tjernsli for Rælingen.

Runden avsluttes med lokaloppgjøret Aurskog-Høland – Blaker på tirsdag. Det blir en herlig kamp. På meg blir det Fet – Kløfta i kveld.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.