Skadefri og miljøskifte gir scoringer igjen for Rød

0
762

Remi Rød er tilbake med et smell i 4. divisjon. Etter to sesonger med skader er han nå i Kløfta, og han smeller inn mål igjen. Han senket Fet med sine tre mål i 6-2-seieren.

Les også: Direkte fra kampen

Remi Rød har vært en notorisk målscorer på Romerike i flere år. For Hauerseter har han herjet med de fleste forsvarsspillerne. De har imidlertid vært litt stille rundt spissen spissen de tre siste sesongene.

Etter store problemer med lyskene ble 28-åringen operert. Gilmore groin, som diagnosen var, er nåe helt bra, og spissen startet pent med en god sesong i fjor med Hauerseter. Rød scoret da 15 mål på 14 kamper.

Miljøskifte til Kløfta

I vinter valgte spissen å bytte miljø. 2017 store overraskelse Kløfta ble neste klubb etter sju år i HSK.

– Jeg måtte prøve noe nytt. Det er et generasjonsskifte i HSK nå, så jeg trengte å få gnisten tilbake. Nå er jeg inne i et godt miljø der man må prestere for å starte en kamp, og det har gitt meg en ny giv, sier Rød til Lokalfotballen.

Kløfta har vunnet alle obligatoriske kampene etter Rød meldte overgang. Holmen, Ottestad og nå Fet er beseiret. Rød har fem scoringer og tre målgivende på de tre, og sterkt delaktig til at det blir cupfest mot LSK.

– Jeg har trent Remi tidligere, og jeg veit hva han står for. Det er en klassespillere og en fin fyr. Det er ikke mange i denne divisjonen som scorer slike mål som vår femte scoring i dag, skryter Kløftas trener, Karl André Hovde.

Remi Rød (t.v) setter inn sin andre scoring for Kløfta mot Fet (Foto: Espen Bråthen).

Rød-show

Rød var strålende mot Fet. Han gjorde akkurat som han ville. Han sendte laget i ledelsen, før Sarken Saleh doblet. De kjørte totalt over Fet i 1. omgang. Rød smalt inn ett mål tidlig i 2. omgang, før scoringen som Hovde nevnte kom.

Rød tok fart midt på banen, og han danset, og kriget, seg forbi fem mann før han banket ballen i mål.

Fet fikk to trøstemål ved Adrian Aarvig og Toni Fetahu. Unge Aarvig spilte en god omgang for Fet. Kush Bujupi smalt inn Kløftas sjette socring, og de vant 6-2.

– Vi kommer minst topp tre i år. Kløfta holder nivå i alle ledd, og mange gode ballspillere. Det liker jeg, sier Rød, og han klar for å score mange mål for Kløfta i år: – Jeg må vel score 24-25 mål i år. Det er målsettingen.

Kløfta spilte ball i hatt med Fet, og vant enkelt 6-2 (Foto: Espen Bråthen)

Bred stall

Hans trener, Hovde, var fornøyd med gjennomføringen.

– Veldig bra av oss, spesielt 1. omgangen. Cupen har tatt mye fokus, men vi har brukt tid  på riktig fokus, sier Hovde, som også rullerte mye på stallen i kveld.

– Vi må bruke stallen etter litt slitasje. De som kommer inn gjør en knalljobb, og det viser at vi har en god og bred stall. Det blir litt rotete utover i kampen i dag, men det er fordi det er så mange bytter, avslutter Hovde.

Kløfta har dermed fått en strålende åpning på sesongen, og snart venter LSK til en skikkelig fotballfest.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.