Tips foran tirsdagens kamper på Romerike

0
1294
UllKisa 2 jubler etter scoring. (Foto: Espen Bråthen).

Nå settes alvoret i gang på Romerike. Det spille kamper både i 4. divisjon og 5. divisjon, og her er tipsene foran kampene.

4. divisjon

Ull/Kisa 2 – Fet

Stakkars Fet. Ull/Kisa 2 kommer med mange OBOS-spillere. Abshir, Garnås, Rognerud, Kristiansen, Nesset, Henriksen og Kitolano spiller alle sammen i dag. Truls Jørstad og Aleksander Vangen var også aktuelle, men på grunn av aldersbestemmelsene i toppfotballens 2. lag så kan ikke de spille i dag.

Fet ja. De stiller en ålreit tropp, men det er ikke disse kampene Fet skal vinne for å holde seg.

Mitt tips: 7-0 Kitolano 2, Henriksen 3, Kristiansen og Forø.

Coolbet har selvfølgelig lav odds på Kisa 2, men med en dobbel sammen med Strømmen 2 kan det bli fine penger.

Strømmen 2 – Sørumsand

Stakkars Sørumsand også. Strømmen 2 kommer med nesten like sterk tropp som Kisa 2 gjør. Bolstad, Melby, Jahr, Grødtlien, Olsen, Pedersen og Solum stiller for de grårøde. Forskjellen er at Kisa 2 har bedre juniorer enn Strømmen 2.

Sørumsand har fått liv i Truls Nomerstad igjen, så det er bedre dekning på keeperplassen. Men, det hjelper nok dessverre lite i dag.

Mitt tips: 6-0 Solum 3 og Pedersen 3.

Skedsmo 2 – Hauerseter

Troppene har ikke blitt lagt ut ennå. Skedsmo 2 kan ta ut troppen etter NM-kampen mot Aurskog-Høland, så det er enklere for de å starte med 2. laget da. Det blir et ungt lag, og sikkert krydret med noen a-spillere.

Hauerseter hentet inn to nye spillere i går kveld. De gir bedre laget bedre bredde. Vi får håpe for HSKs del at Marius Preber er med.

Vi forventer et jevnt oppgjør som kan vippe begge veier.

Mitt tips: 2-2 Moheim 2 for Skedsmo 2. Preber og Eriksen for HSK.

5. divisjon

Gjerdrum – Lørenskog 2

Gjerdrum bygger nytt lag etter nedrykket. Inn har gode Vebjørn Sangnæs kommet, og han blir veldig viktig denne sesongen. Dessverre har Tobias Reinli bestemt seg for å gi seg. Likevel skal Gjerdrum klare å hevde seg mot juniorlaget til Lørenskog 2. De må stille dette laget fordi 1. laget ikke har startet serien ennå. Det gir Gjerdrum en god sjanse, faktisk.

Mitt tips: 3-2 Sangnæs, Moseng og Løvseth for Gjerdrum. Helseth og Shishani for Lørenskog 2.

Det er god verdi på Gjerdrum hos Coolbet. 3.65 på seier er et godt spill.

Gjelleråsen 2 – Leirsund

Troppene er ikke lagt ut ennå. To lag som kommer til å komme på øvre halvdel. Gjelleråsen må ta hensyn til morgensdagens cupkamp mot FUVO. De spilte mot HSK i cupen tidligere, og de kan faktisk bruke spillere som William Berg og Markus Kaasa hvis de ønsker. Nå tror jeg ikke at de tør å gjøre det, men uansett så er stallen bred og fin hos Gjelleråsen.

Leirsund har hentet inn en skokk med spillere foran årets sesong. Flere av de fra Skedsmo. Troppen er meget bra, men de har et par viktige forfall i kveld. Eirik Holt spiller ikke. Leirsund kan slå alle, og de kan tape mot alle.

Mitt tips (bingo): 4-3 Kaasa 2, Lindviksmoen og Johansen for GIF 2. Hagen 2 og Henriksen for Leirsund.

Coolbet har begge lag til 2.15. Se an lagoppstillingene før du spiller. Det er noe av verdi her hvis du følger med, tror jeg.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.