Tabelltips for 4. divisjon på Romerike

0
26305

Nå er den endelig her. Serien vi alle har venta på. 4. divisjon sparkes igang. Her er tabelltipset til Lokalfotballen for 4. divisjon.

14. Fet

Fet reddet plassen med nød og neppe i fjor, og i år blir det minst like vanskelig å holde plassen. Robin Ødegård er byttet ut med Kjetil Moren Bråthen, og stallen ser litt tynnere ut. Stallen er også yngre, men det kan også være positivt.

Utfordringen er hvem som skal score målene? Espen Søgård og Lasse Bergan Foss holder nok en stund til, men ungguttene på topp kommer til å få det tøft. De må stole på Søgård og Bergan Foss i år igjen.

Fet sine spillerverdier i Fantasy Romerike

Viktigste spiller: Espen Søgård. Midtbanemotoren blir enda mer viktig i år. Det er fortsatt trøkk i spillet hans, men det går selvfølgelig litt saktere. Elsker når det blir tette og tøffe kamper – da våkner instinktet igjen.

Se opp for: Eirik Bratbakken. Backen tok et steg i fjor, og var god på høsten. Orker å løpe opp og ned, og blir veldig viktig for Fet denne sesongen. Ung, men rutinert.

Målsetting: Etter at Fet såvidt har berget plassen de to siste sesongene, og bunnivået i avdelingen ser høyere ut i år vet vi at det blir en tøff kamp for å berge plassen. Vi vet vi har tatt steg fremover i løpet av vinteren, og målsettingen er å fortsette og utvikle oss videre, sier Kjetil Moren Bråthen.

Styrker: Vi har fortsatt to spillere i troppen som er blant de beste i divisjonen (Lasse og Espen), også blir det opp til resten å utvikle seg rundt disse. Vi har også gode tekniske ferdigheter i laget, men må jobbe med å bli tøffere i hodet for å kunne utnytte disse til fulle).

Områder Fet kan bli bedre: Stammen i laget består av spillere fra 98- og 97-årgangen. Som vi må bygge videre på for å få til og blomstre. Spillere å se opp for er Marius Tolcsiner og Erlend Hallan.

Støtteapparat:

Trener Kjetil Moren Bråthen
Assistenttrener Espen Søgård
Assistenttrener Lasse Bergan-Foss
Lagleder Bård Pedersen

Troppen:

Marcus Malnes Berg
Bendik Jacobsen
Glenn Mærli
 Forsvar
Arild Haavik
Atle Søgård
Yusuf Sayed
Eirik Brattbakken
Kristoffer Endresen
Lasse Bergan-Foss
Marius Karlsen
Tua Thung Boilu
Teijo Gaudi Romstad
 Midtbane
Espen Søgård
Erlend Hallan
Marius Tolsciner
Morten Bjerkvoll
Frode Sanderlien
Toni Fetahu
Vegard Gjelnesvangen
 Angrep
Adrian Kvelstad Aarvig
Daniel Hagen
Marius Søgård

 

Spillere inn:
Adrian Aarvik (tilbake fra Ull/Kisa gutt)
Morten Bjerkvoll (tilbake fra Skedsmo jnr)
Kristoffer Endresen (Strømmen)
Daniel Hagen (Strømmen)
Yousuf Sayed (Strømmen)
Erlend Hallan (Levanger)
Frode Sanderlien (comeback)
Bendik Jacobsen (opp fra egen stall)
Teijo Romstad (hospiterer)
Tua Thung Boilu (hospiterer)

Spillere ut:
Det hadde nok forsvunnet noen spillere ut før jeg kom inn i januar, for da var stallen svært tynn. Vi har jobbet hardt for å skape en større treningsgruppe, noe som gir høyere kvalitet på treningene og en utvikling av klubben på lengre sikt.

Coolbet har heller ikke helt trua på Fet. 60 i odds på blåtrøyene.

13. Rælingen

Adrian Tjernsli er konge i Rælingen (Foto: Espen Bråthen)

Nyopprykket fra 5. divisjon. De er gode som lag, men foruten Adrian Tjernsli er det få klassespillere. Det vil helt sikkert plukke poeng på en god defensiv, men vil slite med å score veldig mye. Det har en godt innarbeidet spillestil som forhåpentligvis blir enda bedre i år. Vi trenger Rælingen oppe i 4. divisjon, men det blir tungt for de å holde plassen hvis noen fra Romerike rykker ned fra 4. divisjon.

Rælingen sine spillerverdier i Fantasy Romerike

Viktigste spiller: Adrian Tjernsli. Den slepne offensive midtbanespilleren blir veldig viktig denne sesongen. Stallen er bred og jevn, med Tjernsli som klassespilleren. Det Tjernsli må løse i år er enda flere scoringer. Han brenner for mange sjanser.

Se opp for: Erik Torud. Kan bli en av sesongens viktigste signeringer – hvis han spiller nok kamper. Jobb gjør at han sannsynligvis ikke får vært med på alle kampene. Herlig venstrebein, så det blir mange scoringer og målgivende.

Målsetting: Har ikke satt en resultatmålsetting. Som nyopprykket lag er det naturlig å fokusere på kvalitet på treningene, ha fokus på å ta nivået i 4.div så fort som mulig- Så får vi se hvor den ender til slutt.

Styrker: Først og fremst å være et lag med sterkt samhold og innsats. Ingen skal slå oss på guts og “hjerte.” Vi har også en fin miks av ungt og spillere med erfaring.

Områder vi kan bli bedre: Vi spiller i 4. divisjon – jeg tror nok vi kan bli bedre på absolutt alle områder. I forhold til motstanden vi møter i blir det viktig å ha nok duellkraft i tillegg å ta tempoet i 4.divisjon.

Støtteapparat:

Edvin Werni Sportslig Leder
Per Lars Harsjøen Lagleder
Rune Nordhagen Lagleder
Per Åge Barbakken Trener


Troppen:

Keepere
Atle Wilhelmsen
Anders Fjeldstad
Forsvar
Jesper Bjarmann
Lars Petter Raknes
Martin Haugen
Haakon Småriseth
Marius Harsjøen
Andreas Kristoff
Midtbane
Adrian Tjernsli
Martin Storås
Ali Temurbulatov
Paolos Debesay
Yad Swar
Blend Swar
Erik Torud
Henrik Sandås
Marcus Granhaug
Nahum Tesfu
Angrep
Rodrigo Pena
George Manea
Chima Okehi
Eirik Sannum

 

Spillere ut: Tommy Fjeldheim (lagt opp) og Mats Kaasbøll (Løvenstad).

12. Sørumsand

Sørumsand jubler etter at Saeed Rahim scoret ett av 40 mål i fjor (Foto: Espen Bråthen).

Sørumsand vant 5. divisjon i fjor etter en fantastisk høst. De herjet – rett og slett. Saeed Rahim scoret 40 mål, og Magnus Kolbjørnsrud styrte spillet. Utfordringen for SIF i 4. divisjon er naivitetet. De ønsker å trille ball, men kommer til å bli mye straffet for det en divisjon opp. I tillegg er ikke forsvaret all verden, og på keeperplassen er det spørsmålstegn. Får de flyt, så kan det bli bedre enn en 12. plass.

Vil savne keeper Kristian Lillebo og midtbanespilleren Tonis Kaukvere.

Sørumsand sine spillerverdier i Fantasy Romerike

Viktigste spiller: Magnus Kolbjørnsrud. Midtbanesjefen til Sørumsand som styrer det meste. Han har helt klart god nok til å spille høyere, men koser seg heller i moderklubben. Er nødt til å ta enda et steg i år for å «redde» Sørumsand. En tanke er at de burde ha han høyere i banen enn en defensiv midtbanespillere. Litt misbruk det.

Se opp for: Sebastian Cotrau. En av romerikes mest spennende spillere. 16-åringen har prøvd seg på Romanias U17-landslag, og klarte seg bra. Nå skal han opp i mot to hakk bedre backer, så det blir spennende å se om han tar et nytt steg. Rask, finter begge veier og bra skudd.

Målsetting: SIF har ikke svart på mine spørsmål.

Troppen:

Keepere
Emil Pettersen
Forsvarere
Kristian Bredesen
Kenneth Stokkebryn Jensen
Tobias Stokkebryn Jensen
Marius Kornbakk
Vidar Øverland
Eirik Engbretsen
Simen Aam Gulbrandsen
Kim Schøne
Midtbane
Magnus Kolbjørnsrud
Khalil Mohammadi
Benjamin Furberg
Sebastian Cotrau
Marco Nazari
Beshad Nazari
Eirik Holen
Delshad Nazari
Bruce Nazari
Arman Nazari
Angrep
Saeed Rahim
Markus Nicolaisen
Ronie Saleem
Sander Fagerhøi
Robin Barikmo
Ako Aliassi

11. Eidsvold Turn 2

Eidsvold Turn 2 jubler etter seier mot EIF i fjor (Foto: Eidsvold Turn På Nett).
Eidsvold Turn 2 hadde en god sesong i fjor. De var aldri innblandet i noe, og slik blir det nok i år også. A-stallen har blitt bedre, og det vil 2. laget dra nytte av. Bredden er kanskje ikke like stor, men kvaliteten er i utgangspunktet bedre.
Det vil i år også bli en god del blanding på 2. laget, men slik er det med 2. lag. Turn 2 har vel vært et av de jevneste lagene når det gjelder likhet på troppene.
Se opp for: Lars Andresen. Den unge spissen har blitt ett år eldre, og nå burde han slå gjennom ordentlig. Det ble mange mål i 4. divisjon i fjor, men ikke så mange sjanser på a-laget. Er det i år det skal skje?
Eidsvold Turn 2 sine spillerverdier i Fantasy Romerike
Målsetting: Vår målsetting i Eidsvold Turn er holde oss i 4.div. Dette gir godt kamptilbud til reservene på A-lag og våre beste juniorer.
Styrker: Flere spillere som holder høyt nivå. God bredde offensivt og gode individuelle ferdigheter.
Områder vi kan bli bedre: Vi ga bort alt for mange poeng i de siste 15 min av kampene i fjor. Særlig på høsten. Derfor er et naturlig mål å bedre evnen til å stå kampen ut og bli dyktigere i valgene våre mot slutten av kampene. Vi kan i mye større grad tillate oss å være kyniske i de situasjonene det trengs. Lite samspilt lag og lite dekning defensivt.
Støtteapparat:
Jan Åge Leonsen Sandviken Hovedtrener
Christer Nannestad Ass.trener
Lars Emil Stormo Keep. Trener
Keepere
Hågen Einang
Lars Emil Stormo
Forsvar
Daniel Olsen
Jesper Haug Hoel
Samuel Kristensen
Runar Heggestad
Midtbane
Erik Ruud
Eirik Trøen
Markus Stensby
Benedict Notoane
Joakim Madsen
Nikolai Kulblik
Marius Dalbo
Angrep
Lars Andresen
Hassan Kausar
Thierry Dabove
Robin Hofer Dahl
Sondre Rudi
Richard Davidsen

PS! Vi har valgt å ta med alle spillerne i Turn som er 23 eller yngre.

Spillere inn: 

Benedict Notoane (Rek)
Robin Hofer Dahl (A-lag)
Runar Heggestad (A-lag)

Spillere ut:

Heine Kjøniksen (EIF)
Eiven Solberg (EIF)
Ruben Davidsen (lagt opp)
Christian Hagerberg (Ull/Kisa)

10. Skedsmo 2

Jostein Kvale og Skedsmo 2 jublet etter seier mot AHFK i fjor (Foto: Espen Bråthen).
 Skedsmo 2 imponerte mange i vårsesongen. De lå helt oppe i toppen lenge, men en utfordrende høst for a-laget ga også en svak høstsesong for Skedsmo 2. I år er nok dette laget litt svakere, men de kan fortsatt sette inn mange gode spillere i 4. divisjon.
Det blir spennende å se om noen av unggutta kan ta nye steg. En spiller som Marius Andresen får nok mye spilletid i 3. divisjon.
Skedsmo 2 sine spillerverdier i Fantasy Romerike
Målsetting: Skedsmo 2 har ikke svart på mine spørsmål.
Se opp for: Robin Moheim. Spissen hadde en veldig god sesong i 4. divisjon, og fikk egentlig merkelig få sjanser på a-laget. BLir det mye 4. divisjon i år også, så kommer det til å bli mange scoringer på den tøffe spissen. Vond å møte.
Troppen:
Keepere
Martin Bjørkeng Bjørkeng
Eirik Skaret Skaret
Forsvarere
Marius  Andresen
Morten Kjelsrud
Sindre  Johnsrud
Anders Frey
Martin Moe
Midtbane
Teodor  Skalstad
Jostein  Kvale
Odin Solheim
Kasper Olsen
Eirik Holm Olsen
Even Habberstad
Nicklas Amundsen
Angrep
Robin Moheim
Martin Fauske Evensen
Petter Evensen Evensen
Maximilian Halvorsen
Sander Francis
Jesper Håkonsen
Shina Babajide

9. Blaker

Joar Akselsen og Blaker jublet for en god sesong i fjor (Foto: Espen Bråthen).

Blaker ja. Folk får sjokk når vi tipper de så høyt opp. Det er veldig enkelt egentlig. I år har Blaker en mye bredere tropp etter at de har fått inn sju nye spillere. Toppnivået er nok ikke så mye høyere, men bredden er mye bedre.

Blaker vil helt sikkert slite litt i vår fordi de spiller fem bortekamper på rad, og kanskje det blir flere på grunn av den håpløse vinteren. I høst blir de som vanlig sterke. Hjemme på Bruvollen kan de slå alle, men også tape mot alle. Var sterke mot alle tre topplagene i fjor hjemme.

Målsetting: Bedre enn i 2017.

Styrker: Kontinuitet på spillere og trener. Høy moral.

Områder vi kan bli bedre: Pasningsspill. Antall mål på toppscorer. Færre baklengs på grunn av rør i egen boks.

Viktigste spiller: Martin Mathisen. Midtbanespilleren har vært mye skadet i vinter. Han er heldigvis klar til seriestart, og han er minst like viktig i år igjen. MIdtbanesjef som styrer et litt mer spillende Blaker i år, og veldig viktig på dødballer.

Se opp for: Vegard Gjelsvik. En spiller vi har stor sansen for. Lynrask, arbeidsom og stabil. Det kan bli litt mye rusing og trøkk, så han må roe seg litt ned. Potensial til å bli en dominerende spiller i 4. divisjon.

Støtteapparat: 

Trener – Fredrik Larsen

Lagleder – Oddvar Martila

Troppen:

 

Vidar Anzjøn
Kamil Wesgrzyk
Joar Akselsen
Raymond Berntsen
Thomas Bogen
Thomas Haug
Marius Jeppesen
Fredrik Kristiansen
Simen Kristiansen
Pål Thoreid
Torbjørn Dahlum Nilsen
Anders Egeberg
Kristoffer Fagersand
Andreas Flatebø
Vegard Gjelsvik
Martin Mathisen
Martin Nordseth
Thomas Skaalerud
Viktor Wikstrøm
Mattias Karlsson
Daniel Pereira
Per Einar Martila
Sander Svardahl
Inn: Wikstrøm (Jusstudentene), Jeppesen (Nordnes), Flatebø (Fet), Anzjøn (Fet), Wesgrzyk (Gjelleråsen) og Kristiansen (AFSK).
Ut: Jouini (AHFK), Engen (AFSK), Halvorsrud (reise), Hoel (lagt opp), Bjerkely (trappet ned evt AFSK), Hemmingbye (SHIUL), Forså (AFSK), Bjørnstad (lagt opp), Eriksen (lagt opp)
Blaker sine spillerverdier i Fantasy Romerike

8. Hauerseter

 

 

2017 ble et litt utfordrende år. Store endringer i stallen, men likevel klarte de en kvalikplass til NM. Det var mye takket den gode spissdoen Remi Rød og Marius Preber. Rød har skiftet beite til Kløfta, og Preber har ikke vært med på alt i oppkjøringa til Hauerseter i år.

Nå i år skjer det samme igjen – mange endringer i stallen. Det er et slags generasjonsskifte nå, så får vi se hva Trond Lien og co får til. Vonde å møte blir de helt sikkert, men de er veldig avhengige av Preber.

Målsetting: Øvre del av tabellen

Styrker: Vi er et samlet lag.

Områder man kan bli bedre: For ujevnt oppmøte på treningene. Men der kan mange forbedre seg. Noe på grunn av at mange jobber turnus.

Viktigste spiller: Vegard Knutsen. Klassespiller. Hauerseters viktigste spiller i år, sammen med Preber. Han var enorm mot GIF i cupen, og kommer til å ta mye tak for HSK hvis de skal komme på øvre halvdel.

Se opp for: Petter Blaker. En noe overraskende overgang fra Ull/Kisa i fjor sommer. Midtbanespiller med overblikk og god pasningsfot. Vært veldig god i vinter.

Troppen:

Keeper
Joakim Foureaux
Jon Asgeir  Claudi
Forsvar
Lars Skallerud Skallerud
Marcus Ellevold Jensen Ellevold Jensen
Martin Tørhaug Tørhaug
Petter Maximillian Stenseth Stenseth
Thomas Aarnes Aarnes
Vegard Knudsen Knudsen
Øyvind Bekken Bekken
Henrik Sørby Sørby
Vetle Steen Andersen Andersen
Midtbane 
Jonas Eng
Magnus Mundal Johansen
Mikkel Mohaugen
Ole Elias Jacobsen
Sondre Hasund
Stian Pettersen
Vetle Eriksen
Petter Blaker
Angrep 
Marius Preber
Yassir Yougil
Tobias Lennart  Jacobsson
Vitali Ghelaga

 

Inn:

Joakim Patrix Foureaux (Årnes)
Marcus Ellevold Jensen (Ull/Kisa)
Lars Skallerud (Ull/Kisa)
Abdirahman Hassan (Gøy-Nor SK)

Ut :

Remi Rød (Kløfta)

Fredrik Skottner (Borgen)

Martin Syvertsen (Holter)

Jørgen Alstad (lagt opp)

Roy Konterud

Rolf Christian Hushagen (Storhamar)

Bewar Piri

7. Raumnes & Årnes

Raumnes & Årnes jubler etter scoring mot Gjelleråsen i fjor (Foto: Espen Bråthen).

En god sesong i fjor. Veldig gode bakover, men også svake fremover. Slapp in nest færrest mål, men bare fire lag scoret færre enn blåtrøyene. Har i år tatt opp flere juniorer, og ikke forsterket veldig. Juniorene er gode, men de løfter ikke laget i år. På sikt vil helt sikkert dette være et godt valg av klubben.

Sentrallinja til R&Å er god med Petersen/Holter, Patrick Hansen og Mads Hansen/Lasse Holum Hansen. De må fortsette den gode defensiven, men de må opp to hakk offensivt skal de gjennomføre en like god sesong som i fjor.

Målsetting: Ikke bestemt ennå.

Styrker: Godt miljø og samhold.

Områder man kan bli bedre: Vi kan sikkert bli bedre på mange områder.

Viktigste spiller: Patrick Hansen. Skal styre R&Å-skuta i år igjen. Legger ned mye jobb på midten i tillegg til å styre spillet. Veldig viktig på dødballer offensivt, og har godt samarbeid med bror Mads og Lasse Holum Hansen.

Se opp for: Robin Rognerud. Unggutten hadde mange gode kamper i fjor. Som back kledde han av flere gode vinger. Han er selvfølgelig ung, men han må stabilisere seg på et høyere nivå. Det går litt for mye opp og ned. Bra tempo, ballsiker og løpssterk.

Keepere
Stian Linderoth-Jensen
Truls Frogner
Forsvarere
Markus Grønvold
Magnus Midling Larsen
Simen Holter
Simon Andrè Petersen
Sebastian Thøger-Andresen
Fredrik Stokkebryn
Øyvind Hofsrud
Jørgen Aaserud
Midtbane
Robin Rognerud
Eivind Solhaug
Patrick Elvethun Hansen
Martinus Slette Granum
Patrick Andreassen
Magnus Krefting Hanse
Angrep
Lasse Holum Hansen
Mads Elvethun Hansen
Thomas Wiksaas
Fredrik Autio
Fredrik Stenbro
Eivind Sveinhaug
Spillere ut: Jonathan Dixon, Nicklas Sramek, Zhiar Sorchi, Øystein Riise Pedersen, Joakim Foureaux. Spillere inn: Thomas Wiksaas, Simen Holter, Patrick Andreassen, Eivind Sveinhaug, Martinus Slette Granum og Fredrik Stenbro.

6. Strømmen 2

Simen Melby og lagkameratene i Strømmen 2 jubler etter scoring. Foto: Steinar Pedersen.

Strømmen 2 sier selv de ikke skal rykke opp i år, men de kommer garantert til å være med i toppen. Det er fordi a-troppen er bred, så flere av de kommer til å spille en god del kamper. Dessverre, for Strømmen, så er ikke juniorene helt der oppe ennå så laget vil også variere en del – som vanlig. Strømmen har også sagt at de kommer til å bli like dårlig likt av de andre lagene i år også.

Målsetting: Holde plassen

Strømmen 2 i 2018: Vi forstår at det er frustrerende for de andre lagene i ligaen med et lag som Strømmen 2 i serien. Vi har dessverre alt for tynn Juniortropp til at vi kan stille et mer stabilt lag i 4. divisjon. Da måtte de beste ha spilt på to arenaer hele sesongen. Det er svært lite utviklende for unge spillere da de ikke vil kunne trene i mellom kampene. Vi må stille med de beste juniorene i interkrets for å ha mulighet til å overleve. Derfor vil antagelig styrken på vårt 4 divisjonslag variere fra obos til Jr 2.

Vi må tenke spillerutvikling samtidig som kamptrening for obos-benken og kampbelastning for Jr 1-troppen. Vi må tenke på hva som er best for hver enkelt spiller hos oss. Dette blir overhodet ikke fair ovenfor de andre i divisjonen, noe vi er fullstendig klar over. Noen vil møte et junior 2-lag, mens andre vil møte et rent OBOS-lag. Vi vil prøve å stille så sterkt vi kan hver kamp, men MÅ tenke på kampbelastning. Vi vil ikke ta hensyn til hvem vi møter når vi setter troppen til 4. Div kampene. Vi vil kun ta hensyn til hvem vi møter i interkrets samt kampprogrammet til A-laget.

Troppen:

Denne er umulig å svare på. Vi har vel ca 60 spillere som er aktuelle for 4. divisjon. Dette er spillere fra OBOS-troppen, junior interkrets, junior 2, og Strømmen senior 3.

Normalen vil antagelig være en miks mellom benken i obos og junior interkrets.

Enkelte kamper kan det bli et rent OBOS lag mens andre perioder blir det flest jr 2 spillere. Vi kunne hatt en mer stabil 4. divisjonstropp men regelen om at vi kun kan bruke tre spillere over 23 år stopper oss fra det. Når junior 1 i tillegg er i interkrets vil vi måtte prioritere interkrets foran 4.divisjon for å prøve å overleve i begge ligaene.

Alle svar er fra hovedtrener i Strømmen, Espen Olsen. 

5. Eidsvold IF

Det har vært mye opp og ned for Eidsvold IF de to siste sesongene. En fantastisk høst i 2016 ble til en stor nedtur på høsten i fjor. Mye skader og tynn tropp har ødelagt mye for rødtrøyene, men nå tror Lokalfotballen at de får en opptur igjen. Den offensive kraften har blitt betydelig styrket med Eiven Solberg, Shahin Hemat og Marius Rødsrud (som kom i høst). De får i tillegg Espen Berg Ottesen tilbake i sommer etter langt skadefravær, og Magnus Kristengård får en full sesong. Sper du på med Iversen, Halberg og Kristiansen så kan dette bli bra.

Bakover på banen har en av 4. divisjons beste keepere i Glenn Wilsgård, og forsvaret er solid.

Målsetting: Bedre enn i fjor.

Styrker: Fint miljø, en del treningsvillige unggutter og fått inn noen gode forsterkninger. Slapp inn relativt få mål forrige sesong og har på papiret en sterk angrepsrekke.

Områder vi kan bli bedre: Har vært en del skader og ustabilt treningsoppmøte på flere nøkkelspillere gjennom vinteren. Vi håper det vil holde seg bra når sesongen starter. Vi så i fjor høst at det ble sårbart med flere forfall samtidig.

Viktigste spiller: Glenn Wilsgård. Keeperen blir viktig i år. Med den offensive slagkraften er Wilsgård nødt til å holde forsvaret sitt i tømmene, og krydrer han med godt keeperspill blir det en god sesong.

Se opp for: Martin Sydtangen. Tok et godt steg i fjor der han hadde mange målpoeng. Den offensive midtbanespillerne må ta et steg denne sesongen for å spille seg til fast plass. Konkurransen er tøffere i år.

Støtteapparat:

Trener: Kyrre Innstøy
Ass.trenere: Frode Berget
Lagledere: Terje Wilsgård og Gunnar Pettersen
Adm.lagleder: Christer Madsen

Troppen:

Keepere
Glenn Wilsgård
Fredrik Olsen
Forsvar
Jim Freddy Pedersen
Jørgen Olsen
Stein Vidar Fjeldvang
Heine Kjøniksen
Heine Lundahl
Lars Andrè Oskarsen
Preben Misund-Johnsen
Mikolaj Liber
Midtbane
Magnus Kristengård
Espen Berg Ottesen
Stian Halberg
Shahin Hemat
Martin Sydtangen
Markus Sørensen
Robin Limbodal
Espen Brenden
Anders Kvalness
Angrep
Magnus Iversen
Fredrik Kristiansen
Eiven Solberg
Marius Rødsrud
Lars Kristiansen

 

Nye spillere:
Fredrik Olsen (Eidsvold Turn), Heine Kjøniksen (Eidsvold Turn), Eiven Solberg (Eidsvold Turn), Shahin Hemat (Fu/Vo), Anders Kvalness (Fu/Vo), Nicklas Olsen (ny fra egen stall)

Spillere ut:
Espen Fjeld (studier i USA), Adrian Dalseth (militæret), Dan-Remy Tollefsen Dahl (Bøn), Simen Martinsen (Flisa), Robin Limbodal (trappet ned)

4. Ull/Kisa 2

Ull/Kisa har sagt før sesongen at de skal ha stabilt fire til åtte OBOS-spillere i 2. lags-troppen i år. Det vil selvfølgelig komme skader og andre ting som gjør at de nok ikke vil klare det. Så får vi andre bare håpe at de klarer gjennomføre de gode hensiktene.

Hvis Ull/Kisa 2 ønsker å rykke opp, så rykker de opp.

Målsetting: Ull/Kisa 2 har ikke svart på mine spørsmål.

Tropp:

Keepere
Rodijs Taurins
Christoffer Gjertsen Gjertsen
Tobias Holt Holt
Forsvarere
Mario El Gazi
Markus Gulliksen
Birkay Chamran
Oliver Vikan
Hevar Taymur
Karsten Rognerud
Sindre Enderud
Midtbane
Oliver Stenseth
Martin Søreide
John Emil Wethal
Fredrik Ullersmo
Julian El Gazi
Truls Jørstad
Angrep
Sander Jonassen Forø
Eythor Martin Bjørgolfsen
Herman Henriksen
Anders Habberstad

3. Aurskog-Høland

Aurskog-Høland hadde en middels sesong i fjor, men mye av årsaken var altfor mange skader. De har i år endret litt på treningsopplegget, og det er ikke like mye skader nå i vinter som i fjor. Klarer de å holde det samme trøkket i år med fullt lag, så kan de også vinne serien. Likevel tippes de på 3. plass denne sesongen. Det kommer en lite generasjonsskifte snart, og klubben er opptatt av å slippe frem juniorene. De har allerede sluppet til noen 2001-spillere.

Ahmed Jouini er tilbake i mål hos AHFK, og Mathias Hoftvedt er keepertrener. Bakover er snart Henrik Jensen tilbake, og divisjonens beste back vil løfte hvittrøyene enda mer. Brødrene Ola og Martin Vestreng er tilbake fra skader, og sammen med tredje bror, Bendik, og Lars-Eirik Svardahl vil de skape mange sjanser.

Utfordringen for AHFK er de kjører på i 100 og med trøkk uansett. De er ikke så gode til å styre kamper med ballen i laget, og sliter alltid litt mot de lagene som ligger langt bakpå.

Det er kun lokale gutter på laget i år, og det vil også være masse tilskuere på kampene denne sesongen.

Målsetting 2018: Vinne hver kamp.

Styrker i laget: Samhandling og trøkk.

Områder som kan bli bedre: Egne dødballer.

Viktigste spiller: Lars-Eirik Svardahl. Spissen nærmer seg 34 år, men han bare kjører på. Teknisk, rask og irrasjonell, så vanskelig å få tak på. Scorer mye selv, og har mange målgivende. Leverer han 25 scoringer i år så følger de med de andre topplagene helt inn.

Støtt Lokalfotballen med noen kroner

Se opp for: Ola Vestreng. Tilbake etter ett år med skade. Ola er en ving som gir og tar. Det smeller i alle dueller, og fra munnen jamnt over. Spiller med en utrolig entusiasme. Vi får håpe han er kvitt skadetrøbbelet, men han har en spillestil som gir smeller.

Keeper
Ahmed Jouini
Simon Hellesjø
Henrik Michelsen
 Even Vestreng
Forsvar
Magnus Fagersand
Henrik Jensen
Eirik Haugen
Lars Kopperud
Christian Helbostad
Ola Ness
Sondre Bergdølmo
Erik Bjerke
Thomas Bjørklund
Midtbane
Håkon Dalheim Sand
Martin Vestreng
Ola Vestreng
Martin Fjellheim
Henrik Studsrud
Martin Frogner
Jonas Grahn
Stian Skjeggenes
Angrep
Lars-Eirik Svardahl
Bendik Vestreng
Simen Aaserud
Hans Petter Bergquist

2. Kløfta

Fjorårets store overraskelse. De fulgte Gjelleråsen helt til døra, overraskende nok. Karl André Hovde ga sebratrøyene mer disiplin og mer trøkk i spillet. I tillegg kom eks-eliteserespiller, Steffen Nystrøm, inn. Han ga spillerne rundt seg mer trygghet med sine fornuftige prating og entusiasme.

Den store oppgaven er å klare å gjenskape fjoråret. De har allerede startet bra i cupen, og LSK-kampen kommer til å gi de de enda mer trøkk. Utfordringen er å holde på en god serieform når cupen tar så mye fokus. Det har skjedd med flere andre lag som har gått videre de siste årene.

Defensivt virker de like sterke i år som i fjor, og midtbanen er hakket bedre på grunn av erfaring. I angrepet har de fått et stort løft i Remi Rød. Spissen kan fort score 30 mål i år hvis han holder seg skadefri.

Hele klubben har som sagt fått et løft det siste året. Fra et a-lag med masse disiplinære problemer til et lag med trøkk og entusiasme. Faktisk har Gjelleråsen og Kløfta vært de verste klubbene de siste årene, men begge har tatt tak og snudd på det.

Målsetting: Topp 5

Styrker: Jevn tropp. Spillere som kan bekle flere roller.

Områder vi kan bli bedre: Vi jobber med å bli litt bedre på alle spillets faser.

Viktigste spiller: Magnus Hovde. Hjertet i Kløfta. Trøkker til i alle dueller, og blitt en bedre pasningsspiller. Han har blitt selve symbolet på «nye» Kløfta. Nå mangler det bare at han fikser mer målpoeng for laget sitt.

Se opp for: Sondre Haugen. Den unge midtstopperen slo på en måte gjennom i fjor. Nå forventer vi alle mer av den høyreiste stopperen. Sammen med Eivind Damstuen har de et av divisjonens beste stopperpar. Haugen er god på dødballer i mot og for. Det ble en god del scoringer i fjor.

Se spillerverdien i Fantasy Romerike for Kløfta

Keepere
Alexander Beinov
Remi Molstad
Forsvarere
Eivind Damstuen
Sondre Haugen
Wazgel Saleh
Christoffer Skiaker
Christian Westad
Lars Westheim
Martin Eilertsen
Stian Martinsen
Midtbane
Magnus Hovde
Steffen Nystrøm
Hiwa Poor
Ole Westheim
Kush Bujupi
Lars Mørch
Angrep
Adam Olsen
Hawar Saleh
Sarken Saleh
Eivind Svalestad
Remi Rød

Spillere inn: Remi Moland (keep fra Kløfta guttelag), Remi Rød.

Spillere ut: Vemund Eggen Sæther, Kaka Nakeshbandi, Fredrik Hauffen

1. FUVO

FUVO rykket ned fra 3. divisjon, og har holdt på en god del viktige spillere. De rødhvite er nok ikke så store favoritter som mange skal ha det til, og Ørjan Heiberg og co skal få merke at de kommer ned til en meget god 4. divisjon.

Selvfølgelig er de favoritter, og en spiller som Kim Brenna kommer til å score 40 mål denne sesongen. Forsvaret er dønn solid med kaptein Stian Westerheim som den store krigeren. Sammen med Edøy Hanssen, Nilsen og Lundhaug så blir det tøft for motstandernes angrepsspillere i år. Dessverre er Otto Dahl ute hele sesongen.

På midtbanen har Ørjan Hopen kommet, og det blir spennende å se om han holder høyt nivå eller faller ned på 4. divisjonssnivå. Simen Nordnes er også en god spiller som vil skaffe FUVO målpoeng.

Offensivt har FUVO mistet en god del spillere, så de blir veldig avhengige av Brenna. Spillere som Preben Finstad og Baktiar Rzaev blir viktige. De har også kostet støvet av Armin Sistek, men det blir ikke mange kamper på han.

Målsetting: Kjempe i toppen av tabellen.

Styrker: Treningsvillig gjeng med hjertet i klubben. Spillere som kan gjøre ting på egenhånd, men også et sterkt kollektiv. Sosiale og profesjonelle samtidig.

Områder vi kan bli bedre: Alle. Alltid.

Viktigste spiller: Kim Brenna. Her er det ingen tvil. Spissen må levere i år, og gjørhan det så blir det opprykk. Brenna er lynrask på de første meterne, og veldig god foran mål.

Se opp for: Sondre Emilsen. Unggutten tar nye steg hele veien. Fikk litt spilletid i 3. divisjon i fjor, og skal han utvikle seg videre må han opp et nivå til. Slepen spiller som orker mye.

Støtteapparat:

Hovedtrener: Ørjan Heiberg
Ass.trener: Geir Haakon Bekkevold
Ass.trener: Fredrik Nilsen
Ass.trener: Martin Skolbekken
Materialforvalter: Jim Karstensen
Materialforvalter: Andreas Halvorsen
Materialforvalter: Steve Johnsen
Materialforvalter: Rune Heiberg
Materialforvalter: Annie Bones
Lagleder: Tom Hagen

Tropp:

Keepere
Andre Thomsen
Khalid Hacham
Forsvar
Stian Westerheim
Kristian Edøy Hanssen
Otto  Dahl
Ole Kristian Myhre
Chris Lundhaug
Julian  Paulsen
Fredrik  Krogsæter
Martin  Taugbøl
Marius Nordby
Ovar Skjevdal
Sebastian  Wang
Midtbane
Ørjan Hopen
Simen Nordnes
Fredrik  Nilsen
Oliver Nøvik
Sondre Emilsen
Jens Ihler
Per Anders  Vågan
Angrep
Kim Brenna
Preben Finstad
Baktiar  Rzaev

Støtt Lokalfotballen med noen kroner 

Hele tabelltipset:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.