Gjelleråsen – FUVO i 2. kvalifiseringsrunde til NM – Kløfta og Skedsmo med overraskende motstandere

0
1061
Gjelleråsen-jubel, og nå venter 2. kvalikrunde (Foto: Espen Bråthen

Det ble kun et «lokaloppgjør» på Romerike i 2. kvalifiseringsrunde til NM. Gjelleråsen får besøk av FUVO. Skedsmo og Kløfta møter lag et stykke unna.

Norges Fotballforbund kom med oppsettet på 2. kvalifiseringsrunde til NM. Det blir et skikkelig oppgjør på Romerike. Gjelleråsen får besøk av FUVO, så det er bare å glede seg.

– Det blir en veldig spennende 2. kvalikrunde. Alltid hyggelig å komme til Li. Forhåpentligvis tar vi oss videre til 1.runde, men vi får garantert tøff motstand, er FUVOs trener Ørjan Heiberg sin første reaksjon.

Litt uenighet om kamptidspunkt

Kampen skal spilles 4. april, men klubbene er ikke helt enige om kamptidspunkt. For alle fotballinteresserte, små og store, så håper vi kampen spilles 19:00. Det betyr også at det forventede toppoppgjøret mellom AHFK og FUVO må flyttes. Ny dato er ikke fastsatt.

FUVo slo ut nabo Raumnes & Årnes i 1. kvalikrunde, og Gjelleråsen slo ut Hauerseter.

Kløfta skal til Hedmark

Kløfta overbeviste mot Holmen da de vant enkelt 5-0. Karl André Hovdes menn møter nå 3. divisjonslaget Ottestad fra Hedmark. De filleristet Flisa i 1. kvalifiseringsrunde.

– Har ikke mye kunnskap om motstander ennå, men forberedt på at det blir knalltøft. Vi tenker ikke så mye på motstanderen, fordi vi skal uansett gi alt og i hvert fall ikke tape på vilje og innsats, sier Kløftas midtbanekriger, Ole Westheim, til Lokalfotballen. Ottestad – Kløfta spilles også 4. april.

Kløftas 1. seriekamp i 4. divisjon i år blir flytta. Ny dato er ikke satt.

Seriemotstander for Skedsmo

Det siste laget fra Romerike er Skedsmo. De gikk videre etter en herlig kamp og drama mot Aurskog-Høland. Nå venter Buskerud-laget Vestfossen hjemme 4. april. De to lagene møtes også i serien i år.

– Vi er fornøyd med trekningen. Vi hadde kanskje sett for oss et lokaloppgjør, men vi er fornøyd med fordelen det gir oss ved at det ikke er et tøft og vanskelig lokalt oppgjør. Vi vet ikke nok om motstanderen ennå, men NM er noe eget og utfordrende blir det uansett. Målet har hele tiden vært å kvalifisere oss til første runde i NM og det skal vi klare, sier Kim André Pedersen i Skedsmo.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.