lørdag, september 30, 2023

Gjelleråsen slapp med skrekken mot hardtkjempende Hauerseter

Date:

Share post:

Allerede etter to minutter gikk Gjelleråsen opp i ledelsen, men Hauerseter ga aldri opp og de kunne utlignet på overtid. Gjelleråsen vant til slutt 3-2

Les også: Direkte fra kampen mellom Hauerseter og Gjelleråsen

– Jeg syns gutta stod opp bra. Det var en elendig start, men vi hever oss. På slutten der kunne vi skaffet ekstraomganger, men alt i alt vinner Gjelleråsen fortjent, var vikartrener Eirik Soltvedts dom.

Allerede etter to minutter kranglet nye William Lloyd inn ledermålet til bortelaget. Gjelleråsen fortsatte kjøret og de kunne ledet med både to og tre scoringer før ti minutter var spilt.

Selvmål og sjanse for Hauerseter

Midtveis i omgangen prøvde Hauerseter Jonas Eng seg på et skudd. Ballen traff Thomas Normann, og keeper Fredrik Hauffen ble lurt. Det var første gang Hauerseter hadde ballkontroll på Gjelleråsens banehalvdel, men det stod 1-1.

Like etter scoringen fikk Vetle Eriksen en god sjanse, men Hauerseter-spissen avsluttet utenfor med venstra.

Vegard Knudsen (med kapteinsbindet) var banens beste spiller (Foto: Espen Bråthen).

Så tok Gjelleråsen tak i kampen igjen. De trillet mye ball, men var for lite effektive på siste seksten. Og der stod også midtstopperbauta Vegard Knudsen. Han var banens klart beste.

To raske scoringer

Like før pause klarte til og med ikke Knudsen å holde Gjelleråsen unna. To raske scoringer av Thomas Ryden og nye Rene Eriksen, og så var kampen avgjort – tenkte de fleste på Jessheim idrettspark.

Nye Rene Eriksen jublet etter sin første scoring i en obligatorisk kamp for Gjelleråsen (Foto: Espen Bråthen)-

2. omgangen ble en svak omgang. Hauerseter pakket godt sammen, og Gjelleråsen var ikke like ivrige ettersom de ledet med to mål. De skapte noen halvsjanser, men Knudsen og co hadde tålig god kontroll.

Så smalt det. Jonas Eng smalt til på et frispark, og ballen skrudde seg rundt muren og inn i mål i nærmeste. Der burde keeper Hauffen satt en mann til på utsiden av muren. Reduseringen ga Hauerseter trua på noe mer. Innbytter Vitali Ghelaga fikk en stor sjanse. Skuddet var godt plassert, men Fredrik Hauffen reddet godt.

Stolt HSK-trener

Dermed ebbet det ut med forventet Gjelleråsen-seier. De vant fortjent, men Hauerseter ga ikke opp og de ga de 100 tilskuerne litt spenning.

– Inngangen til 2. omgang var ikke og med de to raske målene, men i pausa bestemt vi oss at vi skulle jage en scoring. Det fikk vi, og vi var nærme på slutten. Jeg er stolt av gutta, og det er mye positivt å ta med seg, sa Soltvedt til Lokalfotballen.

Hauerseter jakter nå noen nye offensive spillere. Marius Preber har signert kontrakt for HSK, men han jobbet i kveld. Han vil være på plass fremover.

For Gjelleråsen er det fortsatt mye jobb som gjenstår før de setter i gang i den tøffe 3. divisjonsavdelingen de er i. De har en god plan på spillet istt, men det stokker seg foran motstanderens sekstenmeter. Det blir uhyre viktig å få i gang Markus Kaasa igjen.

Gjelleråsen-jubel, og nå venter 2. kvalikrunde (Foto: Espen Bråthen
ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Raumnes & Årnes med viktig seier – Gjelleråsen 2 ille ute nå

I den viktige bunnkampen vant Raumnes & Årnes 3-0 over Kløfta | GIF 2 fortsetter å tape i...

Aurskog-Høland er ny serieleder – tre kamper igjen og tre lag kan rykke opp

Aurskog-Høland vant toppkampen. Ull/Kisa 2 tapte. Rælingen denga Løvenstad i lokaloppgjøret. Det ble nok en fartsfylt serierunde i 4....

Direkte fra 4. divisjon: Raumnes & Årnes – Kløfta

Et meget viktig bunnoppgjør når Raumnes & Årnes får besøk av Kløfta. Følg alt direkte på Lokalfotballen.

Kommentarer og tips foran tirsdagskveldens kamper

Tirsdag er kampdag for 5. divisjon og det spilles fire kamper som alle er viktig. Bunnoppgjør i 4....