Klarer Hauerseter å plage Gjelleråsen?

0
788

Tirsdag smeller det til igjen i cupen. Hauerseter satser på å slå ut storfavoritten Gjelleråsen i første runde av kvaliken til NM.

Les også: FUVO er fortsatt storebror

– Vi kan slå GIF om vi spiller en maks kamp. Vi har spillere fremover som kan score mål og så må vi være nøyaktige i det defensive arbeidet. Nøkkelen blir å bruke ballen fornuftig når vi har den, sier Eirik Soltvedt som skal lede kampen ettersom hovedtrener Trond Lien er bortreist.

Marius Preber er Hauerseters viktigste spiller, men ryktene sier at han ikke spiller (Foto: Espen Bråthen).

Bygges nytt i Hauerseter

Hauerseter mistet for kort tid siden Remi Rød til Kløfta, og flere av de rutinerte spillerne har forsvunnet. Nå bygges det nytt lag i Hauerseter.

– På godt og vondt er noen av de rutinerte borte. Vi har en form for generasjonsskifte nå, og vi har noen spennende yngre spillere. Litt ujevn oppmøte på treningene i vinter og få gjennomførte treningskamper. De kampene vi har spilt har vi vært gode defensivt, sier Torgeir Kemi i Hauerseter.

Hauerseter har også vært gjennom en tøff tid utenfor banen. Nevnte Kemi har overvunnet kreften, og leder i klubben, Truls Skjevik, ble sendt på sykehus etter en jobbulykke. Han er nå på full opptrening på Sunnaas. Vi får håpe Hauerseter klarer seg uten slikt fremover.

Hos grønntrøyene har det også vært en utfordrende vinter.

– Vinteren har vært varierende. En del sykdom, men en jevn stigning i prestasjoner og fysisk form etter hvert, sier trener Bent Inge Johnsen til Lokalfotballen.

I fjor vant Gjelleråsen 3-1 og 4-1 i seriekampene. HSK hang godt med i kampene, men GIF avgjorde på grunn av et bedre treningsgrunnlag – og litt bedre spillere. Slik kan gjerne scenarioet bli i cupkampen også.

– Vi skal fortsette med høy intensitet i forsvarsspillet og med balltempo. Så håper og tror jeg at vi skal være ett bedre lag, sier Johnsen. Soltvedt innrømmer også at GIF er favoritter: -GIF som jeg kjenner fra i fjor var et meget godt 3.divisjon-lag allerede i fjor. Sterke defensivt god sentrallinje. Har gode angrepsspillere med fart. De har også fått spilt inn en tropp gjennom flere år.

Klarer Hauerseter å trøkke til GIF?

I en slik kamp er det kun trøkk og vilje som er tellende. Det er det som er Hauerseters sjanse.

-Jeg tror de vil ligge lavt og stenge rom og jobbe knallhardt for å ødelegge rytmen i vårt spill. Så forventer en tøff kamp mot et hardtarbeidende Hauerseter-lag, avslutter Johnsen.

Kampen spilles på Jessheim idrettspark, ettersom banen til Hauerseter ikke klar etter den snøtøffe vinteren. Det er bare å møte opp kl. 20:15 for å se en ny spennende cupkamp.

Her er direkterapporteringen fra kampen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.