Tre lag skal videre i NM til uka

0
830
Gjelleråsen jubler for scoring (Foto: Espen Bråthen).

Til uka skal fem lag fra Romerike prøve å komme seg videre til 2. kvalikrunde. Det er to lokale oppgjør som er mest spennende.

Heldigvis spilles ikke alle kampene på den «offisielle» cupdagen onsdag. Allerede på tirsdag får Hauerseter besøk av Gjelleråsen, og på onsdag er det to kamper. Aurskog-Høland får besøk av Skedsmo, og Kløfta får besøk fra Holmen. Så det blir to kamper på bloggen til uka.

I helga vant FUVO over Raumnes & Årnes. De er fortsatt storebror i Nes.

Hauerseter – Gjelleråsen

Hva skjer i Hauerseter? Flere er borte fra fjoråret, og de vil spesielt merke at Remi Rød er borte. Spissen scoret 13 mål, men har nå gått til Kløfta. Det sies også at Marius Preber ikke skal være med nå i vår. Hushagen har gått til Storhamar. Det har forresten eks-FUVO-spiller Peder Rud gjort også.

VI får håper Trond Lien uansett får dreis på Hauerseter selv om de eventuelt mister de to spissene. HSK er kjent som et hardtarbeidende lag som kan gi de fleste litt ekstra juling.

Gjelleråsen hadde en tøff start på vinteren, og lite funket for grønntrøyene. Nå er de fleste som var småskadet tilbake, og de har gjort det bra i to tøffe treningskamper. De begynner å finne fasongen igjen, men det har et par mangler foran sesongen i 3. divisjon. En maskin av en indreløper pluss en bedre stopper burde kommet inn foran sesong.

Vegard Knudsen blir viktig for Hauerseter mot Gjelleråsen i NM (Foto: Espen Bråthen).

Mot Hauerseter er Gjelleråsen en stor favoritt. Veldig stor favoritt.

Støtt Lokalfotballen med noen kroner

Aurskog-Høland – Skedsmo

Hjemmelaget kan utfordre FUVO denne sesongen, og slipper de alle skadene fra i fjor så blir det en spennende sesong. AHFK er uansett avhengig at sin beste startellever i denne cupkampen mot Skedsmo. De sleit mot Skedsmo i serien for to sesonger siden, og kommer til å gjøre det i denne cupkampen også.

Lars-Eirik Svardahl og Martin Vestreng blir nøkkelen. Har de dagen så vil Skedsmo slite.

Skedsmo er virkelig på gang etter en sein og tung vinter. De har hatt et par gode treningskamper nå, og de skal være hakket bedre enn Aurskog-Høland. Med både Didrik Mostue og Kristoffer Langerud tilbake er det 3. divisjons beste «nysigneringer».

Ryktene sier også at treningene er bedre tilpasset troppen, og viktige Lars Jørgen Mork er virkelig på gang.

Skedsmo er favoritt, men får AHFK til trøkket sitt kan det bli spennende.

Kløfta – Holmen

Kløfta fikk inn spissen de trengte. Med Remi Rød på plass kan de også utfordre FUVO. Man får håpe Rød ikke skal jobbe for mye på kvelden og at beina holder.

Det å gjenta en slik sesong Kløfta hadde i fjor blir vanskelig. Med Karl André Hovde som trener er det litt enklere enn for andre lag. Han krever mye av spillergruppa, og det kommer til å bli vondt å møte Kløfta i år også. Enda viktigere i år blir Steffen Nystrøm. Den nye daglige lederen i Kløfta må vise at han fortsatt holder nivået over de fleste andre i 4. divisjon.

Holmen veit jeg fint lite om. Jonathan Dixon gikk dit i vinter fra Raumnes & Årnes. De rykka skikkelig ned fra 3. divisjon i fjor, med kun 17 poeng.

Kløfta skal ha en fin sjanse her. Det blir selvfølgelig tøft, men får de opp trøkket og viljen så blir de ikke lette å slå i Bakkedalen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.