søndag, mai 26, 2024

FUVO er fortsatt storebor i Nes

Date:

Share post:

Lokaloppgjøret mellom FUVO og Raumnes & Årnes ble ingen fotballfest i 15 kuldegrader, men FUVO er fortsatt storebror etter god effektivitet og 3-1-seier.

Les også: Direkterapporteringen fra kampen

Foran 150 tilskuere viste FUVO at de fortsatt er storebroren til Raumnes & Årnes. Allerede etter to minutter hadde både Baktiar Rzaev og Simen Nordnes satt inn hver sin scoring. Kampen så avgjort ut allerede nesten før dommeren hadde blåst i gang kampen.

Bortelaget kriget seg inn i kampen, men verken Lasse Holum Hansen eller Mads Hansen klarte å score på hver sin sjanse.

Mads Hansen (sittende) og Marius Nordby i en liten diskusjon

Rolig lokaloppgjør

I kulda på Opakermoen var det ikke enkelt å spille fotball, så spillet varmet heller ikke. Ikke var det mye trøkk og dueller mellom lagene heller. Det var kun et par ganger det smalt litt, men kulda kjøla vel ned alle spillerne.

– Vi faller, naturlig, nok litt ned etter de to raske scoringene, og vi slipper et hardtkjempende Årnes inn i kampen igjen. I 2. omgang skulle vi ta brodden av de, men det klarte vi ikke helt, sier Ørjan Heiberg til Lokalfotballen.

Redusering for Raumnes & Årnes

Bortelaget hang godt med i 2. omgang, og Holum Hansen fikk omgangens største sjanse da han kom alene med keeper Andre Thomsen,. Keeperen reddet og slo til corner. På den corneren steg Simon Petersen høyest og satte ballen i mål. Raumnes & Årnes våknet skikkelig til liv, men de skulle få en kjapp nedtur.

En lang ball ble slått inn foran mål. Keeper Stian Linderoth-Jensen ropte keeper, men Petersen stusset ballen over egen keeper. Julian Paulsen jaktet ballen, sammen med Jensen, og FUVO-spilleren fikk dytta ballen i mål. 3-1 og kampen var avgjort.

 

– Hvis FUVO sier de skal spasere gjennom 4. divisjon, så går ikke det. Det er faktisk vi som har mer å gå på slik jeg ser denne kampen, sier R&Å sin trener Svein Pettersen. Den rutinerte treneren er også skuffet over kamptidspunktet. Bortelaget manglet seks mann til dagens kamp, men ettersom FUVO reiser til Tyrkia lørdag så var det vanskelig å finne dato som passet begge.

– Vi er best i de avgjørende situasjonene. VI har god kontroll i kampen. Det er ingen stor kamp, men med så kaldt vær og vi er midt i mars, så er jeg fornøyd med avansementet, forklarer Heiberg.

Ørjan Heiberg og Martin Skolbekken diskuterer. Seier i Skolbekkens første offisielle kamp som trener i FUVO (Foto: Espen Bråthen)
40 grader varme

Nå skal begge lagene til varmere strøk. FUVO reiser til Antalya lørdag, og Årnes reiser om en uke til et område like utenfor Barcelona. Det kommer til å være en forskjell på nesten 40 grader det. Er det plass hos en av de to lagene, tru?

– Det blir godt å komme til varmere strøk. Vi er en ung gjeng som jobber hardt. Vi bruker ikke penger, og vi har en tynnere stall. I år tok vi opp seks juniorer, så får de andre klubbene hente inn forsterkninger. Vi er opptatt av å uvikler spillere, avslutter Pettersen før han kvier seg før han skal ut i kulda igjen.

Til uka spilles Hauerseter – Gjelleråsen, Kløfta – Holmen og Aurskog-Høland – Skedsmo.

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

3 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Roy Arne Berg bytter rolle fra a-lagstrener i EIF til sportslig leder

Nå er det ute at Roy Arne Berg gir seg som hovedtrener for Eidsvold IFs a-lag. Han fortsetter...

Direkte fra 4. divisjon: Eidsvold IF – Kløfta

På Øvre Romerike braker Eidsvold IF og Kløfta sammen. Du kan følge alt som skjer direkte på Lokalfotballen...

Tips foran, og underveis, i tirsdagens fotballkamper på Romerike

Sola skinner på Romerike, som vanlig. Her er kommentarer og tips foran tirsdagens kamper i lokalfotballen. Skjetten 2- Rælingen Et...

Direkte fra 4. divisjon: Sørumsand – Fjellhamar

Det er en herlig mandag. Nå er det Sørumsand mot Fjellhamar, og du kan følge alt direkte på...