tirsdag, desember 6, 2022

Lørenskog 2 og Fjellhamar er favoritter i 5. divisjon

Date:

Share post:

Spillselskapet Coolbet har ute med serievinner-oddsen i 5. divisjon. Som forventet er det Lørenskog 2 og Fjellhamar som er favoritter.

Les også: Lavest odds på FUVO i 4. divisjon

I fjor var Rælingen og Sørumsand så å si suverene, selv om AFSK yppet seg litt. Ned kommer Lørenskog 2 og Gjerdrum, og de vil nok blande seg inn i toppen.

1 Lørenskog 22,30 i odds – Utfordringen for Lørenskog 2 er bredden i stallen. De har også ett G19 IK 2, så det store spørsmålet er hva man satser på. Får de flyt på flere arenaer kommer de til å rykke opp.

2 Fjellhamar – 3,70 i odds – Fjellhamar skal opp i år, og mye ligger til rette. Troppen er fortsatt bra, og de trener godt der inne nå. Opprykk blir det nok, og de kan også vinne serien.

3 Gjerdrum – 5,00 i odds – Full fiasko i fjor etter den håpløse behandlingen av Jørstad. Nye krefter er kommet inn og blant annet Vebjørn Sangnæs blir viktig. Danner 5. divisjons beste stopperpar sammen med Reinli.

4 AFSK – 10,00 i odds – AFSK vinner ikke serien i år. De har mistet veldig mange foran årets sesong. Trener Engens første utfordring er i det hele tatt å stille lag, som han skriver til meg i en mail. Har en sterk sentrallinje når alle er friske og raske.

Robert Krolikowski blir viktig for AFSK i år (Foto: Espen Bråthen).

5 Leirsund – 10,00 i odds – Litt dark horse i år. Bredden er mye bedre denne sesongen, og har flere morsomme spillere. Enten eller tipper jeg, men de vinner ikke serien.

6 Skårer – 16,00 i odds – Mistet tre viktige spillere til Rælingen. Fått en noen nye, men de er ukjente for min del.

7 Gjelleråsen 2 – 45,00 i odds – Det er fin bredde på Li om dagen. GIF 2 kommer til å komme høyere enn 7. plass, men vinner nok ikke serien fordi de må ha mye fokus på 1. laget i år.

8 Skjetten 2 – 45,00 i odds – Det vil variere en god del for Skjetten 2. Er på vei til å få en fin og bred a-stall, men småtynt bak der. Er som alle andre 2. lag umulige å tippe.

9 Rømskog+ – 45,oo i odds – Samarbeid mellom Rømskog og Aurskog-Høland 2. Rømskog har mistet mange spillere, og snart er det ikke rømsjinger igjen på dette laget.

10 Bjerke – 45,00 i odds – Ser spennende ut. Kommer til å komme høyere enn 10. plass, men vinner ikke serien. Nannestad-satsingen var jo kjempebra – nå er de tre klubber igjen i lavere divisjoner.

11 Nittedal – 140,00 i odds – Lite aktivitet oppe på Nittedal. Hører ikke mye, og får sjelden svar på mailer så kunnskapen for min del er ikke stor nå. Kan fort rykke ned i år.

12 Flisbyen – 150,00 i odds – Altfor høy odds. Egentlig en god stall med flere gode spillere, men vil som vanlig ha store endringer i troppen fra kamp til kamp. Kanskje sette 50,- på Flisbyen fordi oddsen er så høy. Kommer topp 5 tipper jeg.

Hva tror du om årets 5. divisjon?

Her er all odds for 5. divisjon på Romerike fra Coolbet.

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Ryktebørsen i lokalfotballen på Romerike – det tar av i november

Nå tar ryktene helt overhånd på Romerike. Det sendes «brev» både hit og dit. Her kommer et knippe...

Direkte fra sluttspillet i inne-KM 2023

Nå er det alvor i LSK-Hallen. Det er sluttspill, og Lokalfotballen følger alt direkte. Moroa starter tidlig, men...

Knut Slatleim slutter som hovedtrener i LSK Kvinner

LSK Kvinner og Knut Slatleim er i dag blitt enige om at Slatleim slutter som trener i LSK...

En stor takk til alle som bidro til at Kampen om Romerike ble en suksess

Kampen om Romerike ble en suksess i år, og det er takket være alle i dette lagarbeidet –...