lørdag, september 23, 2023

Lørenskog 2 og Fjellhamar er favoritter i 5. divisjon

Date:

Share post:

Spillselskapet Coolbet har ute med serievinner-oddsen i 5. divisjon. Som forventet er det Lørenskog 2 og Fjellhamar som er favoritter.

Les også: Lavest odds på FUVO i 4. divisjon

I fjor var Rælingen og Sørumsand så å si suverene, selv om AFSK yppet seg litt. Ned kommer Lørenskog 2 og Gjerdrum, og de vil nok blande seg inn i toppen.

1 Lørenskog 22,30 i odds – Utfordringen for Lørenskog 2 er bredden i stallen. De har også ett G19 IK 2, så det store spørsmålet er hva man satser på. Får de flyt på flere arenaer kommer de til å rykke opp.

2 Fjellhamar – 3,70 i odds – Fjellhamar skal opp i år, og mye ligger til rette. Troppen er fortsatt bra, og de trener godt der inne nå. Opprykk blir det nok, og de kan også vinne serien.

3 Gjerdrum – 5,00 i odds – Full fiasko i fjor etter den håpløse behandlingen av Jørstad. Nye krefter er kommet inn og blant annet Vebjørn Sangnæs blir viktig. Danner 5. divisjons beste stopperpar sammen med Reinli.

4 AFSK – 10,00 i odds – AFSK vinner ikke serien i år. De har mistet veldig mange foran årets sesong. Trener Engens første utfordring er i det hele tatt å stille lag, som han skriver til meg i en mail. Har en sterk sentrallinje når alle er friske og raske.

Robert Krolikowski blir viktig for AFSK i år (Foto: Espen Bråthen).

5 Leirsund – 10,00 i odds – Litt dark horse i år. Bredden er mye bedre denne sesongen, og har flere morsomme spillere. Enten eller tipper jeg, men de vinner ikke serien.

6 Skårer – 16,00 i odds – Mistet tre viktige spillere til Rælingen. Fått en noen nye, men de er ukjente for min del.

7 Gjelleråsen 2 – 45,00 i odds – Det er fin bredde på Li om dagen. GIF 2 kommer til å komme høyere enn 7. plass, men vinner nok ikke serien fordi de må ha mye fokus på 1. laget i år.

8 Skjetten 2 – 45,00 i odds – Det vil variere en god del for Skjetten 2. Er på vei til å få en fin og bred a-stall, men småtynt bak der. Er som alle andre 2. lag umulige å tippe.

9 Rømskog+ – 45,oo i odds – Samarbeid mellom Rømskog og Aurskog-Høland 2. Rømskog har mistet mange spillere, og snart er det ikke rømsjinger igjen på dette laget.

10 Bjerke – 45,00 i odds – Ser spennende ut. Kommer til å komme høyere enn 10. plass, men vinner ikke serien. Nannestad-satsingen var jo kjempebra – nå er de tre klubber igjen i lavere divisjoner.

11 Nittedal – 140,00 i odds – Lite aktivitet oppe på Nittedal. Hører ikke mye, og får sjelden svar på mailer så kunnskapen for min del er ikke stor nå. Kan fort rykke ned i år.

12 Flisbyen – 150,00 i odds – Altfor høy odds. Egentlig en god stall med flere gode spillere, men vil som vanlig ha store endringer i troppen fra kamp til kamp. Kanskje sette 50,- på Flisbyen fordi oddsen er så høy. Kommer topp 5 tipper jeg.

Hva tror du om årets 5. divisjon?

Her er all odds for 5. divisjon på Romerike fra Coolbet.

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Kommentarer og tips foran tirsdagens fotball på Romerike

Denne tirsdagen er det mye fotball rundt omkring på Romerike. Her er kommentarer og tips foran kampene i...

Direkte fra 5. divisjon: Bjerke – Fet

Bjerke får besøk av serietoer Fet i 5. divisjon. Du kan følge alt direkte på Lokalfotballen fra klokken...

Blaker er klare for opprykk, og to lag kjemper om opprykk – jevnere i bunnen

Blaker er så å si klare for 4. divisjon, og to lag kjemper om 2. plassen og opprykk....

Det drar seg til i toppen og bunnen i 4. divisjon

Sørumsand tapte. Lagene bak vant. Det tetter seg til både i toppen og bunnen i 4. divisjon, og...