– Det er krise for FUVO hvis de taper

0
835

På fredag smeller det på Funnesfoss kunstgress. Rivalene FUVO og Raumnes & Årnes braker sammen i 1. kvalikrunde til NM, og ordkrigen har startet.

– Først og fremst blir det moro å møte FUVO. Det er lenge siden vi har møtt de i en tellende kamp, så her blir det trøkk fra første sekund, sier Patrick Hansen, kaptein og midtbanesjef hos Raumnes & Årnes.

Hvordan skal dere slå FUVO?

– Vi skal vinne kampen ved å spille vårt eget spill, samtidig som vi skal trøkke til i alle duellene ute på banen. FUVO er kjempestore favoritter her og de har alt å tape, men de skal ikke tro at kan spasere seg inn til seier her. Det er krise for FUVO hvis de taper denne, svarer en kampklar Hansen til Lokalfotballen.

I FUVO-leiren er også spenning å ta og føle på foran lokaloppgjøret.

– Det blir spennende. Vi gleder oss veldig til å komme i gang med kamper som teller etter en snøfylt og kald vinter. Lokaloppgjør og forhåpentligvis mye folk vil lage gode rammer, sier Ørjan Heiberg i FUVO.

Der er Hansen enig med Heiberg.

– Vi håper og tror det kommer mye folk, som gjør at rammen rundt blir bra.

FUVO er favoritter

I 2017 rykket FUVO ned fra 3. divisjon, og skal også møte Raumnes & Årnes i to kamper i serien i år. Hjemmelaget er store favoritter, og de er klare til å slå tilbake etter fjorårets tunge sesong.

-Vi må helt sikkert føre kampen og det er det vi ønsker. Årnes kommer til å være tålmodige, og det passer oss utmerket. Vi har første sjanse til å bevise at det var en miss å rykke med i fjor, forklarer Heiberg, og han har også et lite stikk til motstanderen: De hadde vel ikke all verden målsnitt fremover i fjor, men de har noen gode enkeltspillere og gode defensivt. Det er garantert en tent gjeng vi møter på fredag.

 VS

På fredag smeller det på Funnefoss kunstegress. Kampstart er 19:00, og det oppfordres til å sparke av lokalfotball-sesongen for oss alle på fredag.

Les også: Støtt Lokalfotballen med noen kroner for enda bedre dekning i 2018

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.