Skulle ikke starte, men scoret årets mål – allerede

0
933
Joakim Madsen jubler med salto for Eidsvold Turn

Joakim Madsen banket inn en fantastisk halvvolley i krysset mot LSK 2, men egentlig skulle ikke vingen ha startet kampen.

Les også: Direkte fra kampen med Lokalfotballens nye liveoppdateringer

– Stian (Teksum red.anm) skulle startet, men han ble syk så da fikk jeg muligheten, sier 22-åringen Madsen.

Fantastisk scoringer

Midsveis i omgangen smalt det fra Madsen. Eidsvold Turn fikk et overraskende frispark, og ballen gjennom til Madsen overrasket LSK. Ballen spratt en gang og vingen banket ballen i en herlig bue i lengste kryss. Det kunne ikke blitt gjort særlig bedre.

– Det var litt flaks med det treffet, men jeg må jo innrømme at jeg prøvde på det. Det er en veldig god følelse, og det var på tide ettersom jeg ikke har scoret for a-laget på ett år, forklarer Madsen til Lokalfotballen.

 

via GIPHY

Målet ble behørig feiret med en skikkelig salto.

Like etter fikk vi som var i LSK-Hallen se et nesten like fint mål. Etter et fint LSK-angrep banket Jonathan Monteiro ballen i krysset fra 22 meter.

Det var egentlig bare det som skjedde i en tam 1. omgang. Eidsvold Turn fikk ikke nok fart på ballen, og hissige unge LSK-spillere var gode i presset. De fikk lov å være gode i presset. De gangene Turn satte tempo i ballen skapte de noen småsjanser.

Flere fantastiske scoringer

2.omgangen var mye lik den første. Vi fikk også se to strålende scoringer til. Begge til Eidsvold Turn. Piotr Gawecki flikket inn 2-1 til blåtrøyene med hælen, før Sondre Rudi banket ballen oppe i hjørnet fra 16-meter. Dermed vant Eidsvold Turn 3-1.

– Det er bra det ikke er seriestart i dag. Jeg føler vi kontroller kampen, men vi slipper til litt for mye. Offensivt er vi ok, men vi slurver defensivt, sier Madsen, som også var dønn ærlig i intervjuet da han nevnte at han gjorde en for dårlig defensiv jobb ved LSKs utligningen.

Målet til Madsen er klart.

– Jeg skal krige meg til en plass i år. I dag var jeg heldig i og med at Stian dessverre var sjuk. Vi har fått inn gode spillere, så vi har et sterkt lag, svarer Madsen.

Eidsvold Turns nye trener, Joakim Dragsten, ble roset av Madsen.

– Ja, jeg liker virkelig de nye trenerne, svarte Madsen, og akkurat da kom lagkamerat Markus Stensby forbi, og det intervjuet ble avbrutt: – Så profesjonelt du svarer, Joakim. Skrevet ned dette før kampen du da.

Det er godt humør i Eidsvold Turn, og de spiller så å si identisk med fjoråret. Nye Dragsten har ikke endret mye av taktikken.

Nå blir det opprykk i år, Joakim?

– Vi har ikke snakket så mye om målsetting, men vi ønsker å komme høyere på tabellen i år enn i fjor. VI skal krige i toppen, avslutter Madsen.

Neste uke reiser hele troppen en uke til Marbella, og det burde sette litt mer fart i beina på Turn-gutta.

Jonathan Monteiro og LSK jubler etter den fantastiske scoringen til Jonathan (Foto: Espen Bråthen).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.