FUVO er stor favoritt i 4. divisjon

1
1031

Spillselskapet Coolbet har lagt ut oddsen på serievinner for 4. divisjon på Romerike. Ikke overraskende er FUVO storfavoritt der også, og jeg har lagt med noen kommentarer til hvert enkelt lag.

Støtt Lokalfotballen med noen få kroner

Oddsen fra Coolbet:
 1. FUVO1,35 i odds – Er en soleklar favoritt i 4. divisjon med Kim Brenna som den viktigste spilleren. Etter at de mistet noen spillere har det kommet inn flere gode spillere nå i vinter. Utfordringen er nok bredden i stallen.
 2. Aurskog-Høland FK – 10,00 i odds – Er nok det laget som kan utfordre favoritten, sammen med Kløfta, og oddsen er faktisk ok på hvittrøyene. Svardahl blir viktig. Det samme med midtbanen.
 3. Kløfta – 10,00 i odds – Spent på Kløfta i år. Klarer de en like god sesong? Nystrøm må fortsette på sitt høye nivå, og det defensive må være like bra.
 4. Ull/Kisa 214,00 i odds – Kisa 2 er nok det beste 2. laget. Rekruttstallen er ett år eldre, og de har en fin bredde i OBOS nå. Kan faktisk utfordre FUVO hvis de virkelig vil.
 5. Strømmen 2 – 14,00 i odds – Mer usikkert rundt Strømmen 2. Juniorene er hakket dårligere enn Kisas, men de dytta også på flere OBOS-spillere i fjor. Det mest varierende 2. laget i Norge. Alt fra guttelag til nesten kun OBOS-spillere.
 6. Raumnes & Årnes – 25,00 i odds – Defensivt bunnsolide, men det går utover det offensive. Må finne en bedre balanse, men har nok tynnere tropp i år enn i fjor.
 7. Hauerseter – 25,00 i odds – Det mest usikre laget. Har mistet viktige Rød, men Preber er tilbake. Man må se flere kamper av HSK før vi veit hvor de står.
 8. Skedsmo 2 – 35,00 i odds – Skedsmo 2 var gode på våren i fjor. Sikret plassen tidlig, og de ble svakere lag på høsten. Vil variere en del her i år også.
 9. Blaker – 35,00 i odds – Vil Blaker overraske i år også? Trener Larsen sier de har en bredere tropp i år. Savner en naturlig målscorer, men de vil jage inn mange poeng i år også.
 10. Eidsvold Turn 2 – 40,00 i odds – Turn 2 overrasket også i perioder i fjor. Har en meget ung stall, men litt bredere a-stall i år enn i fjor. Midt på i år.
 11. Eidsvold IF – 45,00 i odds – EIF tror jeg blir den store overraskelsen i år. Veldig sterke fremover på banen, pluss at de har en av de beste keeperne. EIF vinner nok ikke serien, men altfor høy odds på de.
 12. Sørumsand – 60,00 i odds – Nyopprykket lag som er gode offensivt, men altfor tynne bakover. Skal slite meg å henge med i år. Avhengig av en god start.
 13. Fet – 60,00 i odds – Den største nedrykksfavoritten (hvis det er det det heter). Tynn stall, men har et par virkelig gode enkeltspillere.
 14. Rælingen – 60, 00 i odds – Nyopprykket lag som er tålig bra defensivt, men vil slite med å skape mye. Avhengige av at Tjernsli er i draget.

Som dere ser så er FUVO storfavoritten. Skal jeg sette noen kroner så vil det være på AHFK eller Ull/Kisa 2. Oddsen er fin på de to lagene, men klarer de å nekte FUVO opprykk?

Her har du all odds fra Coolbet for 4. divisjon på Romerike. Det kommer til å komme flere fine spill på «vår» 4. divisjon utover i sesongen.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.