Hvilke angrepsspiller man må se opp for i 4. divisjon?

0
1499

I år kommer det til å bli scoret mange mål i 4. divisjon, som vanlig. Nå tar vi en runde på de beste angrepsspillerne i divisjonen, og her er det flere målgarantister.

Les også: Bli med på Fantasy Romerike

De fleste har vel Kim Brenna som favoritt til toppscorertittelen. FUVO-spissen har scoret over 60 mål på to sesonger i 3. divisjon, og da sier det seg selv at det blir mange mål i 4. divisjon også.

Kim Brenna løper fra de fleste (Foto: Espen Bråthen).

Med sitt rykk og sin gode avslutningsteknikk er det ikke mange forsvar som kommer til å klare å stoppe spissen. FUVO har også fått inn slepne Ørjan Hopen bak Brenna, så derfra kommer det til å mange målgivende. Det blir som Petter Linstas / Kim Brenna igjen oppe på Opakermoen.

Lokalfotballens tips er at Brenna scorer over 40 mål denne sesongen.

Om ikke hakk i hel, så er Lars-Eirik Svardahl god for 30 scoringer i 4. divisjon. Aurskog-Høland var skadeplaget i fjor, og spesielt var savnet av midtbanemotor Martin Vestreng stort. Han spilte bare 13 kamper, og flere ble han byttet ut i på grunn av skaden. Får AHFK opp trøkket i spillet kommer Svardahl til å passe 30 scoringer denne sesongen. Det ser ikke ut til alderen (32) tynger så veldig for den lettbeinte og tekniske spissen. Svardahl kommer også til å fikse masse målgivende.

Lars-Eirik Svardahl herjet med Eidsvold IF i 2017 (Foto: Espen Bråthen).

Preber vil savne Rød

Marius Preber er tilbake fra en periode i USA. Spissen har det meste, men spiller i et svakere lag enn de to ovennevnte. Preber har et herlig trøkk i spillet sitt, og skyter veldig bra fra alle posisjoner på banen. Han mister sin «spissmakker» Remi Rød i år, og det vil bli et stort savn.

Adam Olsen har bøttet mål i 4. divisjon de siste årene, men i fjor ble det ikke like mange. Kløftas nye trener, Karl André Hovde, ga Olsen mye større defensive oppgaver. Det ga ikke like mange sjanser, men for all del så var Olsen også viktig i Kløftas gode sesong.

EIF er sterke fremover

Fredrik Kristiansen i Eidsvold IF var veldig god i 2016. Da ble 20 scoringer. I fjor ble det en tyngre sesong for både Kristiansen og EIF. Det stoppet på kun sju mål for den høyreiste spissen. I år ser det derimot bedre ut i EIF. Kristiansen vil bli matet av Stian Halberg, nye Eiven Solberg og Shahin Hemat, og Espen Berg Ottesen kommer tilbake etter skade i sommer. Får EIF en god start kommer medgangsspiller Kristiansen til å score mange mål.

Saeed Rahim (t.h) i farta (Foto: Espen Bråthen).

Saeed Rahim tok helt av i 5. divisjon i fjor. Den lynraske spissen scoret 40 mål, og nå har han 60 mål på 54 kamper på 2,5 sesong i Sørumsand. Det blir veldig spennende å se han i 4. divisjon. Det er et langt steg opp til 4. divisjon fra 5. divisjon, men får SIF flyt i spillet sitt så kommer Rahim til å score mye i år også.

Andre spillere å se opp for:

Adrian Tjernsli – er ikke en typisk midtspiss, men fra sin hengende spissposisjon kommer han til å skape mye for Rælingen. Også George Manea vil score en del mål.

Magnus Iversen – den rutinerte spissen var mye skadet i fjor, men han er alltid målfarlig.

Herman Henriksen – Den unge spissen er i OBOS-stallen til Ull/Kisa, men kommer nok til å spille en god del i 4. divisjon for Ull/Kisa 2. En målgarantist.

Noen angrepsspillere du syns burde vært med her?

Støtt Lokalfotballen med noen få kroner

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.