– Vi kommer til å bli gode i år

0
1027

Til tross for en sein oppstart av oppkjøringen, på grunn av trenerutfordringer, advarer Skedsmos kaptein Simen Rustadbakken at de kommer til å bli gode i år.

Skedsmo hadde et turbulent år i fjor. Knut Aga jr forlot skuta midtveis i sesongen, og turbulensen fortsatt seint på høsten. Karim Essediri takket først ja, men så takket han nei. Dermed måtte Skedsmo ut på ny trenerjakt, og slikt tar tid. Vidar Gundersen ble klar i slutten av november.

– Oppkjøringen vår startet nok litt etter de fleste andre i og med at det drøyde litt med å få på plass det rette støtteapparatet, men føler vi er på god vei mot noe veldig bra -strukturmessig og fysisk. Virker som støtteapparatet har lagt opp et veldig riktig og velbalansert løp. Vi kommer til å bli bedre og bedre, sier Rustadbakken til Lokalfotballen.

Få endringer i stallen

Det var vært tålig rolig på overgangsmarkedet inn for Skedsmo. Ut har Kenneth Stovner, Mergim Shurdhiqi, Jonas Aronsen, Erik Torud og Emil Fiskvik gått. Inn har Edvard Åretun og Ibrahim Nashaat kommet. Og med Didrik Mostue og Kristoffer Langerud på vei tilbake fra skader, så er det så og si to nye spillere inn. To strålende spillere.

Varierende treningskamper

Det ble en tung start på treningskampene for Skedsmo med et 0-3-tap mot nyopprykkede til 3. divisjon, Ottestad. Så har hvittrøyene slått både Kråkerøy og Lillestrøm 2.

– Treningskampene har vel vært litt varierende, men det har vært en stigende kurve på det vi har gjort og det er det viktigste. Var veldig mye bra mot LSK 2 nå sist, forklarer Simen, og han kommer med en advarsel til lagene i 3. divisjon avdeling 2.

 – Vi blir gode

– Som gruppe har vi ikke satt oss et mål enda, men jeg er nok ganske sikker på at både støtteapparat, spillere og klubbledelsen har begynt å tenke tanken på hva vi bør sikte mot. Alt jeg kan si er at vi kommer til å bli gode. Så får vi se hva det holder til, avslutter Rustadbakken.

Skedsmo spiller 1. kvalikkamp til NM mot Aurskog-Høland 20. mars, før serien setter igang borte mot Østsiden 14. april.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.