Nå kan du støtte opp om Lokalfotballen med noen kroner

6
952
Lokalfotballen har blitt en meget viktig aktør på Romerike når det gjelder den lokale fotballen. Etter at den nye nettsiden ble lansert forrige januar har bloggen over 85 000 unike brukere og 600 000 sidevisninger. Nå kan du støtte bloggen.
Les mer: Endelig er Fantasy Romerike her

Nå er det slik at jeg gjør det meste av dette på fritiden min, men nå begynner det å bli så stort omfang at jeg må se meg etter samarbeidspartnere, sponsorer eller rett og slett annonsører.

En støtteordning slik som dette her på Patreon ser jeg også som en super måte å få inntekter slik at jeg kan levere enda mer og enda bedre innhold til fotballfolket på Romerike. Og jeg slipper å låse (plusse) innholdet.

Patreon – støtt opp om bloggen

Ønsker du å støtte bloggen kan du gjøre det her: https://www.patreon.com/lokalfotballen

Dette er en side for deg ønsker å bidra til økt aktivitet på bloggen. Jeg liker ikke slik mas, men ser det som en nødvendighet for å videreutvikle bloggen. Du kan månedlig støtte bloggen med 16kr, 32kr, 48kr eller 80kr. Velger du den siste der så får du en nydelig Lokalfotballen-trøye.

Jeg har tre mål for sesongen: 1. Dekke flere kamper. 2. Skape en bedre inntekt så bloggen kan videreutvikles. 3. Få inn noen som kan hjelpe med å skrive saker (dekke kamper).

Så jeg håper du ønsker å bidra med noen få kroner. Det vil gi enda bedre dekning for ditt favorittlag.

6 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.