Er du klar for Fantasy Romerike?

5
3170

I 2018 er Fantasy Romerike den store nyheten i lokalfotballen på Romerike. Nå kan du vinne gode premier, og du kan selvfølgelig bli kongen i lokalfotballen.

I samarbeid med Fantasy Innlandet (www.fantasyinnlandet.com) kommer den mest spennende nyheten i år i Lokalfotballen. Nå kan du være med og være manager i 4. divisjonen på Romerike, og det vanker gode premier og masse ære.

Kameratene Christoffer Nygård og Kim Kristiansen hadde lenge den drøm om fantasy i breddefotballen, og de har nå virkelig lagt seg i selene for å utvikle det for fotballen i Innlandet. Etter litt diskusjon ble det raskt enighet om at vi skulle lage en fantasy for Romerike også.

Hvorfor dette fokuset på fantasy og breddefotballen, karer?

– Breddefotballen er noe alle fotballinteresserte har et forhold til, men som sjelden blir løftet ut fra den lokale nærbutikken. Vi ønsker å øke oppmerksomheten rundt breddefotballen i distriktene. Dette er selvfølgelig et løft for spillerne, men også for oppmenn, materialforvaltere og ikke minst andre frivillige som jobber uendelig antall timer for hjemstedet. Vi ønsker at disse skal få mer blest rundt seg og sitt lag. Vi vil ha flere som snakker om småklubbene. Vi vil ha flere tilskuere på kamp. Vårt håp er at Fantasy Romerike i samarbeid med Lokalfotballen kan bidra til dette. Vi slår rett og slett et slag for bredden, sier Kim til Lokalfotballen.

Duoen har leid inn slik EDB-kompetanse for å prøve å lage et best mulig fantasy-spill.

– Vi ønsker å lage en plattform som er så brukervennlig som mulig, og gjøre det enkelt for brukerne å sette opp lagene sine, sier Kim til Lokalfotballen.

Lansering i mars

I slutten av mars vil spillet være helt klart. Lokalfotballen.blog har fått med seg fem mann som hjelper til med prissettingen, så det er bare å glede seg til å bruke timesvis på å sette opp lag. Vi kommer også til å spørre klubbene om alle kan ha en ambassadør for å bidra til å hente inn statstikken.

Det kommer til å koste 100.- per lag man setter opp, slik at man får litt inntekter til utvikling og gode premier. Alle får 100 000,- til å sette opp en tropp på 15 mann, og man kan bytte maks to spillere etter hver serierunde. Man kan ha med maks tre mann fra samm klubb. Du kan ha altså ha med alle tre Vestreng-brødrene i Aurskog-Høland, men ikke alle fem Nazari-brødrene i Sørumsand. Regler og annen informasjon kommer fremover.

Det vil bli opprettet et eget forum på lokalfotballen.blog der vi kan diskutere spillere og lag. Linken til spillet kommer så tidlig som mulig, og for tiden jobbes det «bak» fronten.

Hvem tror dere blir spillets dyreste spiller?

5 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.