Hvem blir den dyreste lokale spilleren på Fantasy Romerike?

0
1522

Nyheten Fantasy Romerike åpner med et smell i mars. De fleste spillerne i 4. divisjon får sin pris, og da skal folket sette opp sin 15-mannstropp.

Blir Kim Brenna den dyreste? Hvem av keeperne har best verdi i forhold til pris?

Spørsmålene er mange allerede nå etter Lokalfotballen kom med årets største nyhet – Fantasy Romerike.

I disse dager jobbes det hardt med å prise spillerne i de 14 lagene i 4. divisjon. Alle som deltar får 100 000 kroner, eller kjøregodtgjørelse, på å sette opp en 15-mannstropp.

Sammen med seks andre blir det noen heftige diskusjoner, og gode historier, om dagen.

– Jeg tror det blir veldig godt mottatt. Det er stor interesse rundt lokalfotballen allerede, og den blir ikke noe mindre av et sånt tiltak. Skaper nye diskusjoner og samtaleemner i alle leire. Spennende, sier Ørjan Heiberg, som er en av de seks som hjelper til med prissettingen. Han skal ikke sette pris på Raumnes & Årnes, så veit dere det.

Allerede nå begynner henvendelsene å komme om Fantasy Romerike.

– Mange spiller nok allerede PL-fantasy og Eliteserien-fantasy og har allerede et forhold til fantasy. Samtidig så tror jeg også at mange synes det kan være morsomt å sette opp et lag hvor man kan kjøpe folk man kjenner. Det blir spennende å se hvor mange som kaster seg på fantasy-bølgen, sier Ola Jørstad til Lokalfotballen.

Brenna og Preber uansett

Eirik Soltvedt er også med og bidrar til prissettingen. Den tidligere spissen (han kan gjøre comeback i år også, tipper vi) har spissplassene klare.

– Jeg må sette meg mer inn i det, men satser på billige spillere bak og klasse foran og så gjelder det å finne jokere. Brenna og Preber skal jeg ha uansett ha. Og han forsvarspilleren til Kløfta. Sondre Haugen, avslører Soltvedt.

Også Mads Hansen, Christer Madsen og Pål Thoreid bidrar i forarbeidet til sesongens største nyhet i lokalfotballen på Romerike.

Hele gjengen er veldig overbeviste at Kim Brenna må bli den dyreste spilleren i Fantasy Romerike.

Hvilke spillere skal du ha på ditt lag?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.