Fredrik Hauffen forlater Kløfta til fordel for opprykksrivalen

0
1128
Fredrik Hauffen var god for Kløfta (Foto: Espen Bråthen).

Keeper Fredrik Hauffen klarte ikke opprykk med Kløfta da de tapte opprykket på målstreken mot Gjelleråsen. Nå går han fra Kløfta til Gjelleråsen.

Kløfta imponerte alle i 2017, og spesielt defensivt var laget meget godt. Hauffen og co spilte hele 547 minutter uten baklengs, og de plaget opprykksfavoritten Gjelleråsen hele sesongen. Det ble opprykk for Gjelleråsen og 3. divisjon, og det blir det på Hauffen også i 2018.

– Jeg følte at jeg hadde en veldig god sesong i fjor, og det var den tredje sesongen for min del i 4. divisjon. Jeg ønsket å ta et steget opp og Gjelleråsen var en perfekt match for meg. De er ikke redd for å bruke unge spiller, og det vises ved at de har en relativt ung spillergruppe. Klubben har også konkret ambisjoner om gjør det bra. I tillegg har vi nå en bra keepertrio, som kan hjelp og utfordre hverandre til å bli bedre, sier Hauffen til Lokalfotballen.

Sterk keepertrio

I Gjelleråsen er de godt fornøyde med at den nye keeperen er på plass.

– Vi ønsket foran 2018-sesongen en keepertrio med tanke på sårbarhet ved skader og karantener. Det vil også forsterke «keepermiljøet» når to blir til tre,. Fredrik leverte en sterk 2017-sesong og imponerte hver gang vi så han. Når han nå fattet interesse for oss og leverte som han gjorde under prøvetreninger i november ble han sterkt ønsket inn i troppen av både trenerapparat og spillergruppe. Vi er meget fornøyde med at Fredrik nå signerte for oss, og håper og tror at trioen Fredrik, Jaran (Vefring) og Lars (Billington) vil heve hverandre gjennom et godt miljø og tøff konkurranse, sier Raymond Johansen i Gjelleråsen til Lokalfotballen.

Thomas Gill inn som keepertrener

Keeperne i Gjelleråsen vil også få best mulig oppfølging i 2018. Gjelleråsen har fått inn Thomas Gill som keepertrener en dag i uken. Gill har landskamper for Norge og 100 kamper i Bundesliga.

– Jeg tror at Gjelleråsen kan overraske mange i år. Årets 3. divisjon er ekstremt god med veldig mange gode lag. I tillegg er det hele fire lag som rykker ned, så jeg tror at vi skal være veldig glade hvis vi klarer å holde oss i 3. divisjon, sier Hauffen om sitt nye lag, og han ønsker å takke for tiden i Kløfta.

– Vil jo bare takke Kløfta for å fått mulighet til å spille og utvikle meg. De har alltid hatt troen og støttet meg. Fjorårets sesong er en av de beste opplevelsene jeg vært med på, og jeg tror at Kløfta også kommer til å være like sterke i sesongen som kommer, avslutter Fredrik.

Støtt Lokalfotballen med noen kroner for enda bedre og mer lokalfotball.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.