Tall og statistikk for 2017 – utrolig gode tall

0
540

Foran 2017 tok jeg bloggen tilbake på en ny nettside, og det har gitt veldig gode tall for bloggen. 87 000 unike brukere og 595 000 sidevisninger.

2017 ble året bloggen fikk skikkelig høye lesertall. 87 000 unike brukere har lest bloggen og det er over all forventning. Med ny nettsideløsning var jeg spent på hvordan det skulle gå, men aktiviteten var veldig høy i perioder og det gir lesere.

Og selvfølgelig er smarttelefon det klart mest brukte av dere som leser bloggen. 81,5% av leserne bruker mobil. Derfor blir fokuset i enda større grad på utviklingen av siden på mobil. PC og Mac brukes av 13,8% og nettbrett brukes av 4,7%.

Sosiale medier er fortsatt veldig viktig, og det skaper mest trafikk inn til siden. Det som er moro er at økningen av direktetrafikk og søk via søktetjenester (google/bing) fortsetter.

Samarbeidspartnere

I høst bestemte jeg meg for å jobbe mer med markedsføringen av bloggen, og noen nye samarbeidspartnere er på vei inn. RøhneSelmer Lillestrøm og Comet Sport er allerede klare, og vi skal lage mye moro i år. Dialogen er også god med andre bedrifter.

Det å bruke så mye tid på bloggen er på sikt umulig å drive uten inntekter. Jeg har allerede bestemt meg for at saker ikke vil bli låst. En av årsakene til at jeg startet opp bloggen var at folk skal få mye informasjon om fotballen som skjer nærmest deg. Så da blir det jakt på nye samarbeidspartnere og annonsører fremover.

Patreon – støtt opp om bloggen

Ønsker du å støtte bloggen kan du gjøre det her: https://www.patreon.com/lokalfotballen

Dette er en side for deg ønsker å bidra til økt aktivitet på bloggen. Jeg liker ikke slik mas, men ser det som en nødvendighet for å videreutvikle bloggen. Du kan månedlig støtte bloggen med 16kr, 32kr, 48kr eller 80kr. Velger du den siste der så får du en nydelig Lokalfotballen-trøye.

Slik det ser ut nå så kjører vi på videre i 2018. Jeg har tre mål for sesongen: 1. Dekke flere kamper. 2. Skape en bedre inntekt så bloggen kan videreutvikles. 3. Få inn noen som kan hjelpe med å skrive saker (dekke kamper).

De ti mest leste sakene:

  1. Kløfta-trener dytter dommer
  2. Hva ønsker Lillestrøm med fotballen på Romerike
  3. Tabelltips for 4. divisjon
  4. Det blir konsekvenser for Kløfta-treneren
  5. Kløfta-treneren leverte sin oppsigelse
  6. De ti beste spillerne i 4. divisjon
  7. Unge spillere du burde følge i 2017
  8. Tror dere virkelig det hjelper, foreldre
  9. – Det er faktisk ikke verd å vinne hvis du oppfører deg som en idiot

  10. Ørjan Hopen klar for FUVO

Hvilke saker likte du i 2017, eventuelt hvilke(n) likte du ikke?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.