Mitt favorittlag: Ola «Mr Ull/Kisa» Jørstad med lag i gult og grønt

0
1584

Det er nytt år og nye muligheter. Ola Jørstad har tatt ut sitt favorittlag fra en lang og meget god karriere. Her er Jørstads sitt lag i serien «Mitt favorittlag».

Ola Jørstad har hatt en strålende karriere, og han har spilt sammen med flere klassespillere. Mr. Ull/Kisa, som mangle kaller han, hadde en tøff jobb med å ta ut troppen, men her har dere den.

Ull/Kisa i 2008. (Foto: Bjørn Hytjanstorp).

Keeper: Arnold Origi.
Vinnerskalle både på trening og kamp. Hadde noen ekstreme redninger første året i OBOS-ligaen.

Høyreback: Mohammed Abdullah.
En spiller som ga 100 prosent hele tiden med et smil om munnen. Løp absolutt hele tiden og spilte sjelden en dårlig kamp.

Midtstopper: Henrik Nordnes.
En knallhard, uredd og meget god midtstopper. Er nok mange spisser rundt om i Norges land som har hatt vondt etter å ha møtt han. Tapte knapt en duell og hadde ordentlig kraft i skudd foten.

Midtstopper: Kristian Onstad.
Spilte høyre stopper året vi rykket opp. Var veldig enkelt å spille høyrebeck ved siden av han.

Venstreback: Even Jokstad.
Kløftagutten som var ekstremt god en mot en defensivt og hadde veldig lange innkast. Alltid full innsats, selv om ikke touchen alltid satt.

Høyrekant: Daniel Moen Hansen.
Han må få plass på høyrekanten. Samarbeidet på høyresiden i opprykk sesongen fungerte utmerket. Selv om det ble mange løp offensivt på meg uten å få ball, og ekstra jobb defensivt, så hadde vi et kjempe samarbeid på høyresiden.

Sentral midtbane: Truls Jørstad (K).
Han var selvfølgelig den første jeg plukket ut og får selvfølgelig kapteinsbindet. En bedre bror og lagspiller skal du lete lenge etter. Alle lag trenger en spiller med hans egenskaper. Han er og blir en legende i Ull/Kisa.

Sentral midtbane: Harald Hauge.
Han passet perfekt sammen med Truls sentralt. Harald kunne ta dirigent rollen fra sirkelen, mens Truls kunne løpe for begge. Skikkelig vinnerskalle, bidro utenfor banen også.

Venstre kant: Ståle Rønningen.
Enestående teknikk med en silkefot av et venstrebein. Herlig type å ha i en spillergruppe.

Spiss: Eirik Soltvedt.
En spiss med nese for mål, men det var tilfeldigheter som gjorde at fikk sjansen på topp pga en haug med skader på spissene i Kisa. Han leverte der fra første stund, og siden ble han der. Husker godt han stjal et mål fra meg borte mot Fløy, han er vel den eneste som mente han var nær ballen, men det er sånn en spiss skal tenke. Han klarte å overtale dommeren til å sette hans navn i papirene.

Spiss: Caleb Francis.
Var en viktig spiller for de yngre. Bidro med sin rutine med å lære bort og tok seg tid til de yngre, i tillegg til å være en god spiller.

Innbytterne er under bildet

Innbyttere:

Roger Vaaler: God keeper, som ville vinne både på trening og kamp. Var meget god å gi konstruktive tilbakemeldinger.

Martin Rosenkilde: Flott gutt som satt i nærheten av meg i garderoben både på gamle stadion og den nye. Var alltid positiv uansett hvordan ståa var. Veldig viktig å ha i en spillergruppe.

Andreas Castilla: Herlig gutt, herlig teknikk og et godt fotballhode. La alltid ned en innsats for laget. Var også en del av hjørnet med Martin og meg.

Stein Vidar Karlsen: En spiller med utrolig mange år i Kisa. Skreia var er en ordentlig lagspiller, fortjener å komme med i troppen.

Anders Mehren: Herlig gutt. Han må med, hvem er det som ikke husker kremmerhuset til Mehren på Myhrer i 2008. Dunket den i vinkelen fra 25-30 meter. Da fortjener man en plass i troppen.

Henning Myrvold: «Sønnen» min fra Kisa tiden må med. Tok meg litt ekstra av Henning da han kom i a-stallen. Var energisk i spillestilen, trøkket til i taklingene uansett om motstanderen var både 15 og 20 kg tyngre.

Simen Kind Mikalsen: En jordnær gutt som kom i a-stallen etter hvert. Var en spiller man merket seg allerede da man instruktør på fotballskolen på Jessheim, så ble ikke overrasket da han kom i a-stallen.

Joker: Kenneth Andreassen.
Herlig gutt som bidro med godt humør i gruppa, scoret noen vakre og viktige mål for Kisa. Rett og slett en suveren fyr.

Hva syns du om laget til Ola?
Foto: Bjørn Hytjanstorp

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.