Det smeller allerede i 1. serierunde i 4. divisjon

1
1415
Aurskog-Høland får besøk av FUVO i første seriekamp i 2018 (Foto: Espen Bråthen).

Utkastet til serieoppsettet i 4. divisjon er klart. To av favorittene smeller sammen allerede i 1. serierunde, og breddefotballens helg blir fantastisk.

NFF Akershus sendte ut serieoppsettet til klubbene denne uken, og det er bare å glede seg til mange herlige kamper. Sesongen starter allerede 2. april i 2018, så det er bare å sette bort skiene. Serien tar sommerferie allerede 25. juni, og starter opp igjen 30. juli. Den beste måneden for fotball forsvinner til sommerferie, men slik må det kanskje være i 4. divisjon.

Les også: Fra fjorårets terminlistemøte

Favorittene braker sammen

Foran sesongen er FUVO store favoritter. De har beholdt flere av de viktigste, og inn har blant annet Ørjan Hopen kommet. Det sies også at Sivert Dæhlie kommer tilbake til FUVO etter USA-oppholdet, og sammen med Kim Brenna lukter masse mål. Masse mål.

FUVO braker sammen med det som sannsynligvis er nestfavoritten, sammen med Kløfta, Aurskog-Høland i 1. seriekamp på Høland stadion.

1. serierunde 

Kløfta Eidsvold IF
Aurskog-Høland Funnefoss/Vormsund
Hauerseter Skedsmo 2
Rælingen Raumnes & Årnes
Strømmen 2 Sørumsand
Ullensaker/Kisa 2 Fet
Eidsvold TF 2 Blaker

 

Breddefotballens helg i juni

Det er bare å glede seg til juni. Breddefotballens Helg spilles 1. juni til 3. juni, og for noen herlige kamper vi vil få. Rivalene Blaker – Sørumsand møtes. FUVO får besøk av Raumnes & Årnes, og Aurskog-Høland tar i mot Fet. Alle disse kampene er satt til 2. juni, men vi får håpe en av de blir flytta, så flest mulig folk får sett flest mulig kamper.

Serierunde 10 (Breddefotballens helg)
Funnefoss/Vormsund Raumnes & Årnes
Blaker Sørumsand
Aurskog-Høland Fet
Hauerseter Eidsvold IF
Rælingen Kløfta
Strømmen 2 Ullensaker/Kisa 2
Skedsmo 2 Eidsvold TF 2

 

Det vil garantert komme endringer på serieoppsettet, så Lokalfotballen velger ikke å publisere hele oppsettet. Terminlistemøtet for 4. divisjon er torsdag 11. januar, og Lokalfotballen dekker hele møtet direkte.

OPPDATERING: NFF Akershus har reagert kraftig på denne saken, fordi klubbene har fått beskjed at de ikke skal publisere serieoppsettet ennå. Jeg har visstnok ødelagt for Breddefotballens Helg med denne artikkelen (språket er sterkt tonet ned her). Det er dermed ikke sikkert at jeg får lov til å dekke terminlistemøtet i januar.

Les også: Fra fjorårets terminlistemøte

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.