– Sportslig meget god 3. divisjonsavdeling

1
943
André Nordlie skøyt Eidsvold Turn til 2. kvalikrunde til NM. Oppsettet kommer i dag (Foto: Espen Bråthen).

Det blir en lokal variant for lagene fra Romerike i 3. divisjon 2018. I avdeling 2 møter de lag fra Østfold, Buskerud, Oppland og Finnmark(!).

Her er hele oppsettet

Det ble et langt bedre, reisemessig, oppsett for lagene fra Romerike i 2018 enn det det har vært i år. Det blir kun en lang tur, og det blir den lengste av de alle. Bjørnevatn fra Kirkenes er med i avdeling, sammen med 13 lag fra østlandet.

Kvaliteten i avdelingen er derimot meget god. Det blir en tøff avdeling å hevde seg i, så dette blir en spennende avdeling å følge.

Stemningen blant de lokale klubbene er bedre nå enn på samme tid i fjor.

– Meget godt fornøyd. Masse interessante kamper og vel fortjent at man slipper å reise Norge på langs mer enn en gang i 2018. Dette var vel tilnærmet drømmeoppsett for oss, og tror det kribler i beina til gutta allerede, sier Julian Madsen i Lørenskog.

For nyopprykkede Gjelleråsen slapp de å reise langt i sitt første år i nye 3. divisjon.

 – Vi er meget godt fornøyde med oppsettet, og ikke minst at man har valgt å samle alle fra Romerike til en avdeling. Vi gleder oss allerede til å besøke Bjørnevatn og ta opp kampen for tilværelsen i 3.divisjon i en meget sterk avdeling rent sportslig, sier Raymond Johansen i Gjelleråsen.

Blir det jubel på Li i 2018? (Foto: Espen Bråthen)
Mange gode lag under streken

Eidsvold Turn hadde en kortreist avdeling i fjor, men får endelig spille mot de andre lokale lagene fra Romerike i 2018.

– Det ser i utgangspunktet ut som en sportslig meget bra og veldig jevn avdeling. Mange gode lag med ambisjoner. Det kommer til å bli gode lag som ender under streken her. Ålreit med Østfold-innslag og Bjørnevatn borte blir en fin opplevelse, er Wegard Bakkehaug i Eidsvold Turn sin første reaksjon etter å ha sett oppsettet.

Som Bakkehaug nevner så er det en tøff avdeling med flere gode lag. Det blir ingen enkel jobb å hente hjem opprykket.

– Tøff sportslig avdeling. Det er mange bra lag i Østfold, men glad det bare ble en langtur neste år, er Martin Wiker i Skjetten sin første reaksjon.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.