RøhneSelmer Lillestrøm og Lokalfotballen skal samarbeide

0
588

Bilbutikken RøhneSelmer Lillestrøm og Lokalfotballen har inngått en avtale for et samarbeid fremover.

Les også: Vil du bli samarbeidspartner til Lokalfotballen?

Bilforretningen RøhneSelmer Lillestrøm har i mange år støttet godt opp om den lokale fotballen. De er blant annet godt inne i LSK Kvinner, Skedsmo og Skjetten. Dette fokuset på den lokale fotballen ønsker RøhneSelmer å utvide, og de ser at lokalfotballen er mer populær enn på lenge.

– Et slikt samarbeid er viktig for oss. Vi støtter den lokale idretten og kulturen, og det er moro å bidra. Vi syns Lokalfotballen har gjort en strålende jobb og vekket engasjementet for den lokale fotballen igjen. Det er artig å støtte opp om slike ildsjeler, sier daglig leder i RøhneSelmer Lillestrøm, Ola Johannessen. RøhneSelmer er Norges nest største Ford-forhandler, og har helt nye lokaler midt i Lillestrøm. De 60 årene de har vært der har gitt mange lojale, og nye, kunder.

I RøhneSelmer Lillestrøm sitter det mye fotball i veggene. Kontaktpersonen mot Lokalfotballen blir en «gammel» legende i den lokale fotballen, Mato Grubisic.

– Fotball har gitt meg mye. Nå er det en viktig møteplass for meg og det blir noen sosiale lag. Man har fått mange bekjente, og like barn leker best. RøhneSelmer og den lokale fotballen har litt av de samme verdiene, så derfor passer det godt med dette samarbeidet. Kommer man til meg og nevner Lokalfotballen så skal vi ikke se bort ifra at man får noen gode priser, sier Grubisic, som i dag er nybil-selger i RøhneSelmer.

Lokalfotballen har i dag snart 85 000 unike brukere, og veksten bare fortsetter. Derfor har jeg vært på utkikk etter noen samarbeidspartnere.

– For meg i Lokalfotballen er et slikt samarbeid gull verdt. Det at RøhneSelmer Lillestrøm ønsker å bli med videre på denne spennende reisen setter jeg utrolig stor pris på. De er like lidenskapelig opptatt av bil som det jeg er av den lokale fotballen, så vi blir en god miks der.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.