Ryktebørsen for den lokale fotballen på Romerike

0
2122

Nå er vi virkelig i gang med rykter og overganger. Her følger en salig blanding av mye som har skjedd i det siste på Romerike.

De store overgangene har begynt å trille inn. Ørjan Hopen er på plass i FUVO, og Martin Rosenkilde er nå Skjetten-spiller.

Les også: Etter tre års jakt er endelig Martin Rosenkilde klar for Skjetten

FUVO har vært aktive i det siste, og mange av brikkene er på plass. Storscorer Kim Brenna er med videre, og det er også de fleste andre som spilte der i år. Otto Dahl har valgt å bli i FUVO, på tross av at EIF har jaget han siden han gikk derfra for to år siden.

Hvor mye juble blir det for Otto Dahl og FUVO i 2018? (Foto: Espen Bråthen).

EIF forsterker

Eidsvold IF har derimot fått på på plass en sterk trio. Magnus Kristengård, Eiven Solberg og Shahin Hemat er alle klare for rødtrøyene. Det sies også at Espen Berg Ottesen er på gang med trening, men midtbanespilleren skal operere først nå etter den leie kneskaden han fikk i sommer.

Gjelleråsen har mange ettertraktede spillere. William Berg trente med et par klubber, blant annet Strømmen, men har valgt å bli på Li. Markus Kaasa har nå blitt kontaktet av sju klubber, og han har trent med for eksempel Skeid, KFUM og Kongsvinger. Han har også spilt et par treningskamper. Det blir spennende å se hva sønnen til Kjell Roar Kaasa velger.

Hvilken klubb velger Markus Kaasa? (Foto: Espen Bråthen).

Ny midtstopper klar for GIF

Gjelleråsen mistet Vebjørn Sangnæs til Gjerdrum, men fikk raskt på plass en erstatning. Midtstopper William Lloyd fra Korsvoll er klar. Det er har vært flere prøvespillere innom, og mest kjent for oss på Romerike er vel Kløftas keeper Fredrik Hauffen.

Skedsmo har ny trener på plass, men den første nyheten Vidar Gundersen fikk var at Mergim Shurdhiqi har takket nei til å bli med videre.

To mann på vei for Skjetten?

Hos Skjetten lades det mot neste sesong. Mats Jarnbjo er med og trener med grønntrøyene nå, og forventes å bli klar i vinter. Også Henrik Nordnes ryktes å være på vei til Skjetten.

I Raumnes & Årnes har Jonathan Dixon forlatt klubben og skal være klar for Holmen. Også spissen Nicklas Sramek er på vei vekk. Robin Rognerud ønskes av nabo FUVO.

Fredrik Larsen i Blaker har sagt at en kommer inn en klassekeeper i vinter, og vi venter i spenning på hvem det er. Blaker trener i disse dager sammen med AFSK, men det skal visstnok ikke være planer for å slå sammen klubbene ennå.

I AFSK skal det pengebruken stoppes. Budsjettes sies å være godt under halvvert foran 2018. Heldigvis for de grønne har den viktige trioen Håkon Lundberg, Szymon Krolikowski og Robert Krolikowski skrevet under.

Szymon Krolikowski er med videre i AFSK (Foto: Espen Bråthen).

Hos nabo Sørumsand ruller fortsatt ryktene om Jesper Kornbakk. Den unge Sørumsandingen har fortsatt ikke bestemt seg. Aurskog-Høland har sagt at de ikke er interessert i Kornbakk lenger. Så da er det vel et enkelt valg. Sebastian Cotrau har blitt tatt opp i a-troppen nå, og han reiser til Romania 5. desember for å trene med Romania U17. Han er ikke god nok for Akershus’ kretslag, så det må være et fantastisk kretslag.

Hos Eidsvold Turn er fortsatt ikke trener på plass, og det begynner å haste. Kristoffer Trandum Nordlie skal i høst trent med Ull/Kisa, så får vi se om vi får en ny lokal spiller opp i OBOS.

Det største ryktet, og mest overraskende, er at Lars Jørgen Mork har trent med Skjetten. Skedsmo og Skjetten er jo ikke akkurat bestevenner.

Har du rykter, tips, innspill så ta kontakt på espen@lokalfotballen.blog eller 45224573. Du finner meg også på FB og Twitter.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.