Kim Brenna fortsetter i FUVO

0
829

De gode nyhetene fortsetter å komme fra FUVO. Nå har storscorer Kim Brenna skrevet under kontrakt for 2018, og nå skal han skyte de rett opp i 3. divisjon.

– Hvorfor jeg valgte å bli er litt todelt. Det ene er at jeg går over i ny jobb og da passer FUVO sitt opplegg perfekt med kort reisevei og gunstige treningstider. Det andre er at jeg er fra Nes og ønsker å bidra slik at FUVO blir å se i 3. divisjon etter 2018-sesongen. Vi har ingenting 4.divisjon og gjøre. Det drives klubben alt for godt til. Samtidig har jeg blitt glad i klubben så det handler litt om å ikke dra når de kanskje trenger stammen og oss som har litt erfaring på laget som mest, forklarer Brenna om valget å bli i FUVO.

Les også: Ørjan Hopen klar for FUVO

Spissen har scoret 128 mål på 105 kamper for FUVO. Helt greit snitt.

Slik er vi vant til å se Kim Brenna i FUVO-drakta (Foto: Espen Bråthen).
Hvordan ser du på 2018-sesongen nå?

– Som nevnt så skal ikke vi være i 4. divisjon. Vi skal rett opp igjen. Jeg skal bidra med det jeg kan for at det skal gå i boks også regner jeg med at mange er revansjelystne etter en veldig ujevn sesong i år. Slik at dette skal vi få til sammen. Det så man bare på siste del av høsten vår. Hadde vi hadde den kontinuiteten fra starten av så hadde vi kjempa om opprykk og ikke nedrykk i år også, avslutter Kim til Lokalfotballen.

Hvis FUVO holder samme tropp, slik det ser ut til, så blir FUVO storfavoritt. Og Brenna. Han kommer til å score 40-50 mål i serien. Uten tvil.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.