Mitt favorittlag: Espen Olsen – dette laget hadde hatt det vanvittig moro hver dag

2
1940

Nestemann ut i Mitt favorittlag er Strømmens trener Espen Olsen. Den tidligere spissen har hatt en lag og strålende karriere, og han har spilt med mange gode spillere.

– Jeg må legge til her at jeg har nok satt opp det meste etter hjertet. Har jo spilt med mange spillere som antagelig er bedre men med dette laget hadde vi hatt det vanvittig morro hver dag! Jeg var i Stabæk med blant annet Somen Tchoi, Alanzinho, Pall Gunnarsson. Og i Sogndal med legender som Eirik Bakke og Håvard Flo.

Espen Olsen sitt favorittlag i 4-4-2:

Keeper: Svein Inge Haagenrud.
Norges beste keeper med beina, hadde en utrolig sesong i Tippeligaen 2005. Fantastisk fyr også. Reserve må med, Jon Knudsen. Keeper trener i Strømmen i dag, var romkameraten min i Stabæk.

Høyreback: Axel Smeets.
Axel er den klart beste høyrebacken jeg noensinne har sett i Norge. Spilte sammen i Hamkam 2 år. Belgieren var elendig på langrennski!

Midtstopper: Clearense Goodson
Spilte sammen i IK Start, amerikansk landslagsstopper. Jeg var med han på byen i Kristiansand når han møtte det som nå er kona hans. Spinkel men fantastisk god.

Midtstopper: Even Hovland
Skiftet dekkene mine hvert 1/2 år. Utrolig snill og fin gutt. Og er fortsatt en veldig god midtstopper.

Venstreback: Mats Solheim
Faller ned på Mats Solheim i sterk konkurranse med Ramiro Corrales. Mats får plassen på vennskap. Spiller i Hammarby nå. Naboen min i Sogndal, God venn.

Høyrekant: Marius Gullerud.
Selvskreven på mitt drømmelag. Gullis på sitt beste var klasse. Ingen med bedre innleggsfot. Dessverre mye skadet. Jeg var forlover i bryllupet hans.

Sentral midtbane: Rune Bolseth
Mr Sogndal, styrte skuta på midten. Ekstremt lojal og bra spiller. Som en lemmen på midtbanen. Kaptein med stor K.

Sentral midtbane: Fredrik Strømstad.
Den lille teknikeren var hjertet i Start laget jeg spilte på. Kreativ og frekk. Deilig å spille foran, pasningene satt på lissa hver gang!

Venstrekant: Tommy Øren.
Romkamerater både i Hamkam og senere Sogndal. Ble gode venner. Tommy var en målscorer av rang. Slepen tekniker.

Spiss: Markus Ringberg.
Assist på nesten alle mål jeg scoret når vi spilte sammen. Herlig fyr som sprer glede rundt seg. Enorm i lufte, var bare å starte bak duellen.

Spiss: Ole Martin Årst.
Verdens hyggeligste fyr! Kjørte båten hans til og fra trening hver dag. Rett og slett den hyggeliste fyren i hele fotball-Norge. Hel ved!

Les også disse favorittlagene: 

Arne Gunnar Ellevold
Eirik Soltvedt
Stian Davidsen
Atle Søgård

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.