Martin Wiker og Skjetten har lenge ønsket Martin Rosenkilde tilbake til Skjetten. Nå har det endelig lykkes for grønntrøyene.

Martin Rosenkilde er klar for Skjetten

Martin Rosenkilde forlot Skjetten allerede i 2010 til fordel for Ull/Kisa. Han har spilt over 100 kamper for Ull/Kisa i OBOS (adecco) og 2. divisjon. Han har også alltid stilt trofast opp på Kisas 2. lag da de har hatt behov for det. Nå er han tilbake i Skjetten.

– Vi henter Rosenkilde for at han er en leder og en erfaring vi har manglet i de bakre rekker. Han holder høy klasse på dette nivået, så han vil tilføre oss mye. Han er også en kjempefyr å ha i garderoben, sier Skjettens trener, Martin Wiker, til Lokalfotballen.

Les også: Mitt favorittlag: Espen Olsen – dette laget hadde hatt det vanvittig moro hver dag

 

2 KOMMENTARER

SVAR

Skriv inn din kommentar
Vennligst fyll inn ditt navn her