Vebjørn Sangnæs tilbake til Gjerdrum

0
1274
Vebjørn Sangnæs skriver her under for Gjerdrum (Foto: Gjerdrum).

Det ble med ett år i Gjelleråsen for Vebjørn Sangnæs. Hjertet, og trenerambisjoner, lokket midtstopperen tilbake til Gjerdrum.

– Jeg velger å gå tilbake til GIL fordi jeg for det første vil hjelpe klubben opp på beina igjen, det var vondt å se de denne sesongen. For det andre har jeg alltid hatt et stort ønske om å bli trener og dette var en veldig fin mulighet til å komme i gang. Ønske om å bli og utvikle meg som trener er større en sulten til å gå på som kun spiller i 3.divisjon, sier Vebjørn Sangnæs om klubbyttet til Lokalfotballen.

Vebjørn Sangnæs i den grønne Gjelleråsen-drakta (Foto: Espen Bråthen).

Den unge midtstopperen som blir 22 i mars satser altså allerede mer på en trenerkarriere.

– Som spiller er ambisjonen min å bidra til at Gjerdrum kjemper seg tilbake der vi har vært i de siste sesongene.  Som trener har jeg litt større personlige ambisjoner, jeg skal være med på å bygge opp Gjerdrum på en bra måte, samtidig som jeg vil utvikle meg selv som trener ved hjelp av erfaringer og trenerkurs, forklarer Gjerdrum-gutten, Sangnæs.

Drama i sommer

Gjerdrum rykket ned fra 4. divisjon, og det var en god del drama i sommer da de sparket Ola Jørstad. Etter det forsvant flere spillere, og de var en kasteball. Nå skal de ta et nytt tak og prøve å løfte a-laget med fokus på lokale spillere.

– Per nå er ambisjonen å få på plass en ordentlig treningsgruppe med først og fremst lokale spillere. De skal ha den indre lysten til å være med å bidra, som er treningsvillige og ønsker å få til noe bra sportslig sammen. Noen konkrete plasseringsmål er litt tidlig å komme med, sier Sangnæs om den nye satsingen til gultrøyene.

Har dere fått inn noen spillere ennå?

– Vi har per nå ikke signert nye spillere, men er igang med planleggingen rundt spillerlogistikken og blir nok dialog med noen spillere innen kort tid. Vi har dog ingen planer om å hente en ny ellever. Blir for det meste lokale gutter, med sannsynligvis noen innslag utenfra, avslutter Sangnæs.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.