Mitt favorittlag: Atle Søgård – et lag jeg kunne tenke meg å dra på treningsleir med

2
1982

Fets Atle Søgård er nestemann ut i Mitt favorittlag. Midtstopperen hos Fet har plukket ut et lag med kun Fet-spillere, selvfølgelig.

– Ikke overraskende består laget kun av spillere jeg har spilt sammen med i Fet. Laguttaket har helt klart en sosial profil men det er selvfølgelig litt kvalitet også. Et lag jeg kunne tenke meg å dra på treningsleir med når som helst.

Her er Atle Søgård sitt favorittlag, i 3-5-2:

Keeper: Simen Bakke
En spiller som forandrer personlighet når hanskene kommer på. Hater alle og alle hater han. Hatt noen herlig opplevelser på Bruvollen med Simen, Haug og Skaalerud hadde nok lyst til å gi han grisebank. Husker også et år jeg var trener for Simen da han i en telefonsamtale fikk vite at han var ute av laget kastet han telefonen i veggen. Men Simen var god han og en herlig type som fikk alle til å gi det lille ekstra.

Høyre midtstopper: Lasse Bergan Foss
Var strålende fornøyd når vi hentet Lasse til Fet det året vi rykket opp i 3. divisjon og etter det har han blitt en av de viktigste spillerne på laget. I tillegg har han hjerte i klubben noe som gleder meg litt ekstra.

Sentral midtstopper: Lars Aune
Legenden, stopperkollega og trenerkollega i mange år. Selvskreven. Arrangerte en testimonial kamp for Lars når han fylte 40 år og mange tenkte at han da skulle legge skoa på hylla, men han spiller fortsatt 7 år etterpå. Siden sønnen ikke ble fotballspiller tror jeg han har som mål å spille en A-kamp med barnebarnet.

Venstre midtstopper: Arild Haavik
Kom til Fet fra Eid i 2004 tror jeg det var. Har blitt en ekte Fet-mann og nærmer seg legendestatus. Spiller aldri en dårlig kamp men har veldig dårlig innkast.

Høyre kant: Tom Kristiansen
Var egentlig best som småguttspiller. Men Tom er selvskreven på laget. Humørspreder og verdens beste til å skaffe straffespark. Også god i wrestling.

Høyre indreløper: Frode Sanderlien
Spilleren jeg nok har flest kamper sammen med på seniornivå. Var med den ene sesongen jeg spilte i Volla og var med tilbake året etter. En propell på midtbanen. Har også imponert på dansegulvet på treningsleir i Danmark.

Sentral midt: Kjetil Moren Bråthen
Hadde noen herlig år som spillende trener sammen med Kjetil. Tok laget fra 5 divisjon til 3 divisjon, og da hadde vi nok det beste laget jeg har spilt med i Fet.

Venstre indreløper: Espen Søgård
Må nok innrømme at lillebror er den beste spilleren jeg har spilt sammen med i Fet.

Venstre kant: Erik Musum
En herlig ving man kunne slå pasninger til i blinde. Han spant nedover venstre kanten og slo ferdigscora innlegg. Det var enkelt å spille midtstopper med Erik på laget, det var bare å slenge i vei en lang ball mot cornerflagget.

Spiss: Christoffer Blix
Blix var Fet IL alene enkelte sesonger. 10 mann bak ballen og Blix på topp funka fint det. Satser på at han gjør comeback i blått snart.

Spiss: Hallgeir Ous
Spilte sammen med Hallgeir fra vi startet med fotball og vi debuterte på A-laget samme år. Hater å tape på kamp og på trening noe som får alle andre til å heve seg. Den spilleren jeg har fått mest kjeft av gjennom tidene men Hallgeir er gøy..

Se innbytterne under bildet

Innbyttere:

Tom Inge Egedahl – Hadde vært i 11ern hvis han hadde hatt flere sesonger, men han er jo med enda så det er ikke for sent. Kallenavnet Snappern er ikke fordi han er god til å drikke snaps.

Marius Søgård – Minstebror må også med. Akkurat som eldstebror så er det kun Fet IL som gjelder. Overlevde turen til Rørvik og tar sykt lange innkast. Arild bør trene litt med Marius.

Marius Karlsen – Karlsen må selvfølgelig med. Alltid Fet. Var opprinnelig spiss men ble etter hvert back. Scora vel for lite mål da.

Mats Jarnbjo – Hadde Mats vært på trening så hadde han vært i 11ern, men det var han jo ikke. Glimrende back og herlig type.

Håkon Lundberg – Vi må ha med Håkon. Fantastisk fyr jeg har ledd mye av og med. Skaper liv og er i tillegg en veldig god spiller selv om han liker å snakke seg selv ned.

Henrik Thorbjørnsen – En spiller du mye heller vil spille med enn mot. Knallharde taklinger. Den eneste spilleren som har fikset Fet A-lag på hele forsiden av RB etter en litt uheldig episode på danskebåten på vei til treningsleir.

Thomas Myrvang – Målmaskin. Er nærme en plass i 11ern men det er tøff konkurranse. Fordel at han kan kjøre buss når vi skal på tur.

Hva syns du om laget til Atle Søgård?

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.