Morten Gullfot slo til igjen for Fet

0
1262
Robin Ødegaard og Fet jubler etter seieren i inne-KM (Foto: Espen Bråthen).

Morten Vikerhaug er på alles lepper etter tidenes avslutning på inne-KM. Tre mål på to minutter snudde fra sikkert tap til seier. Jubelen tok helt av i LSK-Hallen.

40 sekunder før slutt ledet Gjelleråsen 3-1 over Fet i finalen. Alt så klappet og klart ut for grønntrøyenes andre strake kretsmesterskap inne.

Men, det ville ikke Morten Gullfot ha noe av. To raske scoringer like før full tid ga oss ekstraomganger i LSK-Hallen.

Det tok 30 sekunder. Så smalt det som det ikke har gjort i denne turneringen. PÅ en halvveis volley og brasse banket Vikerhaug ballen knallhardt i mål. Det tok helt av.

– Jeg har ikke ord. Det er så deilig. Jeg bare kjente det da jeg traff ballen. En skikkelig go’treff, snakker og ler Morten Vikerhaug etter kampen til Lokalfotballen. Han er nok fortsatt høyt oppe i skyene.

Vikerhaug banket også inn to viktige mål mot Hauerseter i siste serierunde da Fet reddet plassen i 4. divisjon. Fet har hatt en tung sesong, men dette ga klubben et skikkelig løft foran neste sesong.

– Dette var helt vilt. Jeg er mest imponert at vi står som ett lag. Det er en positiv tone hele tiden. Vi jobber steinhardt for hverandre og ingen sutrer, sier en like seiersyr trener, Robin Ødegård.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.