Første dag i inne-KM kom uten de store overraskelsene

0
1614

Åtte grupper har nå spilt ferdig gruppespillet i inne-KM. Det er få overraskelser, men keeperne skyter mye. Martin Skolbekken tok avspark.

Les også: Direkte fra KM (trøbbel med dårlig nett der)

Det stiller opp alt fra veldig unge lag til de som er en god del eldre. Det å sette opp en slags rangering er nesten klin umulig når noen lag gir tålig blanke i KM. Men, det er nå slik det er, og vi har fått se mye fin fotball.

Keeperfest med skudd

Det er fire pluss keeper på banen, og keeperen er veldig viktig. Han blir ofte brukt som en ekstra utespiller, og det er som regel utespillere som står i mål. Keeperne er nok de som nesten har avsluttet mest denne kvelden av enkeltspillere.

Noen keeper har også scoret vakre mål. Både Marius Pande (Gjelleråsen) og Ole Martin Drevland (Lørenskog) har banket ballen i krysset. Pande er vel nesten toppscorer for Gjelleråsen.

Skolbekken med ballberøring

Den sterkeste opplevelsen for oss alle sammen var da Martin Skolbekken sparket igang lokaloppgjøret mellom FUVO og Hvam. Skolbekken er allerede på beina med proteser, og det ligger vanvittig mye jobb i høst bak det avsparket. Det er så imponerende.

 

Den lille «overraskelsen» er at Fet vant sin gruppe. Ikke overraskende på en annen måte fordi de var det beste laget, men fordi at Strømmen kom med ett eller annet lag, som ikke burde tilsi at de skulle vært rangert høyt.

Blaker overrasket også, som vanlig(!), da de slo Skjetten 2-1 og vant gruppa. Det var viktig fordi forskjellen er å møte et dårlig Flisbyen eller et godt Skedsmo. Nå ryker enten Skedsmo eller Skjetten ut i åttendedelsfinalen.

Hvilket lag vinner?

Lagene som har imponert mest, foruten Blaker og Fet, er Lørenskog, Gjelleråsen og Eidsvold Turn. Masse mål og masse moro. FUVO vinner til slutt sine kamper, men ikke like overbevisende. Denne helga er også nye Ørjan Hopen med, og man kan se at han kan spille fotball.

Sørumsand er også gode i perioder, men for mye opp og ned.

Jeg tror fortsatt at Eidsvold Turn vinner dette. Lørenskog og Skedsmo har ikke så bra lag. Gjelleråsen er nok sterkest i mot slik det ser ut nå. Med litt flyt så kan også FUVO utfordre.

 

Sluttspillet:
Sluttspill Kl. Hjemmelag Bortelag
1/8 dels finale 1 13:30 Blaker Flisbyen
1/8 dels finale 2 13.30 Lørenskog Fjellhamar
1/8 dels finale 3 13.30 Sørumsand Strømmen 2
1/8 dels finale 4 13.30 Gjelleråsen Løvenstad 2
1/8 dels finale 5 14.00 Eidsvold Turn Rælingen
1/8 dels finale 6 14.00 Skedsmo Skjetten
1/8 dels finale 7 14.00 FUVO Eidsvold Turn 2
1/8 dels finale 8 14.00 Fet Raumnes & Årnes

 

De beste spillerne her inne er de tekniske med litt trøkk i spillet. Magnus Kolbjørnsrud er suveren. Adrian Tjernsli også. Jonas Mathisen leker. De litt store og høye spillerne som trenger plass henger ikke med her inne.

Det blir ikke KM på meg lørdag, men jeg skal se kvartfinalene og helt til finalen på søndag. Da håper jeg nettet i hallen også er bedre, fordi det har vært krise i kveld.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.